NUFFNANG

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN -TERBAIK UNTUK KULIT



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

60 SACHET / JAR 
HARGA PROMOSI : RM 170
*** SILA PM MUMMY DENGAN SEGERA UNTUK SPECIAL OFFER****

POS : 
SEM FREE
SS RM 5
GIFTS : MASKER X 2 PCS


DIMANA NAK DAPATKAN SKINWHITE KAWAII COLLAGEN ????
SO JAWAPANNYA...

UOLLS BOLEH TENGOK/RUJUK NAMA NAMA STOKIS BERDAFTAR DI ADAS SERTA PENGEDAR2 UNTUK SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..

Pada yang tak sure nak beli takut TIRUAN KAWAII,so u ollzz tengok agent2 serta stokis2..kami ada di keluaran FEBUARI 2014 MAJALAH MINGGUAN WANITA..
cover depan gambar KUNA N KUZA yea..

boleh pilih mana mana pengedar atau stokis TERDEKAT untuk COD atau WALK IN PURCHASE..
kalau dengan MUMMYRINAZONE boleh pm 017-3288087
Cover area PUTRAJAYA dan kawasan terdekatpun boleh tanya dulu sbb runner BOLEH TOLONG HANTARKAN..
Kalau kawasan anda tiada agen dun worry kami juga boleh hantar BY POSTAGE..

sekarang kilang n HQ ada bagi kami dua versi..nie yang terbaru..jangan uolls compius pulak kata fake yer..i pengedar berdaftar yea..hehehe
so sangat friendly user sebenarnya boxes nie.senang bawak tak berat
kuantiti masih 60 sachet lagi yea n masih dalam sachet.kualitipun sama serta rasa yang sama juga


yang nie macam biasalah uols selalu tengok versi dalam jar.boleh tahan beratnye nih..
for information beli kawaii collagen sangatlah jimat sebab uolls boleh makan/consume selama 2 bulan..see??? tak jimat lagi ker???



7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.



Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell

Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi utk anda??

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dgn efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yg letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai utk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yg sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan
...................................................................................................................................................................

DR HARLINA wife DR SHEIKH MUZAFFAR also dah consume secret kawaii ni okey.
KORANG KENAL TAK??
NIE HAA

tengok kulit dia chantek sgtkn..
she did give feedbacks ttg produk ni also dlm blog dia.jom klik klik blog dia..



see, 
siapa tak cuba memang rugi darling.
Stok masuk lagi 100 jars pun HABIS LICIN gara-gara DR HARLINA GUNA...
but dont worry SENTIASA restock yea..
so silalah pm order laju laju sebelum stock licin langsung yea..benda HOTTT semestinya cepat habis.Huhuhu
kita tengok apa kata DR HARLINA yang buat mummy sangat sangat suka=)


Currently I’m taking this Secret Skin White Kawaii Collagen which has high content of anti-oxidant and stem cells (I need all the help I can get, remember?)

Yes, anti-oxidant is very important in slowing down aging process, in fact it is very good in preventing cancer. Considering our daily lifestyle is highly exposed to free radicals in the environment, supplement of antioxidant is definitely the answer



So uolz jangan tunggu lama lama untuk JELITA dan SIHAT yea..sebab semakin kita meningkat usia tubuh kehilangan banyak zat zat dan cells yang kita perlukan untuk kekal MUDA dan CERGAS..suppliment is always important okeh??


Datin Dr Halina ckp: "minum 3 sachet dah nampak kesan! kulit rasa smooth & cerah bersinar! badan jadi cergas n bertenaga setiap kali bangun tidur di pagi hari". (DATIN DR HALINA ialah doctor di Selayang dan isteri kpd Dr Sheikh Muzaphar Shukor ).

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

salinan SIJIL KELULUSAN BPFK/KKM klik sini http://on.fb.me/1iyWvvJKesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!


SOALAN YG SERING DITANYA:

Apakah fungsi acaiberry?
acaiberry ialah makanan no 1 di dunia yg mampu merawat penyakit mata & pnyakit kronik. ia juga terbukti mampu mencantikkan kulit serta byk lagi khasiat lain.
khasiat luar biasa acaiberry juga diperkatakan dlm talk show Oprah Winfrey & Siaran rancangan Dr Oz kerana khasiatnya sgt menakjubkan utk kesihatan menyeluruh manusia







...........................................................................................................................................................


Ramai orang menggunakan testimoni yang sedia ada tetapi mummy ada testimoni mummy sendiri.customer mummy sendiri.So tak ada isu nak curi testi dan gambar drp orang lain=)Dan semua testimoni UPDATE YEA bukan ulang ulang pakai yang lama punyerrr...

So ada dua yer TESTIMONI 
Satu daripada customer MUMMYRINAZONE sendiri
Kedua daripada HQ SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN di kuala lumpur




TESTIMONI SSW KAWAII COLLAGEN HAKMILIK
MUMMYRINAZONE

Nielah paling customer tunggu tunggu perubahan kulit yang lebih cerah
dan lebih berseri...
tak teruja??? 

Tengok testinie..
so uolls jangan takut mencuba rasanya yea..sbb sangat sedap..rasa masam masam manis..so boleh diterima tekak..hehe


So sensitive skin patut mencuba kawaii collagen nie okeh..
dah adapun kulit yang sangat2 sensitive yang mencuba n serasi n its works!



Antara salah satu fungsi kawai adalah memutihkan muka dan menyamaratakan tone kulit..Sangat2 berkesan..insyaallah
















Boleh sharing dengan family,adik beradik sahabat handai kesan kawai
sekotak 2 bulan pengambilan..bolehlah kongsi2 mencuba...


RASA PELIK SEBAB TAK AMBIL KAWAII?
WAAAAAH..TENGOK KESAN KAWAII TERHADAP SI DIA MEMANG BERBALOI..
SEMEMANGNYA KITA MEMERLUKAN SUPPLIMENT UNTUK MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT KITA..SO JANGAN TUNGGU JANGAN TUNGGU..










DAN ADA CERTAIN KES DALAM 4-5 ORANG YANG CONSUME KAWAI DISAHKAN MENGANDUNG.

and ada sedikit info for preggy women yeah..kalau menandung memanglah HQ kawai kata ok kalau consume tapi sesiapa customer yang MENGANDUNG dan nak beli dengan mummy,mummy tak GALAKKAN BELI sebab tak semua wantia mengandung tak mempunyai masalah/alahan.tak semua wanita preggy boleh consume dengan baik kawaii collagen nie..So ITS BETTER KALAU UOLZ tak ambil ketika mengandung tunggu sehingga habis pantang yea..

Begitu juga wanita dalam pantang dan anaknya mengalami JAUNDIS.boleh tunggu sehingga 4 bulan atau jaundis habis...sebab bila jaundis hati baby tak mampu menapis pemakanan drp si ibu..so untuk keselamatan baik biar dulu...Pada mereka yang dah beli n mengandung its ok kawaii mempunyai EXPIRED DATE YANG SANGAT JAUH...SO DUN WORRY..lagi pun ianya dibuat dalam sachet,simpan di tempan yang selamat..lepas dah ok boleh consume semula..

kata supplier dalam kawaii collagen ada kandungan untuk kesuburan.sesiapa nak preggy boleh try ambil kay..manalah tahu berhasil..









Okeh pada pembelian yang lepas seorang Kakak beli dengan i this KAWAII COLLAGEN..k i print screen tau bg uolz tengok

Haaaaa see??
kakak nie pun SANGATT SANGAT ADMIRE DENGAN DR HARLINA..
sememangnya licin,gebu.mulus n mcm BABY SKIN...adeh jeles?adakah skin mummy mcm BABY juga??hehehe gurau


haaaa nie juga testimoni yang bulan lepas..sila TAKE NOTE yea yang FREE TABLET sudah habis promosi..HQ KAWAII COLLAGEN keluarkan HANYA SEMPENA PEK PENGENALAN..So lepasni sudah tak ada yer..jangan tanya pulak..hehehe..Tapi kami mummyrinazone bagi FREE MASKER MUKA DUA LAGI..okey..




TESTIMONI SSW KAWAII COLLAGEN HAKMILIK
HQ SSW KAWAII COLLAGEN

Masalah Jerawat dan parut jerawat saya tak pernah selesai walaupun saya dah pernah guna pelbagai jenis produk di pasaran. Sehinggalah saya temui produk yg hebat ini. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mmg sgt serasi dgn saya. Kesan pun nampak cepat kalau nak dibandingkan dgn produk jenama lain yg sy pernah beli. Harga pun murah utk 1 botol besar. mmg jimat sbb tahan dua bulan. hihi

Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!


Dulu kulit saya kusam tak sekata. letak bedak tebal-tebal pun nampak gelap. parut jerawat kat pipi pun susah nak hilang. sejak minum Secret Skin White ni kulit makin cerah sekata. Dah makin putih gebu. ramai org tegur lihat kulit sy makin putih. Hanya dalam 7 hari dah boleh nampak kesan ketara.

Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi.

Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!

Dulu kulit berminyak dan gelap. Parut jerawat pun penuh muka. sekarang kulit sudah smooth dan halus serta tak berminyak lagi. Kulit makin sekata dan cerah. Tak perlu touch up bedak tebal-tebal lagi.
_______________________________________________________________

****informasi****

Sedikit informasi pada yang muka sangat2 problem yea..uolz better check dalaman 1st..buka terus menerus just TENGOK PADA SKINCARE..kalau kulit uolz dah pakai skincare tapi still problem n jerawat banyak n ada certain case bengkak muka...why not u try SUPPLIMENT FOR SKIN LIKE KAWAI COLLAGEN..

sebab u all must detox first ur body.ambil slimming product for detox atau produk untuk skin ada banyak..Lates good product is SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..

Try dulu detox dalaman bg bersih at least 2 or 1 months..So next baru looking for SKINCARE PRODUCT..n boleh maintain ambil suppliment..okeh??

Just my opinion n for ur information...



TERKINI!!

adake yang tak suka dengan serbuk?
malas nak bancuh bancuh kawaii collagen?

So MEMPERKENALKAN 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN CHEWABLE TABLE
(fungsi sama dengan serbuk yea tapi hanya untuuk 1 bulan pengambilan sahaja)




Harga Termasuk Postage : 
1 bottle : RM 105 (SM) ; RM 115 (SS)
ADA 60 BIJI UNTUK 1 BULAN

CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)
.........................................................................................................................................

TERKINI!! MEMPERKENALKAN PRODUCT BARU KELUARAN 
ZOFEA BEAUTY!!!



Harga Termasuk Postage : 
1 BOX : RM150 (SM) ; RM160 (SS)
ADA 30 SACHET UNTUK 1 BULAN
ADA FREEGIFT 30 BIJI BREAST PILLS


CARA PEMBAYARAN
Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in