NUFFNANG

KOPI PAK BELALANG - DENGAN KHASIAT TERBAIK HABBATUS SAUDA



KOPI PAK BELALANG

Kopi Pak Belalang dihasilkan dari kombinasi unik bahan-bahan terpilih yang mempunyai nilai nutrisi den pembuatan yang tinggi malah Kopi Pak Belalang dihasilkan supaya setiap insan tidak tertinggal akan makanan sunnah Nabi yang menjadi warisan para ulama sejak turun temurun lagi.


Kopi Pak Belalang ada sintesis dari 5 bahan utama iaitu Maqui, Acai, Habbatus Sauda, Luban dan Madu. Bahan-bahan ini mempunyai khasiat yang tinggi dari segi pemakanan dan perubatan. Kebaikan bahan ini dipadatkan dalam bentuk yang mudah diambil dan enak iaitu Kopi Pak Belalang.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAGNIFIQUE TOUCH AROMATHERAPY SOAP


MAGNIFIQUE TOUCH AROMATHERAPY SOAP
MAGNIFIQUE TOUCH AROMATHERAPY SOAP

Masalah kulit berjerawat dan jeragat selalu menghantui anda??
Kurang yakin bila berhadapan dengan orang lain kerana kulit muka yang teruk?? 
Memperkenalkan MAGNIFIQUE TOUCH AROMATHERAPY SOAP,,pastinya membuatkan kulit anda semakin gebu,, licin dan cerah!!
Tidak perlu lagi ke spa dengan kos rawatan yang mahal untuk merawat kulit anda!!
Hanya dengan bilas & basuh sahaja!!
Katakan tidak pada masalah kulit bermasalah anda!!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

EXTREMEZ EXTRA SLIM (XXS) - KURUS SEGERA TANPA DIET


EXTREMEZ EXTRA SLIM (XXS)
EXTREMEZ EXTRA SLIM (XXS)

Membakar lemak dgn berkesan
Mempercepatkan metabolisma
Menghilangkan selera makan secara semulajadi tanpa berdiet
Melambatkan penuaan kulit.

Uolls akan dapat result yang tak disangka pada hari pertama hingga hari ketiga consume.
BORONG dan RETAIL Available ;)



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

FAHARA SKINCARE 3IN1 CHARMS - PROMOSI BEST KHAS BUAT PEMINAT TEGAR


PROMOSI FAHARA SKINCARE 3 IN 1
FAHARA SKINCARE 3 IN 1

Wow berita baik dari hq khas buat charms lover..
Start 22-28hb ni korang boleh dapatkan set skincare fahara 3in1 dengan HARGA PROMOSI.

So apalagi meh whatsapp 0173288087
Mummyrina lekaihhh...JIMAT RM10 uolls..



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MYLEA FRECKLES SERUM - PAKAR KULIT ANDA

MYLEA FRECKLES SERUM
MYLEA FRECKLES SERUM

KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN MYLEA FRECKLES SERUM??

✔ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
✔ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
✔ MenCERAHkan warna kulit
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
✔ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
✔ Merawat KULIT KUSAM!
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL - ASET LELAKI LEBIH SEMPURNA


GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL
Gambir Emas Performance Gel ialah merupakan produk yang diformulasi 
daripada bahan organik terpilih dari Malaysia,Indonesia,Arab Saudi,India,Afrika.
Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden 
diMalaysia mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih 
dan Selamat malah lulus KKM.Gel Gambir Emas ini adalah gel yg dihasilkan 
100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir,
Sandalwood,Virgin Coconut Oil,Papermint,Aloe Vera dan Jojoba Oil.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

LIPS CHARMS - MATTE LIPSTIK DARI BUAH TIN


LIPS CHARMS - MATTE LIPSTIK DARI BUAH TIN
LIPS CHARMS - MATTE LIPSTIK DARI BUAH TIN


Assalamualaikum dear..Nak tau kisah Founder Charms bertemu dgn LiPCharms? Jom baca kisahnya...
"Mommy mmg perfectionist..sbb mommy nak bg the best manfaat pd semua org.. 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

BOOBS UP BY SARI (PRODUK PENJAGAAN PAYUDARA)- PROMOSI TAK MASUK AKAL


PROMOSI BOOBS UP SARI BEAUTE (PRODUK PENJAGAAN PAYUDARA)
PROMOSI BOOBS UP SARI BEAUTE (PRODUK PENJAGAAN PAYUDARA)

Promosi #boobsupbysari TELAH BERJALAN.
Memang HARGA TERLAJAK murah & memang tak tahu la bila plak HQ akan buat PROMOSI MENJUNAM cam gini.

Korang tu,
Jom cepat Order SEKARANG sementara stok & Promosi masih ade ... .
Cepat² order tau.. .
Lepas ni kalau nangis air mata darah skalipun memang tak dapat dah Harga cam gini.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KOPI HIJAU ALANA - KHAS UNTUK KURUSKAN BADAN

KOPI HIJAU ALANA
KOPI HIJAU ALANA UNTUK KURUS

Kopi Hijau Alana : Green Coffee untuk Kurus
Nak kurus...nak kurus dah macam-macam ubat telan. Kini ada cara selamat&sihat. Memperkenalkan Kopi hijau alana dengan bahan utama green kopi iaitu minuman kesihatan yang tinggi kandungan KOPI HIJAU ORGANIK yang membantu menurunkan berat badan dengan LEBIH berkesan & efektif. Kopi hijau ALANA juga mengandungi SUSU KAMBING, habatusauda dan CHIA SEED yang amat bagus untuk tenaga & memelihara kesihatan badan secara keseluruhan.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SPAN SILIKON - ELAKKAN PEMBAZIRAN FOUNDATION


SPAN SILIKON

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SPAN SILIKON

Boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE
POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER 
Bakteria tak melekat pada sponge 
Boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder 
Tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih
 licin dan tak bercapuk
Senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir 
bawah dagu supaya tak bercapuk 
Mudah dicuci
Tak mudah terkoyak 
Mudah digunakan



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

FAHARA SKINCARE 3 IN 1 - RAWAT KULIT BERMASALAH


FAHARA SKINCARE 3 IN 1
FAHARA SKINCARE 3 IN 1

FAHARA SKINCARE adalah rangkaian penjagaan kulit wajah keluaran CHARMS yg dirumus khas utk membantu dlm penjagaan harian kulit wajah. Selain itu ianya juga dpt membantu dlm merawat kulit wajah yang rosak dan bermasalah. FAHARA SKINCARE jg diperkaya dgn bahan2 semulajadi yg khasiatnya khas utk kulit wajah seperti MINYAK ZAITUN, VIT C, VIT E, COLLAGEN, ALOE VERA, WITCH HAZEL dan byk lg di setiap satu item di dlm set tersebut.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Feryal Argan Oil - SIHATKAN RAMBUT ANDA


Anda Mengalami MASALAH Seperti Senarai Di bawah?

Rambut Gugur Dan Jarang?
Masalah Gatal Kepala?
Masalah Kelemumur?
Rambut Kusut Dan Pecah?
Rambut Beruban?
Semakin Hari Semakin Botak?
Masalah Kudis Di Kepala?



Feryal Argan Oil adalah hasil kombinasi dari bahan seperti Beet Root Extract, Jojoba Oil & Argan Oil khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala : 

:: ARGAN OIL ::

Membantu menguatkаn akar rambut, membеrі khasiat dan memulihkan kulіt kepala yang rosak, dan menyihatkan rambut.

:: JOJOBA OIL :: 

Membantu merangsang pertumbuhan rambut baru, menyubur dan menghіtamkаn rambut dan melembabkan dengan menyihatkan rambut dari akar hіngga ke huјung.
ASSENTIAL OIL Membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress.

Di Proses Menggunakan Teknologi Terkini Sehingga "LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT"

Formulasi hebat ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. Anda boleh rasakannya dengan hanya SEKALI SPRAY sahaja!.

Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.



:: Fungsi ::

1- Membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis serta membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda. Ia juga akan mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak masalah kebotakan.

2- Meningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut.

3- Menghilangkan stress.



➔ Masalah Rambut GUGUR.
➔ Gatal Kulit Kepala.
➔ JERAWAT di Kulit Kepala.
➔ Masalah Kelemumur BERSEPAH-SEPAH.
➔ Kepala Banyak Kutu.
➔ Kulit Kepala Banyak Daki.
➔ Kulit kepala BERMINYAK.
➔ Belahan rambut semakin luas.
➔ Rambut Kusut dan Bercabang.

Feryal Argan Oil juga dapat membantu selesaikan semua masalah di atas.


Bagaimana Cara Penggunaannya?

Halakan penyembur 1-2 inci dari kulit kepala. Semburkan terus beberapa tompok semburan ke atas kulit (jangan terlalu banyak semburan). Kemudian lakukan urutan lembut sambil meratakan ke seluruh kulit kepala.

Biarkan akar rambut menyerap vitamin dan nutrien. Tidak perlu bilas. Gunakan 2 kali minima atau sebaiknya 4 kali sehari.

Untuk hasil yang terbaik, cuci rambut dahulu untuk hilangkan minyak dan kotoran supaya memaksimakan proses penyerapan nutrien. Boleh juga digunakan ketika rambut kering.



:: FAQ/SOALAN LAZIM ::

1 Botol Boleh Tahan Berapa Lama?
1 Botol Feryal Argan Oil 100 ML, boleh tahan selama sebulan.! Feryal Miracle Rejuv sangat mudаh dіbаwa bersama ke mana-mana sahaja.

Adakah Feryal Argan Oil Ini Selamat & Halal ?

Ya! Feryal Argan Oil ini telah diuji dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Kandungan bahan ini 100% dari bahan semulajadi. Bahan utama adalah Argan Oil & Jojoba Oil. Anda boleh guna Feryal Argan Oil ini tanpa ragu-ragu!

( DI JAMIN HALAL DAN BOLEH PAKAI SOLAT )


TESTIMONI PENGGUNA FERYAL ARGAN OIL













HARGA FERYAL ARGAN OIL
RM 75




Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

QM APPLE FIBER SLIM : SINGKIR LEMAK DENGAN CEPAT & PANTAS DENGAN APPLE FIBER !



Bertukar wajah….
Bungkusan lebih menarik, lebih kecil, ia mempunyai peratusan organic apple fiber yg tinggi yang mampu memberi tindakbalas yg cepat seawal 4 jam segala lemak, minyak, gula, kolestrol dan toksin terbuang dengan mudah. Collagen yg ada dalam Apple Fiber ini menjadikan kulit lembab, bersih dan semakin cerah!!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CHARMS FOUNDATION & STARGLOW - SET MENGIKUT MASALAH KULIT

ASSALAMMUALAIKUM LOVE..

Salam isyak semua yea...
ok straigh to the point,mummyrina nak tunjuk korang dengan product yang sangat hebatt yang terkini mummyrina guna.Sangat mesra pengguna..

Di entry yang lepas ada mummy kongsikan serba sedikit kan barangan charms?
So kadang kadang customer tak tahu nak guna set yang mana so boleh tengok set set mengikut masalah muka masing2..

Kalau korang nak tahu detail dan tak faham,mummyrina sedia untuk guide korang sampai muka uolls mcm muka mummyrina..sampai uolls dapat kulit yang tegang mcm founder dan stockis charms..semua jelita belaka,cewahh...ok jom tengok




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

LUFFIYA SKINCARE - KULIT CANTIK IDAMAN WANITA

https://4.bp.blogspot.com/-JfqZybwtGQI/V1s_HckEkdI/AAAAAAAAZXg/vQUsfE4M4qAFiuCxmP0MkF4onTyGF8vgACLcB/s1600/LUFFIYA%2BSKINCARE%2B%25281%2529.jpg

LUFFIYA SKINCARE KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI 
100% DIJAMIN AMAT BERKESAN 
Luffiya Skincare adalah Produk kecantikan yang terbuat dari bahan import berkualiti gred tinggi. Ianya tidak mengandung mercury & hydroquinon. 
Terbukti dalam 3 minggu wajah anda akan lebih cerah dan gebu.Aloe Vera extract untuk melembabkan dan memperbaiki kulit dan menyegarkan.Pengunaan yang berterusan akan membuat kulit lebih bersinar dan bermaya tanpa solekan tebal.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CHARMS KAISYA SERUM - ANTI JERAGAT DAN HILANGKAN PARUT

Image result for kaisya serum charms 

CHARMS KAISYA SERUM
RM 89

Image result for kaisya serum charms

KELEBIHAN KAISYA SERUM:
-menutup & mengecilkan liang pori
-Sapuan foundation lebih halus, lembut dan tahan lama
-Mencegah jerawat dan memudarkan parut
-Menegangkan kulit dan memberi impak glowing



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CHARMS BONEETA DRINK - cantik luar,cantik dalam



CHARMS BONEETA DRINK
350 GM



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in