NUFFNANG

MABELO MALAYSIA : PENGILAT KUKU TERBAIK


MABELO MALAYSIA
MABELO MALAYSIA
Kuku kelihatan lebih Cantik Berkilat bak Mutiara selepas mengguna MABELO MALAYSIA nih ?
Korang masih tidak percaya selepas menggunakan MABELO ?
Kuku korang lebih Berkilat seawal 3 minit ?
So, Bagi Intan memang 200% tidak RUGI kalau korang dapatkan MABELO nih...
Memang korang sendiri akan Jatuh Cinta malah setiap saat korang akan belek kuku sendiri 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SITI MURNI EXCLUSIVE SHAWL - BERSERI DI HARI RAYA NAN TIBA


Assalammualaikum saiyang saiyang semua...
Alhamdulillah PROJEK RAYA MUMMYRINA dah berjalan..
Alhamdulillah jugak selain daripada beauty product MUMMYRINA ADALAH AGEN SAH DRP STOKIS YANG SAH untuk semua SHAWL EXCLUSIVE SITI MURNI..

Pada customer mummyrina yang tersayang, yang biasa membeli health beauty product,
boleh juga membeli shawl exclusive JENAMA SITI MURNI dengan mummyrina in sha Allah..sambil jeling product, jeling shawl sekali...wahhh gitew..


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM


TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

APA ITU TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah
segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.
True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda
dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MILO CUBES ORIGINAL MURAH 100 PCS


MILO CUBES ORIGINAL MURAH 100 PCS
MILO CUBES ORIGINAL MURAH 100 PCS
MILO CUBE !!!

==================
MILO ENERGY CUBE ini diimport jauh dari luar negara & tidak terdapat di Malaysia. Ia dikilangkan di Nigeria. Dan yang paling penting ianya "HALAL".

✅Sesuai untuk org dewasa mahupun kanak2

✅Boleh dibancuh ataupun dimakan begitu sahaja

✅Milo yang dipadatkan & dibungkus dalam bentuk cube mudah dibawa ke mana jua
,
✅Bertindak sebagai pembekal tenaga/energy booster terutama buat si kecil kita yang aktif sepanjang hari πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

Cepat selagi stock masih ada!!!


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

FEEDBACK PENERIMAAN PARCEL POSLAJU CUSTOMER


ALHAMDULILLAH
Tahun 2017 adalah tahun ke 6 mummyrinazone beauty beroperasi..
Cerita sikit sejarah mummyrinazone beauty..

daripada berniaga sorang sorang sampailah dah punya team dropship yang sepakat menjual barang barang secara berjemaah..

Daripada menjual tak banyak jenis barang kosmetik sampailah sekarang dah tahun ke 6 dah hampir 800++ barang..Sampai tak sempat nak masuk semua jenis dalam web kecil kamini

terima kasih pada yang tak henti henti menyokong kami yea
pelanggan yang tak putus putus membeli dan dropship yang tak putus putus promot..
Alhamdulillah terima kasih


entry ni khas buat semua yang bekerjasama..
mummy nak tunjuk sebahagian sahaja gambar feedback penerimaan parcel drp customer.
semuanya yang terbaru..
tak semua lah mummy update segelintir ajer..

TERIMA KASIH SEMUA...



FEEDBACK PENERIMAAN PARCEL POSLAJU CUSTOMER
FEEDBACK PENERIMAAN PARCEL POSLAJU CUSTOMER



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PERFUME POCKET ORIGINAL 20 ML - WANGIAN ASLI 100% MEMIKAT HATI


PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
Hola kesayangan semua...
selamat pagi..
So pagi ni mummyrina nak share satu item yang sangat sangat best giler...
perfume pocket saiz 20ml yang baunya perghhh sedap sangat baunya,cuma dalam botol spray 20ml sahaja..



PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in