NUFFNANG

HABBA ZURIAT LISTRA - IKHTIAR HAMIL DENGAN PAKAR KESUBURAN

Image result for HABBA ZURIAT LISTRA
Duhai anak
Hadirlah segera dalam hidup kami
Umi dan Abi terlalu rindu
Rindu kehadiran dirimu
Janganla buat kami menunggu
Terlalu lama kami menantikan kehadiranmu
Umi dan Abi semakin dimamah usia..
Berilah umi dan Abi merasai sepertimana mereka yg lain.
Cepat la sayang, hadir dalam hidup kami
Kami terlalu rindu...
.
Yakinilah, Allah berikan ujian pada yg layak dan Allah kembalikan kebahagiaan kepada yg berusaha. 
JOM BERDOA / USAHA / IKHTIAR / TAWAKAL



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TATI GLOW WHITE SHAPES : SIHAT,LANGSING,CERAH


Adakah anda ingin Kurus 
Anda telah mencuba pelbagai jenis Supplement tapi masih kelihatan sama malah langsung tiada perubahan 
Anda juga ingin membuang Lebihan Toksin yang telah sekian lama Terkumpul 
Anda cepat berasa Letih & Lesu gara-gara Toksin yang banyak dalam badan 
Perut anda Semakin Membuncit gara-gara Sistem Pembuangan yang Tidak Lancar 
Anda juga terlalu mengidamkan Tubuh Badan yang Langsing tetapi Selera anda mengalahkan orang Mengandung
Pelbagai lagi masalah yang kami ingin senaraikan tapi sampai bulan depan pun masih belom habis kan 
Syukur Alhamdulillah masalah anda akan selesai hanya dengan menggunakan .....
TATI GLOW WHITE SHAPES sahaja 
Badan SOLID cergas bertenaga serta cerah gebu dalam satu masa 


Kami tahu malah kami juga sering menyatakan hal yang sama...
SIBUK / BZ merupakan Alasan untuk kita jarang punya masa untuk bersenam.... 
Malah, Seharian di pejabat dengan suasana aircond buat badan tidak mengeluarkan peluh. 
Makanan di tempat kita juga memang sangat Sedap dan sukar untuk kita berdiet 
Akhirnya badan kita penuh dengan toksin, penyebab pelbagai masalah kesihatan dan masalah kulit yang berlarutan....
Kalau anda nak tahu, Badan kita perlu untuk DETOX 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

tips menurunkan Berat Badan

Image result for gemuk

KENA EJEK KERANA GEMUK
PAYAH NAK GERAK KERANA GEMUK
MALU DENGAN ORG SEKELILING KERANA GEMUK
GEMUK MENJENGKELKAN
GEMUK MENYUSAHKAN..
ARGHHHH NAK KURUS NAK KURUS NAK KURUS!!!

Jom kita tengok sdikit tips mengurangkan lemak lemak tu


Image result for gemuk

Kawal Pemakanan.

1. minum air putih banyak banyak. lagi berat badan kita lagi banyak air putih kena minum. 
cara nak kira berapa liter sehari kita patuh minum adalah berat bahagi dengan 22.7kg. 
contohnya 68kg/22.7=2.99 (3litre) so sehari kena minum 3 litre air kosong minimum. lagi banyak air putih kita minum, lagi cepat proses untuk kita turunkan berat badan.

2. jangan sesekali minum air bergas. sebab kandungan gula dia terlampau banyak. bukan kata air gas, segala air manis2 jangan minum. boleh minum, tapi seminggu sekali ke. amalkan dalam sebulan 2 3 kali je minum air manis. itupun dah mengidam sangat dah. but usually, kat kedai ke kat mana2 ke order air suam je.



Image result for green tea

3. seminggu sekali amalkan minum green tea. lebih baik hari2 selain minum air putih yang berliter liter tuh. hihi. green tea bagus untuk detoxification tau. cuci usus2 kita. 


Image result for junk food

4. jangan sesekali ambil junk food. segala jenis keropok, kerepek, pringles ke apa ke jangan ambik. sebab benda2 ni dia dah kena awet ada garam yang tah pape tuh ha. dan benda2 ni boleh menyebabkan berat kita bertambah dan bertambah lagi.makanan tinggi garam uat kita semakin gemuk


5. selain junk food, jangan amalkan makan kuih muih sepanjang diet. segala jenis karipap, pisang goreng, keropok lekor ke apa ke sume jangan ambik. well, makanan2 sebegini bila makan satu pasti nak lagi sampai lah makanan tu habis walaupun perut dah kenyang. 


6. frozen food juga wajib dipuasakan sepanjang anda berdiet. benda benda macam ni pun kalau korang tak jaga melambatkan proses diet korang. segala fish ball, hotdog, burger ke apa ke jangan makan.

7. say no to fast food okay. jangan mimpikan lagi mcd, kfc, pizza etc. benda2 ni nampak remeh tapi calorie dia tinggi kot. 


Image result for work out
last But not least korang work outlah sikit.Kalau malas g gym uat kat rumah sahaja ye
kemas ke sapuke mop lantai ke kejar anak anak ke.hahah


ingat:
walaupun korang eli suppliment kurus ngan mummyrina,tetap den nak gtahu harus jaga makanan yea.
suppliment hanya pendorong.Yang kena tukar adalah mind dan korang kena kawal makanan.
jangan kata MUMMY tak payung tips okey..gigit kang!!





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SLIMMEWHITE™ - JUS KURUS DAN PUTIH PERTAMA DI ASIA


Anda risau tengok muka sendiri yang kusam dan gelap?? 
Lagi takut tengok badan yang mengembang?? 
Mahu kurus & putih sepantas 30 hari?? 
SLIMMEWHITE™ pertama di Asia, formula istimewa untuk setiap wanita dan lelaki untuk kurus dan mencerahkan kulit dengan hanya 2 sudu setiap hari!!
Rasai perbezaan seawal 3 hari!!
FENOMENA KURUS PUTIH PANTAS DGN SLIMMEWHITE™!!




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MANDIAN BIDARA SUFI SECRET - IKHTIAR UNTUK GANGGUAN MAKHLUK HALUS DAN SPIRITUAL



Siapa ada masalah 3s?
Anda tahu 3s tu apa?
3s adalah sihir, santau, sampuk. 
Nak tahu penawar bagi masalah 3s?

Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara. Anda akan rasa perubahan selepas menggunakannya. 


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

JUS GOYANG RAPAT CHE TA : PRODUCT TERLAJAK LARIS



Jadikan setiap malam kita umpama malam pertama..
JUS GOYANG RAPAT by RCW Perisa Laici
JUS GOYANG RAPAT Memberikan tenaga dalaman yang luar biasa

Tengok jer cik ta..makin meningkat usia makin vouge da vast..meletoppp gitu
kalau nak tahu jus goyang adalah recipie tradisi family cikta.Dr dahulu dia amalkan minum jus goyang nih..Terbaik kan??



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

K-COLLY PINKISH SKIN : RAHSIA PUTIH JELITA JANNA NICK




CERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI DENGAN TOMATO PUTIH


•Flawless ,Glowing ,Firming face and body•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAMADIL SLIM LOVE : KURUS LANGSING GEbU MULUS IDAMAN HATI

SLIM LOVE BUKAN UBAT KURUS!!


SEBENARNYA INI BUKAN PRODUK KURUS.
BUKAN UBAT KURUS!
BUKAN. BUKAN.
NO NO NO

packaging terbaru..

Produk yang sangat awsome ni khas buat
mereka yang nak sangat kurus,
iu yang dah bersalin yang larikk inch,
yang selalu kena buli dengan kawan sebab gemuk
Nampak tua sebab berbadan besar?
selalu dipandang rendah rakan dan family sebab lemak banyak



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME - EXTRA PENJAGAAN BAHAGIAN INTIM WANITA




Gunalahh HUNNY BUNNY miss v perfume 
(feminin strawberry,manjakani,serapat,sireh,whitening)
Hanya spray, tak perlu cuci..
tak perlu pentyliner lg...
Horrrayyy!!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

DMS 360 DERMAX SUPERSKIN 360 : KULIT GEBUS LICIN DALAM 7 HARI


Kenapa Anda Perlu Memilih DMS 360 Dermax Superskin

Disahkan Halal
Mendapat pengiktirafan dari KKM, GMP & BPFK
100% TIADA Mercury
Mempunyai SPF25
TIADA Hidroquinone
Tanpa pengelupasan
Tiada kesan sampingan
Sesuai untuk lelaki & wanita



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SABUN BELINA SUSU KAMBING NEW ZEALAND 2016 - SENARAI PRODUK DAN HARGA TERBARU 2016 BELINA COSMETIC



ANTARA SABUN BELINA TERLARIS!


Assalamualaikum.. 

Masih tercari - cari produk POPULAR dan TERLARIS pada tahun 90an iaitu BELINA COSMETIC? atau lebih dikenali sebagai SABUN BELINA SUSU KAMBING? Susahnya nak dapat Sabun Belina ni? SiapaStokis Belina Cosmetic ni? Satu - satunya produk berasaskan susu kambing New Zealand.

Usah bimbang lagi ! mummyrinazone  ada. 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SUPERKING18 - ISTERI PUAS HATI RUMAHTANGGA HARMONI




APA ITU SUPER KING 18 ?

✅ SUPER KING 18 MERUPAKAN SUPPLEMENT YANG DICIPTA UNTUK LELAKI UNTUK TAHAN LEBIH LAMA APABILA DI RANJANG.

✅ SELAIN ITU SUPPLEMENT INI MAMPU MEMBERI KECERGASAN KEPADA TUBUH BADAN BAIK DI DALAM MAHUPUN DILUAR.

✅ SUPER KING 18 ADALAH SELAMAT DIGUNAKAN KERANA IA DIPERBUAT DARIPADA HERBA SEPENUHNYA DAN TELAH DISAHKAN HALAL OLEH JAKIM.


DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

WOMEN DESIREE CREAM :CUCI DARAH DAN LANCARKAN PERJALANAN DARAH

Ramai di antara kita nih mempunyai masalah dengan Kesihatan Tubuh Badan...
Betol tak 


Contohnya adalah seperti :
Darah Pekat
Toksin dalam badan terlalu tinggi
Terdapat Kolestrol dalam Pembuluh Darah
Dan sebagainya...




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

HEIGHT UP - DISKAUN HARI MERDEKA MALAYSIA 2016


HEIGHT UP SUPPLIMENT UNTUK TAMBAH KETINGGIAN
HEIGHT UP SUPPLIMENT UNTUK TAMBAH KETINGGIAN



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in