NUFFNANG

honey bee royal propolis serum - untuk kulit halus lagi cantik


Another hot produk by NAFURA
Family of Honey Bee Cream


SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE - JERAWAT TIADA DENGAN MUDAH DAN MURAH



KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE  

Jangan ambil mudah kalau kat muka kita mula tompok-tompok atau bintik-bintik hitam ni.  
Kalau nak tahu itu adalah jeragat. 
Bermula dengan satu tompok atau bintik hitam kalau tak di rawat dari awal dia akan menjadi masalah jeragat yang teruk.
Jeragat yang tidak dirawat akan menjadi lagi hitam dan berkerak.  

Tapi jangan risau KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE ada penyelesaianya.  
Tekstur krim yang lembut dan tidak melekit telah diformulasikan khas untuk membantu anda mengatasi dan merawat masalah jeragat .
Kesan dapat di lihat seawal 7 hari.  
Banyak kelebihan KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE yang akan membuat anda tersenyum apabila menggunakanya. 




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

AURA TITIS BIDARA AS SYIFA (BOOSTER) : IKHTIAR MERAWAT GANGGUAN MAKHLUK HALUS !

AURA TITIS PATI BIDARA (15ml)

Adakah anda ingin Menjauhkan diri dari gangguan Sihir? 
Adakah anda ingin sentiasa Positive ?
Adakah anda kurang disenangi oleh orang sekeliling anda? 
Adakah anda ingin menaikkan seri Wajah ?
Adakah anda ingin mengikat kasih sayang ?
Adakah anda ingin Rezeki anda sentiasa Murah? 

Biar kami Bantu anda...
Insyallah , AURA TITIS PATI BIDARA AS SYIFA akan membantu anda




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KOREA HAND 3IN1 WHITENING : KOREA HAND SET PENJAGAAN TANGAN PERTAMA DI MALAYSIA



Anda Impikan kulit tangan yang halus,cantik,putih,bersih,lembut seperti gadis-gadis Korea 
Anda rasa comel ke muka putih melepak tangan hitam berkerak
Macam kuntilanak dah tangan 
Kot yer pun rajin ,kena la jaga kecantikan tangan tuu..


Tangan kan muka no 2 bagi perempuan..
Kalau tangan hodoh,penampilan automatik jadi kurang menarik ..
Sampai bila nk sorok tangan kan 
Jom cantikkan tangan anda dengan SET PUTIH TANGAN AJAIB KOREA HAND 3 IN 1 


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

QM QUEEN OF MUTIARA - 10 HARI PUTIH DENGAN 10 BIJI KAPSUL 100% MUTIARA ASLI




Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!




KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
👉 Mencegah penuaan kulit
👉 Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
👉 Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
👉 Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
👉 Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
👉 Menyahtoksikkan sistem badan
👉 Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
👉 Menenangkan minda & meringankan tekanan
👉 Memberi tenaga / merangsang Qi badan
👉 Mengatur semula metabolisme badan
👉 Mengurangkan kegelisahan
👉 Menenangkan hati
👉 Merawat sakit kerongkong
👉 Mengurangkan demam
👉 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
👉 Membetulkan sistem saraf
👉 Memperbaiki penglihatan
👉 Merawat insomnia
👉 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
👉 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
👉 Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
👉 Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAMOM MILK BOOSTER - SUSU IBU MERIAH,ANAK MEMBESAR DGN SIHAT


Image result for mamom milk booster

"MAMOM MILK BOOSTER " 

Tambah Susu Badan Ibu Berkesan .
Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi. Dalam artikel ini aku share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom. Kalau korang jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Disarankan korang menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Boleh dibawa kemana-mana sahaja.  




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TURBO CARBON TEETH WHITENING - PUTIHKAN GIGI TANPA RAWATAN YANG MAHAL



Diformulasikan dari BAHAN SEMULAJADI 100%
Ini adalah cara paling SELAMAT & TERKAWAL ! 


Kesan yang cepat dan tidak perlu risau lagi kerana

Tiada bahan hakisan (Non-Peroxide)
Tiada kesan sampingan
Halal & selamat digunakan
Berkesan sepantas 1 kali penggunaan!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GARAM BUKIT 7 HERBA : HILANGKAN JERAWAT , JERAGAT & PARUT DENGAN BERKESAN



Jerawat slalu muncul berulang kali di tempat yg sama & susah sembuh?
Jeragat dimuka bertompok-tompok hitam makin lama makin merebak?
Tau Tak Muka Uols Boleh Lagi Cantik 5x Ganda Dari Sekarang ??

Jom Naikkan seri muka dengan Garam Bukit 7 herba!

Garam bukit 7 Herba, Garam bukit asli dengan menggabungkan 7 herba dari bahan terbaik untuk anda mendapatkan wajah yg cerah & bertambah seri bukan hanya pada wajah malah 1 badan!
Wanita Indonesia byk menggunakan garam bukit sbg petua kecantikan wajah & badan mereka… Sebab tu la kita tengok diorang ni walaupun dah berumur tapi masih lagi nampak muda remaja..

Kini scrub garam bukit 7 herba dah menjadi 1 fenomena kecantikan baru di Malaysia!!
Dirumus dgn 7 herba terpilih khas utk mengatasi masalah kulit muka & badan



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

FLUSHY BIKINI : HILANGKAN DAKI , KAWASAN GELAP DENGAN MURAH & BERKESAN !


Lepas cukur mesti rasa gatal2 je ketiak....
Hitam tak yah cakap lah,memang berkerak...!!!
Macam ada daki si celah2 lipatan....
Nak hilang dengan mudah??
Jom gosok-gosok jee dengan FLUSHY BIKINI.....!!!
Hilang semua daki celah ketiak dan celah peha....
Anda bebas berbikini depan suami tanpa rasa malu dengan masalah celah2 yang hitam dan gelap..




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MINYAK BELACAK WARISAN ORIGINAL WARISAN : UNTUK SUAMI ISTERI ERATKAN KASIH SAYANG



MINYAK KASIH SAYANG 
KESAN SEAWAL 7 HARI 
100% Berkesan 


MINYAK BELACAK ORIGINAL WARISAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL

LEBIH KETAT
LEBIH MONTOK
LEBIH BESAR
LEBIH TEGANG
MALAH , SEKALI PAKAI DA NAMPAK KESAN...




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

JUS FIHYDAR :CEPAT KURUS DENGAN MAKANAN SUNNAH


FIHYDAR boleh dijadikan sebagai makanan tambahan digabungkan dengan makanan Sunnah yang berfungsi untuk memelihara dan juga merawat kesihatan. 

HALAL, SUCI DAN SELAMAT
FIHYDAR membantu untuk merawat pelbagai masalah kesihatan seperti gout, penyakit sendi, kencing manis, tekanan darah tinggi dan juga masalah lemah tenaga batin untuk pasangan suami isteri. Malahan FIHYDAR juga dapat memulihkan luka luaran dan dalaman akibat kecederaan ataupun pembedahan.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM


CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 

MUDAH nya untuk sihat & kekal cantik awet muda masakini!  
Dengan hanya kunyah2 sahaja (sedap pula tu) impian anda untuk mendapatkan kulit halus bak bayi pasti menjadi nyata!  

Kini tiada sebab untuk anda sukar menikmati khasiat susu kambing segar, kerana produk ini dihasilkan berbentuk candy bak gula2 yang lebih mudah dinikmati di mana2 saja dengan perisa yang pasti memikat selera!




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Set Resdung Nano Chemole Resources





PENGENALAN SET RESDUNG NANO CHEMOLE RESOURCES

1 set terdiri daripada:
✎ Shifa Sweet (harga runcit RM60)
✎ Vital Throtz (harga runcit RM70)
✎ Magic Scrub Bio Nano Tech (harga RM69.90)




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in