NUFFNANG

MAXXSLIM - RAHSIA KURUS PANTAS DAN SELAMAT



Seluar dan baju terlalu ketat?? Rasa tak selesa bila berjalan?? 
Selalu diejek dan di caci rakan sendiri?? Malu dengan keluarga dan rakan?? 
Nak hilangkan berat berkilo-kilo seawal 10 hari?? 
Tanpa diet ketat?? Tanpa senaman sampai nak terputus urat?? 
MAXXSLIM dah buktikan boleh kurus!! 
Ramai yang dah berjaya kurus dengannya!!
Pil Kapsul Kurus paling Pantas Membakar Lemak! Perut! Peha! Lengan! Pinggul!




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL (VERSI 2017) - HISAP-HISAP TERUS CANTIK


Image may contain: 2 people, people smiling

Dianz vitamin new packaging!!
Lebih power!!
Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!
Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik,,lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!

Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

QM VIRAL GLOW SKIN - PAKAR SELESAIKAN MASALAH KESIHATAN DALAMAN & LUARAN ANDA


TABLET KUNYAH KEMAM
MANIS RASE MACAM GULA-GULA 


QM VIRAL GLOW SKIN (TABLET SUSU KAMBING) merupakan produk terbaru dari QM, yang sebelum ini terkenal dengan Kapsul Mutiara nya. Diadun dari bahan utama susu kambing, kurma dan kolagen, dengan cara pengambilan berbentuk tablet boleh kunyah, tentunya mampu memberikan anda sekeluarga lebih khasiat yang diperlukan badan dengan lebih cepat & mudah!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PRO KAS - PENAWAR SAKIT OTOT DAN SENDI JUGA LUTUT

Related image

"SAPU DULU, BARU MAIN "

Anda menderita Sakit Lutut, artritis, ACL, PCL atau MCL?
Kesan Seawal sapuan PERTAMA!
500% Berkesan Dan dijamin anda BERPUAS HATI!!

Buatan Malaysia. Halal dan LULUS KKM.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GEL AMANI PENAWAR SAKIT LUTUT - NEW PACKAGING


Image result for gel amani baru

KINI ANDA BOLEH MERAWAT SAKIT LUTUT TANPA PERLU SUNTIKAN
Sedarkah kita bahawa tanpa pencegahan awal, sakit lutut boleh menjadi lebih teruk.
Dalam situasi sekarang dengan cara pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat
Sakit lutut boleh menyerang semua peringkat umur dari muda hingga warga tua.

"CEGAH SEBELUM MELARAT"



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM - KULIT SEHALUS BABY


Related image

Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah Sapuan Krim Khas mengandungi propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit.


Mengandungi ekstrak madu, ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit, krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya, serta merawat masalah jerawat dan kekeringan kulit.

Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh 
dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan 
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan
 tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

Mempunyai KKM NOT 140800675K




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Moeder - Susu Terbaik buat ibu hamil dan ibu menyusu



GUSAR SBAB SUSU BADAN KURANG?
ANAK ASYIK MENANGIS EBAB TAK CUKUP SUSU?
RISAU KHASIAT SUSU TEPUNG KEBADA TUMBESARAN BABY?

JANGAN RISAU DAN PANIC BILA SUSU TAKDE
SEBAB STRESS TAK ELOK BUAT SI IBU YANG MENYUSU..JOM KITA PILIH MOEDER,MILK BOOSTER YANG BOLEH MENYELAMATKAN SI IBU DAN SI ANAK


Moeder adalah susu berperisa vanilla yang dikhaskan untuk membantu para ibu hamil atau ibu menyusu untuk kekal sihat dan cergas . Moeder membekalkan nutrisi lengkap buat bayi dalam kandungan dan anak yang disusui. Di samping berfungsi sebagai milkbooster, moeder membantu meningkatkan penghasilan susu yang lebih berkualiti  kerana makanan yang diambil oleh ibu hamil atau ibu yang menyusu akan disalurkan kepada anak mereka.  Jadi tersangatlah penting bagi ibu hamil dan ibu menyusu untuk mengambil makanan/minuman yang sihat untuk keperluan diri dan juga anak



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

DIANZ VITAMILK BOOSTER - IBU MENYUSU DAH TAK PERLU GUSAR LAGI



Mengalami masalah susu badan tiada?? 
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat?? 
Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!
Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!! 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

IV MIST NANO OIL - PENAWAR RESDUNG DAN ATHMA/SELESMA DAN BATUK



IV MIST " UBAT RESDUNG DAN MIGRAIN " 
IV Mist Magic Oil ini dicipta khusus untuk merawat penyakit seperti resdung, migrain, asma dan sebagainya hanya dengan 1 semburan yang mudah sahaja ke tempat tertentu. 
Anda juga tidak perlu membazirkan masa dan wang semata untuk membuat rawatan atau membeli produk-produk tambahan yang lain kerana anda hanya memerlukan produk IV Mist ini sahaja untuk kembali sihat. Diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan, ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TOUCH PEARL CC FOUNDATION - TUTUP JERAGAT DAN JERAWAT DENGAN BAIK



MUKA KERAP NAIK JERAWAT LEPAS SALAH PAKAI FOUNDATION??
INGINKAN KULIT MUKA GLOWING??



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE-KULIT HALUS MULUS SEPERTI ASYALLIEE





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

BOOBS UP BY SARI D'BEAUTE : PAYUDARA MONTOK+TEGANG+CANTIK+SUAMI SAYANG


Adakah anda inginkan Besarkan Payudara 
Adakah Suami anda sering merungut tentang Payudara anda 
Anda ingin kelihatan Cantik & Monok untuk Suami Tercinta 
Adakah payudara anda telah Kendur sleeps Bersalin & Menyusakan baby 
Kami rasa anda telah berjumpa dengan Product yang sangat HEBAT & AWESOME tau...
Kami perkanalkan pada anda BOOBS UP BREAST ENHANCER SOAP akan dapat membantu anda !



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

honey bee royal propolis serum - untuk kulit halus lagi cantik


Another hot produk by NAFURA
Family of Honey Bee Cream


SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE - JERAWAT TIADA DENGAN MUDAH DAN MURAH



KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE  

Jangan ambil mudah kalau kat muka kita mula tompok-tompok atau bintik-bintik hitam ni.  
Kalau nak tahu itu adalah jeragat. 
Bermula dengan satu tompok atau bintik hitam kalau tak di rawat dari awal dia akan menjadi masalah jeragat yang teruk.
Jeragat yang tidak dirawat akan menjadi lagi hitam dan berkerak.  

Tapi jangan risau KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE ada penyelesaianya.  
Tekstur krim yang lembut dan tidak melekit telah diformulasikan khas untuk membantu anda mengatasi dan merawat masalah jeragat .
Kesan dapat di lihat seawal 7 hari.  
Banyak kelebihan KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE yang akan membuat anda tersenyum apabila menggunakanya. 




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

AURA TITIS BIDARA AS SYIFA (BOOSTER) : IKHTIAR MERAWAT GANGGUAN MAKHLUK HALUS !

AURA TITIS PATI BIDARA (15ml)

Adakah anda ingin Menjauhkan diri dari gangguan Sihir? 
Adakah anda ingin sentiasa Positive ?
Adakah anda kurang disenangi oleh orang sekeliling anda? 
Adakah anda ingin menaikkan seri Wajah ?
Adakah anda ingin mengikat kasih sayang ?
Adakah anda ingin Rezeki anda sentiasa Murah? 

Biar kami Bantu anda...
Insyallah , AURA TITIS PATI BIDARA AS SYIFA akan membantu anda




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KOREA HAND 3IN1 WHITENING : KOREA HAND SET PENJAGAAN TANGAN PERTAMA DI MALAYSIA



Anda Impikan kulit tangan yang halus,cantik,putih,bersih,lembut seperti gadis-gadis Korea 
Anda rasa comel ke muka putih melepak tangan hitam berkerak
Macam kuntilanak dah tangan 
Kot yer pun rajin ,kena la jaga kecantikan tangan tuu..


Tangan kan muka no 2 bagi perempuan..
Kalau tangan hodoh,penampilan automatik jadi kurang menarik ..
Sampai bila nk sorok tangan kan 
Jom cantikkan tangan anda dengan SET PUTIH TANGAN AJAIB KOREA HAND 3 IN 1 


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

QM QUEEN OF MUTIARA - 10 HARI PUTIH DENGAN 10 BIJI KAPSUL 100% MUTIARA ASLI




Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!




KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
👉 Mencegah penuaan kulit
👉 Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
👉 Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
👉 Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
👉 Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
👉 Menyahtoksikkan sistem badan
👉 Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
👉 Menenangkan minda & meringankan tekanan
👉 Memberi tenaga / merangsang Qi badan
👉 Mengatur semula metabolisme badan
👉 Mengurangkan kegelisahan
👉 Menenangkan hati
👉 Merawat sakit kerongkong
👉 Mengurangkan demam
👉 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
👉 Membetulkan sistem saraf
👉 Memperbaiki penglihatan
👉 Merawat insomnia
👉 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
👉 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
👉 Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
👉 Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAMOM MILK BOOSTER - SUSU IBU MERIAH,ANAK MEMBESAR DGN SIHAT


Image result for mamom milk booster

"MAMOM MILK BOOSTER " 

Tambah Susu Badan Ibu Berkesan .
Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi. Dalam artikel ini aku share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom. Kalau korang jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Disarankan korang menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Boleh dibawa kemana-mana sahaja.  




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TURBO CARBON TEETH WHITENING - PUTIHKAN GIGI TANPA RAWATAN YANG MAHAL



Diformulasikan dari BAHAN SEMULAJADI 100%
Ini adalah cara paling SELAMAT & TERKAWAL ! 


Kesan yang cepat dan tidak perlu risau lagi kerana

Tiada bahan hakisan (Non-Peroxide)
Tiada kesan sampingan
Halal & selamat digunakan
Berkesan sepantas 1 kali penggunaan!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GARAM BUKIT 7 HERBA : HILANGKAN JERAWAT , JERAGAT & PARUT DENGAN BERKESAN



Jerawat slalu muncul berulang kali di tempat yg sama & susah sembuh?
Jeragat dimuka bertompok-tompok hitam makin lama makin merebak?
Tau Tak Muka Uols Boleh Lagi Cantik 5x Ganda Dari Sekarang ??

Jom Naikkan seri muka dengan Garam Bukit 7 herba!

Garam bukit 7 Herba, Garam bukit asli dengan menggabungkan 7 herba dari bahan terbaik untuk anda mendapatkan wajah yg cerah & bertambah seri bukan hanya pada wajah malah 1 badan!
Wanita Indonesia byk menggunakan garam bukit sbg petua kecantikan wajah & badan mereka… Sebab tu la kita tengok diorang ni walaupun dah berumur tapi masih lagi nampak muda remaja..

Kini scrub garam bukit 7 herba dah menjadi 1 fenomena kecantikan baru di Malaysia!!
Dirumus dgn 7 herba terpilih khas utk mengatasi masalah kulit muka & badan



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

FLUSHY BIKINI : HILANGKAN DAKI , KAWASAN GELAP DENGAN MURAH & BERKESAN !


Lepas cukur mesti rasa gatal2 je ketiak....
Hitam tak yah cakap lah,memang berkerak...!!!
Macam ada daki si celah2 lipatan....
Nak hilang dengan mudah??
Jom gosok-gosok jee dengan FLUSHY BIKINI.....!!!
Hilang semua daki celah ketiak dan celah peha....
Anda bebas berbikini depan suami tanpa rasa malu dengan masalah celah2 yang hitam dan gelap..




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MINYAK BELACAK WARISAN ORIGINAL WARISAN : UNTUK SUAMI ISTERI ERATKAN KASIH SAYANG



MINYAK KASIH SAYANG 
KESAN SEAWAL 7 HARI 
100% Berkesan 


MINYAK BELACAK ORIGINAL WARISAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL

LEBIH KETAT
LEBIH MONTOK
LEBIH BESAR
LEBIH TEGANG
MALAH , SEKALI PAKAI DA NAMPAK KESAN...




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

JUS FIHYDAR :CEPAT KURUS DENGAN MAKANAN SUNNAH


FIHYDAR boleh dijadikan sebagai makanan tambahan digabungkan dengan makanan Sunnah yang berfungsi untuk memelihara dan juga merawat kesihatan. 

HALAL, SUCI DAN SELAMAT
FIHYDAR membantu untuk merawat pelbagai masalah kesihatan seperti gout, penyakit sendi, kencing manis, tekanan darah tinggi dan juga masalah lemah tenaga batin untuk pasangan suami isteri. Malahan FIHYDAR juga dapat memulihkan luka luaran dan dalaman akibat kecederaan ataupun pembedahan.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM


CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 

MUDAH nya untuk sihat & kekal cantik awet muda masakini!  
Dengan hanya kunyah2 sahaja (sedap pula tu) impian anda untuk mendapatkan kulit halus bak bayi pasti menjadi nyata!  

Kini tiada sebab untuk anda sukar menikmati khasiat susu kambing segar, kerana produk ini dihasilkan berbentuk candy bak gula2 yang lebih mudah dinikmati di mana2 saja dengan perisa yang pasti memikat selera!




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Set Resdung Nano Chemole Resources





PENGENALAN SET RESDUNG NANO CHEMOLE RESOURCES

1 set terdiri daripada:
✎ Shifa Sweet (harga runcit RM60)
✎ Vital Throtz (harga runcit RM70)
✎ Magic Scrub Bio Nano Tech (harga RM69.90)




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SKKM PLATINUM SKINCARE : SKINCARE SUSU KAMBING MURAH ORIGINAL

SKKM Platinum Skincare merupakan Product Terbaru dari SKKM Platinum.
Rugi tau kalau tak try.
Adakah anda inginkan kulit wajah yang lebih Cerah ?
Anda juga inginkan Kulit Wajah yang lebih Gebu? 
Kini anda Tidak Perlu lagi pikirkan masalah yang anda hadapi.
Anda boleh Say Bye Bye pada kulit kusam, berjerawat, berjeragat, bintik hitam.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CHIA SEED DIET BOOSTER - MEMBANTU KAWAL SELERA MAKAN DAN MENURUNKAN BERAT





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GLOW WHITE COMPACT POWDER BY TATI SKINCARE - KULIT MULUS DALAM 2 SAAT

Image result for TATI COMPACT POWDER
PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER


Tati Glow White Compact Powder ni ialah produk yang sesuai bagi sesiapa
yg inginkan kulit yang putih dalam masa yang singkat.Tati Glow White Compact 
Powder lain dari yang lain dengan keistimewaannya yang pasti terserlah!


Hebatnya Compact Powder ni 2 in 1.Ia mengandungi layer powder yang berlainan
fungsi dilengkapkan lagi dengan Glutha dalam membantu make up anda tahan 
lebih lama di samping dalam membantu mencerah dan menyerikan kulit.
Tati Glow White Compact Powder !!!Ready Stock !!! Limited !!!
PRODUK LAKU KERAS !!!!!!BERMINAT???



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GLUTACAPS BLISTER : KULIT CERAH GEBU DENGAN SELAMAT




Anda mempunyai masalah Tona kulit yang Gelap & Tidak Sekata 
Mempunyai masalah Jerawat & Parut Jerawat 
Kulit Terlalu Kusam & sama sekali Tidak Bermaya 


Anda mesti rasa sangat Stress kan bila mempunyai terlalu banyak masalah kulit 
Kami Yakin, anda mesti rasa Kurang Yakin bila nak keluar kemana-mana aje...
Anda sering kena Ber-Make Up Tebal bila nak keluar rumah kan 


Kami sangat Pasti & Yakin sangat anda nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah 
Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. 
Inilah produk yg anda cari2 selama ini…


Glutacaps bertindak dengan membantu memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta Cara Menghilangkan Jerawat.

Glutacaps pil pencerahan 1 badan – Cara Memutihkan Kulit seluruh badan




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PURE SLIM 7D - SUPPLIMENT KURUS SELAMAT DAN ORIGINAL

Image result for pure slim D baru

APA ITU PURE SLIM 7D???

Pure Slim 7D merupakan kapsul metabolism booster yang bermaksud 
Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D

1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 
2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SUPER QUEEN BEAUVINEEN : LEBIH MONTOK , LEBIH MANTAP

Image result for SUPER QUEEN BEAUVINEEN

Adakah anda ingin jadikan diri anda seorang wanita yang mempunyai Daya Tarikan yang Menarik?
Anda inginkan bentuk badan yang Menarik ?
Anda ingin memikat kembali Suami anda ?
Anda ingin Super Hot ?
Super Sexy? 
Malah anda juga ingin Lebih Putih, Cantik, Gebu, dan Montok.
Kini, Semua dalam satu pakej.
Anda hanya dengan satu produk dapat memberikan TUJUH kebaikan utama yang hakak-hakak cari selama ini.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

CEK LAWA : PUTIHKAN KETIAK DENGAN CEPAT , PANTAS & MURAH !


KELEBIHAN KRIM CEKLAWA :

100% ekstrak herba semulajadi.
kaya dengan vitamin c dan mineral.
Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
Mencerna sel-sel kulit lama
Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
Dapat melembabkan kulit
Bau yang wangi.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MANDIAN BIDARA AS SHIFA - IKHTIAR UNTUK GANGGUAN SIHIR DAN MAHLUK HALUS

\
Berapa ramai orang diluar sana terkena SIHIR / SANTAU akibat perbuatan KHIANAT & DENGKI. Berapa ramai orang diluar sana hidup mereka TIDAK TENANG akibat SAKA / GANGGUAN JIN.
Mereka berusaha mencari jalan untuk BERUBAT. Jumpa doktor pakar, hospital swasta tapi tidak dapat kesan sakit itu. Ada pula yang mencari BOMOH untuk berubat tapi berakhir dengan KEGAGALAN. Mereka hendak berubat dengan cepat tapi tidak berhasil dan akhirnya ada yang BERPUTUS ASA dengan kehidupan.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAMADIL WOMEN LOVE - KHAS BUAT DALAMAN WANITA



ASSALAMMUALAIKUM CHINTA...


Alhamdulillah baru selesai dinner ngan hubby n kidz...mlmni malas nak amik nasik banyak..just a little bit..benti makan sebelum kenyang tu petua kenapa tun mahathir umur dah lanjutpun masih gagah n nampak sihat...n badan lagutu jugakkan??
so amalkan petua tu yee..hehee



pssttttt.....pssssttt..
meh nak bisik bisik...mummy ada product best tau...
hanya buat wanita SEJATI je tau...


yang menjaga dalaman n luaran dengan baik...mesti ada supporting product selain pemakanan sihat dan gaya hidup yg sihat..so hangpa nak dengaq dok??


pernah dengaq WOMEN LOVE MAMADIL???
haa jom sat kita go through satu satu...






Image result for MAMADIL WOMEN LOVE

WOMEN LOVE dihasilkan dari kolagen tumbuhan untuk mencerahkan kulit, 
bukan dari kolagen laut.kolagen laut kebiasaan pengguna akan alami kegatalan selepas guna mungkin dari penyakit resdung yang ada & sebagainya. 




(packaging lama)


WOMEN LOVE juga mengandungi Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari kaki. Selain itu WOMEN LOVE juga mengandungi pueraria mirifica khas utk keanjalan payudara & susu ibu bertambah banyak & pekat. WOMEN LOVE juga mengandungi bahan yang paling penting iaitu MANJAKANI khas untuk merawat masalah kewanitaan, ramai pengguna yang sudah mengandung sejak mengambil WOMEN LOVE.



Rasa buah-buahan ini juga adalah salah satu agen untuk anda senang membuang & tidak sembelit lagi.


Image result for MAMADIL WOMEN LOVE
" Kanser usus berpunca dari sembelit atau membuang tidak lawas & sisa2 najis yang tidak keluar normal.Lama kelamaan ia bertukar menjadi sel2 kanser" -Dr.Rahmah Klinik Adnin K.Terengganu.






KEBAIKAN DAN KHASIAT WOMEN LOVE :-

✔ Untuk kecantikan kulit seluruh muka & badan. Menjadikan kulit lebih cerah, gebu & berseri.
✔ Disahkan halal oleh JAKIM, diluluskan KKM dan mendapat penarafan produk selamat dan bersih ‘MeSTI’.
✔Pengambilan yg konsisten menjanjikan penampilan yang semakin cantik & menarik.
✔Mujarab menghilangkan jerawat/bintik-bintik halus terutamanya di belakang badan & lengan.
✔ Menjadikan bawah ketiak lebih cerah.
✔ Menghasilkan kulit yang sangat halus & licin dengan penampilan kulit yang cerah sekata.
✔ Memudarkan parut.
✔ Membersihkan “dalaman” wanita.
✔ Mengurangkan keputihan.
✔ Merapatkan rahim.
✔ Melancarkan haid.
✔ Membentuk badan yang kemas & menarik.
✔ Mencantikkan payudara & punggung.



SIAPA YANG BOLEH AMBIL WOMEN LOVE :-
Image result for MAMADIL WOMEN LOVE


- Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
- Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak.
- Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
- WANITA SAHAJA.


APA PANTANG LARANG WOMEN LOVE :-

Image result for MAMADIL WOMEN LOVE


-Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA. 
-Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan.





HARGA 
RM160
1Kotak (30sachet x5g) 



Image result for PRODUCT MAMADIL

CARA PENGGUNAAN MAMADIL WOMEN LOVE

Ianya tidak perlu dibancuh air. Hanya koyak sachet & terus tuang ke atas lidah. Rasanya serbuk buah-buahan yang sangat sedap. Tidak ada rasa herba atau pahit. 

Boleh diambil 1sachet sehari sebelum makan. 

Jika inginkan kesan yg lebih optimum, ambil 2sachet sehari

Kesan seawal 2 minggu ke atas (Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten)


Tips: Pastikan pengambilan AIR PUTIH yg banyak setiap hari. Ramai yg tidak tahu, sebenarnya AIR PUTIH ialah agen melembut & melembabkan kulit.


Image result for MAMADIL WOMEN LOVE NEW PACKAGING

ORANG YANG ADA PENYAKIT SEPERTI KENCING MANIS/ DARAH TINGGI / TIADA RAHIM / FIBROID @TIROD BOLEH AMBIL TAK WOMEN LOVE :-




- Boleh dgn syarat pastikan pengambilan air putih yang banyak setiap hari.

- Mulakan dengan 1sachet sahaja. Bila rasa selesa boleh consume 2sachet sehari. Terpulang mengikut kehendak.



WOMEN LOVE ADA KKM & HALAL TAK :-

- Alhamdulillah walaupun lambat sikit prosedurnya tapi kami telah terima sijil KKM & sijil HALAL



Women love lulus pengkelasan KKM dan dikatagorikan sebagai makanan.Produk ini dikilangkan oleh pengilang yg diiktiraf oleh KKM yg diberikan sijil MESTI oleh bahagian kualiti & keselamatan makanan,kementerian kesihatan Malaysia.(produk makanan TIDAK perlukan MAL. MAL hanya utk produk tablet & kapsul)




Boleh ambil berama produk lain tak :-
Boleh..Jarakkan 3-4 jam



TESTIMONI MAMADIL WOMEN LOVE :-
















Anda juga mungkin meminati produk MAMADIL yang lain iaitu 
SLIM LOVE & SUSU RIZQI & SKINCARE

Image result for PRODUK MAMADIL
SEMUA NEW PACKAGING


Bagaimana Cara Pengambilan Produk Mamadil SlimLove, Women Love & Susus Rizqi serentak?


Slim Love - Pagi
Women Love -Malam
Susu Rizqi - boleh ambil bila-bila masa




Image result for PRODUK MAMADIL

HARGA MAMADIL WOMEN LOVE :-

RM150
1Kotak (30sachet x 5gm) 



BERMINAT?
JOM ORDER.


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone beauty fb page


✉ INSTAGRAM :@nurulhezrina @beauty_hezrina

mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN


NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TREKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in