NUFFNANG

Jemaima Whitening Pills -BOOSTER KECANTIKAN SEMULAJADI



Apa itu Jemaima Whitening Pills?

Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 


Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Susu Kambing Kurma Madu Platinum-elok dalaman elok luaran

Related image

Susu kambing kurma madu PLATINUM (SKKM) ni lately memang terlajak laris. Ramai cari coz SKKM ni bagus untuk sihat dalam, cantik luaran tau. Anda tak perlu risau sbb susu kambing takde bahan kimia. Secara semulajadinya die dapat memutihkan seluruh badan dan utk sakit gastrik amatlah baik utk minum susu kambing. Pastikan uolls ambik susu kambing asli lengkap dgn makanan sunnah lain iaitu kurma & madu.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PRINCESS BVRC : ISTERI MANTAP, SUAMI SAYANG !



SIAPA YANG SESUAI AMALKAN PRINCESS BVRC? 

Mereka yang berkulit kusam, gelap, jerawat dan jeragat. 
Mereka yang mengalami masalah keputihan yang normal atau serius. 
Mereka yang baru lepas bersalin. 
Mereka yang mengalami masalah faraj longgar, becak @ kegatalan . 
Mereka yang mengalami masalah punggung kecik, leper dan jatuh. 
Mereka yang mengalami masalah puting payudara hitam dan payudara kendur dan kecil. 
Mereka yang mempunyai masalah tiada nafsu terhadap hubungan intim. 
Mereka yang mempunyai masalah badan berbau @ miss-v berbau. 
Mereka yang mempunyai masalah faraj kering. 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK - TAMBAH BERAT BADAN DENGAN CEPAT




ASSALAMMUALAIKUM LOVE
Selamat petang semua...
Selamat hari raya..Petang yang best ni nak cerita product yang best.Sebab tu mummyrina ambil dan jual.hehe
Sekarang kan musim raya kan?
Banyaknya mummy dapat jemputan kenduri kawin dan OPEN HOUSE..
Alahai naik mencanak canak berat badan.Risau!!
TAPI...
Adalah sorang kawan mummyrina ni dulu cekeding sgt sgt.kekadang ramai org saja ngusik panggil dia si papan lapis..huhu sbb dia kurus mcm papan.Masa dia kahwin dan beranak dua dia harap sangat berat badan dia naik tapi h.a.m.p.a
lagi ada anak katanya lagi penat lagi tak lalu makan.Lagiiiiii bertambah kurus kering.
kesian dia,yelah kita risau badan naik tapi dia risau badan tak naik naik.
katanya hubby dia komplain tak bernafsu sbb mcm peluk papan.lalala
kalau dah sampai suami komplain memang lah agak PARAH!!
TADAAAA...
mummyni sik ambil n jual ubat kurus sahaja sampai lupa ada customer dok masalah nak naik berat carik produk untuk tambahkan berat.
So bila riki riki sememangnya product ni TERBAIK UNTUK MENAMBAHKAN BERAT BADAN..
SO malas cakap banyak..jom kita cek satu persatu apa kehebatan product ni..
bila korang baca tumpukan perhatian okey sebab yang kurus kurus pasti menarik napas lega sebab mummy jual dah..So solve masalah uolls tau..



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CHEMOLE HERBAL TEA & CRYSTAL CALLO - GABUNGAN UNTUK CANTIK LUARAN DAN DALAMAN





ANDA SERING LETIH??
SERING SAKIT SAKIT SENDI?
SANGAT ISTIMEWA DALAM MENYINGKIRKAN LEMAK DI BADAN???
BAIK BUAT WANITA UNTUK ASETNYA??



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

BANANA SMOOTHIE EYEBAG FOOD MENGHILANGKAN LINGKARAN HITAM BAWAH MATA


PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BANANA SMOOTIEE

Banana Smootiee Eyebag Food ialah produk keluaran terbaru yang
mampu menghilangkan kesan pada bahagian bawah mata seolah-olah
terdapat kesan lebam dengan serta merta mencerah bahagian
gelap di sekitar mata



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in