NUFFNANG

AURAMEN TURBO COLLAGEN : MINUMAN KHAS BUAT LELAKI SEJATI


AURAMEN TURBO COLLAGEN 

 merupakan minuman kolagen pertama khusus untuk kaum Adam yang diformulasikan menggunakan teknologi dari Korea. Ia menggabungkan bahan seperti kolagen, whey protein, tribulus, campuran beri, saw palmetto, vitamin, stem sel dan sebagainya untuk memantapkan kesihatan dalaman dan menambahkan keyakinan dalam penampilan seorang lelaki sejati. Rasai kesan nya seawal 7 hari !!



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Platinum Ladyxara White Juice

 




Percaya Tak Anda, Gambar Di bawah Ini Adalah Seorang NENEK Yang Ada 10 Orang Anak Dan 9 Orang Cucu?


Kini Kita Lihat Pula Gambar Dia SEBELUM Mendapat Rahsia Ini.


Mesti uolls nak tahu kan... Apa tu Platinum Ladyxara White Juice ? Ok meh sini dekat-dekat... rapat-rapat... mummy terangkan ye...

Platinum Ladyxara di ekstrak daripada ramuan semulajadi terpilih yang telah terbukti mempunyai khasiat-khasiat yang tidak boleh di sangkal lagi. Ramuannya banyak diceritakan didalam hadis-hadis seperti buah kurma, buah tin. kismis dan lain-lain. Dengan diperisakan oleh Strawberry, jus ini enak dan sedap ketika dimakan. Walaupun manis, Platinum Ladyxara ini sesuai di minum oleh pesakit kencing manis (Diabetis) kerana jus ini tidak mempunyai dan diletakkan sebarang gula.

Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM70 (SM) ; RM80 (SS)
2 Bottle : RM135 (SM) ; RM145 (SS)
** 400ML Sebotol**

CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI




Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"


FACEBOOK :RINA ( MUMMYRINAZONE )
: INSTAGRAM : hezrinahalim83
Terbuka untuk 'Retail' Dan 'Borong'





Bagaimana Platinum Ladyxara Ini Boleh Bantu Anda:

  • MENAIKKAN SERI WAJAH SERTA AWET MUDA
  • MERAPATKAN SERTA KEMBALI SEPERTI GADIS
  • MENGAWAL BERAT BADAN
  • MERAWAT LUKA SELEPAS BERSALIN
  • MELANCARKAN PERJALANAN DARAH
  • MELAWASKAN PEMBUANGAN NAJIS DAN ANGIN DALAM BADAN
  • MENINGKATKAN DAYA SEKS WANITA
  • MERAPATKAN OTOT PINGGUL & PAYUDARA
  • MENGUATKAN CENGKAMAN (KEMUT) KETIKA “BERSAMA”
  • MELEGAKAN SAKIT-SAKIT SENDI DAN LENGUH BADAN
  • MENAMBAHKAN TENAGA & MELEGAKAN SENGGUGUT
  • MERAWAT SERTA MENGELUARKAN KEPUTIHAN & MELANCARKAN HAID
  • MENGELUARKAN KOTORAN DALAM RAHIM DAN SALURAN PERANAKAN
  • MEMBANTU PROSES NYAH TOKSIN DARI SEL KE SISTEM LIMFA
  • MEMBANTU MENCERAH SERTA MELICINKAN KULIT
  • SESUAI DIAMBIL OLEH ANAK DARA DAN WANITA YANG TELAH BERKAHWIN
  • MENGUATKAN BILANGAN, KEPADATAN DAN KEJELASAN KEDUTAN SERTA MEMASTIKAN KEANJALAN DAN KESEGARAN KULIT
  • MENINGKATKAN STAMINA DAN KECERGASAN WANITA
  • KEBAHAGIAAN RUMAH TANGGA


Ok, Dah. Jangan Buang Masa Lagi. Jom Kita Start….

Kembalikan malam pertama Anda.
Gebukan dan muluskan kulit Anda.
Dapatkan tubuh Ideal yang Anda impikan.
Kini, semuanya tidak mustahil lagi bagi anda.


TAK PERLU lagi makan dan beli dua tiga produk berasingan, satu PRODUK satu HARGA, settle semua.. Kami tahu bukan mudah untuk anda percaya..

Cuba dan rasakan nya sendiri baru anda tau keberkesanannya.. Bukan cakap kosong bukan nak untung semata.. Ramai testimoni kami semua sudah berjaya..
Berikan peluang pada diri anda sendiri untuk kembali remaja.

Satu langkah bijak menyelesaikan semua masalah yang ada..

1 HARGA KEPUASAN BERGANDA
BERJUTA PRODUK DILUAR SANA TAK SAMA DENGAN YANG
KAMI ADA.
BUKAN NAK BERLAGAK TAPI SESEKALI KENE TUNJUKKAN
KUALITI PRODUK KITA
ANDA PASTI TAK HAMPA!

Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM70 (SM) ; RM80 (SS)
2 Bottle : RM135 (SM) ; RM145 (SS)
** 400ML Sebotol 
 

CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI




Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"


FACEBOOK :RINA ( MUMMYRINAZONE )
: INSTAGRAM : hezrinahalim83
Terbuka untuk 'Retail' Dan 'Borong'


Ramai wanita diluar sana merungut bila dah berusia semua tak bermaya.. Luaran dalaman tak sehebat semantap remaja..

Haissshhh siapa cakap wanita berusia tak mampu kekal jelita?

Try dulu produk ni.. Bukan nak kata apa.. Kompom kalah anak dara!!




Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM70 (SM) ; RM80 (SS)
2 Bottle : RM135 (SM) ; RM145 (SS)
** 400ML Sebotol 
 

CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI




Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"


FACEBOOK :RINA ( MUMMYRINAZONE )
: INSTAGRAM : hezrinahalim83
Terbuka untuk 'Retail' Dan 'Borong'



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

V`ASIA LIPS & NIPPLE PINK CREAM (KEKAL MERAH BAK DELIMA MEREKAH)

 
V'ASIA PINK CREAM + COLLAGEN

Pink Cream dirumus khas dengan Teknologi Nano membantu mengembalikan kulit ke warna merah semulajadi, agar kelihatan berseri dan sihat. Sesuai digunakan pada bibir, puting, sekitar alat sulit, celah peha dan sesiku.




Cara Penggunaan :

Sapukan secara nipis pada bahagian yang diingini 2-3 kali sehari selepas cucian. Untuk bibir, disyorkan sekali sehari sebelum tidur.

Adalah produk kosmetik V’Asia yang digunakan pada bibir, puting dan sekitar alat sulit bagi mengembalikan kulit ke warna asal merah semulajadi seawal tempoh 7 hari.

menyingkirkan sel kulit mati yang gelap akibat merokok atau faktor genetik dan membantu dalam penghasilan kulit baru yang merah semulajadi.

Mengembalikan kulit ke warna asal merah semulajadi terutama kepada kaum wanita yang gemar menggunakan gincu bibir.
Hasil penggunaan gincu bibir yang keterlaluan menyebabkan sel kulit pada bibir tidak dapat bernafas dan bibir menjadi kusam dan kehitaman.




KANDUNGAN PINK CREAM + COLLAGEN VASIA :

1. Purified water
2. Cetearyl Alcohol/ Ceteareth-20
3. Glycolic Acid, Capyrylic / Capric Triglyceride
4. Kojic Acid,
5. Hylaronic Acid
6. Magnesium Ascorbyl
7. Phosphate
8. Malpighia Glabra ( Acerola)
9. Fruit Extract
10. Triethanolamine,
11.Cera Alba,
12. Allantoin
13. Tocopheryl Acetate
14. Retinyl Palmitate
15. DMDM Hydantoin
16. Perfume



KELEBIHAN & KHASIAT PINK CREAM + COLLAGEN V’ASIA :
✔ Sesuai digunakan pada bahagian bibir, puting, sekitar alat sulit, celah peha dan sesiku.
✔ Bertindak mengembalikan warna kulit yang gelap dan kusam ke warna merah asal semula jadi.
✔ Disyorkan penggunaan pada waktu malam.





PERHATIAN :
1. Elakkan dari terkena mata.
2. Jarakkan penggunaan jika berlaku alahan.




Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil :
V`ASIA LIPS & NIPPLE PINK CREAM : NOT130802500K





 HARGA TERMASUK POSTAGE :
1 bottle : RM 35 (SM) ; RM 45 (SS)



Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI...



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Krim Kaki Cantik Dherbs



KRIM KAKI CANTIK DHERBS 50GM


HARGA:

HARGA MUMMYRINAZONE : RM 24
HARGA PASARAN : RM 25


POS : 
SEM RM 6
SS RM 9

CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI



Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Nour Ain Beauty Care (Product Recommended)



~Tak Kenal Maka Tak Cinta~
Tiada Pengelupasan , Perawatan 100% Semulajadi
New packaging

 NourAin Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih 
yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nourain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.


Ciri-Ciri Product NourAin 

* Beraskan Herba-herba terpilih 

* Mengandungi vitamin C

* Sesuai untuk semua jenis kulit 

* Tiada berlaku pengelupasan 

* Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit 

* Menyerikan kulit wajah
* Sesuai untuk lelaki dan wanita


Produk Nour Ain telah didaftrakan dengan KKM:

1.Nour Ain Beauty Soap (Not120503661k)

2.Nour Ain UV Foundation (Not10903959k)

3.Nour Ain Night Cream (Not120506492k)

4.Nour Ain Facial Toner (Not120905482k)

5.Nour Ain Vit-C Serum (Not120503660k)

6.Nour Ain Multi-V Cream (Not120600653k) 




Complete Set

1.Nour Ain Beauty Soap

2.Nour Ain UV Foundation (10gm)

3.Nour Ain Night Cream (5gm)

4.Nour Ain Facial Toner

5.Nour Ain Vit-C Serum


HARGA : RM 100

CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI



Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"



TrialSet

1.Nour Ain Beauty Soap

2.Nour Ain UV Foundation (10gm)

3.Nour Ain Night Cream (5gm)


HARGA : RM 50



Facial Toner

Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dang mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup kembali pori-pori kulit serta mengembalikan kelembapan kulit wajah.

HARGA : RM 30






Beauty Soap

Kandungan : Water,Cocos Nucifera Oil,Olive Oil
*Bertindak sebagai agen pembersih
*Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
*Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
*Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyinkirkan kotoran yang terpendam
*Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
*Sesuai untuk lelaki dan wanita,remaja dan dewasa

HARGA : RM 14




Night Cream (10gm)

*Sangat berkesan untuk meredakan,memudarkan dan menghilangkan jerawat juga jeragat dan anti kedutan
*Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
*Menyingkirkan garis halus kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain
*Sesuai untuk lelaki & wanita, remaja & dewasa
*Tanpa pengelupasan untuk kulit normal

HARGA : RM 40



Vit-C Serum (10ml)


*Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
*Mampu mengatasi masalah radangan kulit
*Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
*Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap,bebas dari garis halus dan kedutan (anti penuaan,tanpa suntikan)


*Cara Penggunaan:
Titikkan beberapa titis pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher, Birakan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit

HARGA : RM 22





Multi-V Cream(10gm)


*Menghilangkan garis-garis halus pada wajah
*Menambahkan kolagen pada kulit wajah
*Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
*Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit
*Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads,blackheads,parut & Kulit kering

Cara pengggunaan :
Diselangselikan dengan penggunaan night cream

HARGA : RM 50





UV FOUNDATION 10GM


HARGA : RM 30

  • Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi.
  • Bertindak sebagai ejen perlindungan sinar UV dan alas bedak.
  • Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
  • Diperkaya dengan ramuan semulajadi
  • Sesuai bagi semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN :

  • RATAKAN KRIM PADA SERATA WAJAH DAN BAHAGIAN YANG PERLU PAGI DAN PETANG JIKA PERLU.


....................................................................................................

CARA PEMAKAIAN :


Setiap complete set yang akan dimiliki :

1) Sabun Nour Ain 
2) UV Foundation 
3) Night Cream 
4) Toner 
5) Serum Vitamin C


Berikut adalah cara2 pemakaian produk Nour Ain ini dan pastikan anda semua konsisten menggunakannya. 

Siang:


Cuci muka dengan menggunakan sabun Nour Ain. Lapkan sehingga kering wajah anda. Jika hendak keluar rumah, spraykan toner keseluruh wajah dan ratakan dengan menggunakan kapas wajah dan leher. Kemudian, sapukan UV Foundation nipis2 ke wajah anda. Jika taknak keluar rumah, lepas cuci boleh titiskan 2-3 titis serum vitamin c dan sapukan ke seluruh wajah anda. Bagi penggunaan toner jika anda ingin keluar rumah juga, boleh digantikan dengan serum vitamin c. Serum vitamin c boleh disapukan pada bila2 masa sahaja untuk menyegarkan wajah agar tidak nampak kusam.

Malam:

Sebelum tidur, cuci muka dengan sabun Nour Ain, lapkan hingga kering. Then spraykan toner keseluruh wajah dan ratakan dengan kapas wajah dan leher anda. Jangan tunggu sehingga kering toner tersebut. Biarkan ia lembab dan terus sapukan Night Cream/Multi V cream keseluruh wajah dan leher.

* P/S: Kadang2 suka pakai serum selepas Maghrib sehingga sebelum tidur. Sebab suka pakai serum alone. Sebelum tidur cuci muka, toner n nite cream/multi v cream..:)
penggunaan serum adalah mengikut kehendak anda, semakin kerap digunakan , ia akan mendapat kesan yg plg optimum.


Selamat Mencuba

............................................................................................................................

TIPS PENJAGAAN KULIT BERSAMA Nour Ain

KULIT BERMINYAK

Ia seringkali dibenci oleh ramai remaja, termasuk orang lelaki. Kulit ini mengeluarkan banyak sebum dan membuatkan seseorang nampak seperti tidak menjaga kecantikan diri.

Liang romanya juga besar. Sebab itulah seseorang mudah mendapat jerawat.

Bahagian hidung adalah yang paling aktif. Jenis kulit ini memerlukan penjagaan khas. Selepas membersihkan wajah dengan pencuci muka, gunakan losen penegang kulit dan krim pelembap yang berasaskan kandungan air yang rendah.

Sumber: kosmo.com.my

KULIT KERING

Ia menghasilkan kurang sebum lalu muka kita tidak kelihatan berkilat. Pada kebanyakan masa, mereka yang berkulit kering mempunyai raut wajah yang kusam dan mempunyai liang roma yang kecil atau langsung tidak kelihatan. Kulit jenis ini juga menggelupas sesekali dan kadangkala memberi efek rasa kurang selesa.

Anda juga harus memberi lebih perhatian terhadap garis-garis halus yang timbul ketika dimamah usia terutamanya di bahagian tepi mata, garisan senyuman dan dahi.

Tahap kelembapan dan sebumnya rendah. Satu-satunya cara untuk menangani masalah ini ialah menggunakan pencuci muka yang berbuihBiarkan ia di atas kulit sebelum dibersihkan dengan kapas lembut. Kemudian, cuci dengan air sejuk. Pastikan anda menggunakan krim pelembap yang mempunyai tahap kelembapan yang tinggi.

Sumber: kosmo.com.my


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apa kata, anda pula mencuba keberkesanan Nour Ain ini.
Percayala, Nour Ain satu2 skincare yang lain dari yg lain.
Saya Sudah, Anda bila lagi..

Zura pakai sendiri Nour Ain ni baru sebulan lebih, tp alhamdullilah kesan dah dapat rasa seawal 2 minggu pengggunaan. Yang Zura plg best sekali guna Nour Ain Serum..kesan parut lama dah makin berkurangan & kulit kusam pun dah hampir hilang..Tak kenal maka tak cinta kan..


  APA KATA MEREKA YANG BERPUAS HATI:
CHECK IT OUT
"






Customer yang berpuas hati dengan Nour Ain 
Ayu baru 3hr dah dpt rasa bestnye Nour Ain ni..

Siapa nak mencuba jgn tunggu lagi.. 



SEBELUM DAN SELEPAS


Tiada lagi masalah parut n jerawat tumbuh selepas menggunkan produk nie... hasilnyeee hanya pkai dari 16/7/2012 hingga 3/9/2012 e2pn on off pkai almklum xrajin sgt nk touchup memalam ni heheheh


 Testimonial terbaru..selepas 2 minggu menggunakan set 3in1 + toner + vit-c serum..wajah semakin berseri2.. terima kasih sudi kongsi gambar sebagai testimonial..











CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI



Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in