Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY - menutup cela wajah dengan baik




Masalah parut??
 Kesan cela?? 
Pigmentasi yang teruk?? 
Masalah dah cuba pelbagai PRODUK tapi tiada kesan?? 
Impikan make up yang tahan lama, tidak berminyak, ringan dan wajah nampak berseri-seri?? Ingin dibantu?? 
Ingin kesan yang SEGERA?? 


Inilah produk yang paling tepat dan terlaris di pasaran..
OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY merupakan foundation pertama yang dapat menutup semua cela-cela di wajah anda dan menghilangkan masalah sepantas 3 SAAT.



KELEBIHAN OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY

✔ Mengandungi SPF50 PA++
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔ Bertahan sehingga 16 jam berbanding bedak biasa hanya 6 jam
✔ 100% menutup pigmentasi, parut, cela, jerawat dan noda hitam
✔ Boleh di bawa solat kerana ia tidak mengandungi silicon yang boleh menghalang air masuk ke dalam pori-pori kulit
✔ Ringan dan lembut pada kulit
✔ Anti kilauan / tidak berminyak
✔ Melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pigmentasi
✔ Senang digunakan dan tidak melekit
✔ Tidak menutup pori-pori
✔ Kulit terasa ringan, tidak melekit dan kelihatan gebu
✔ Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot dan lain-lain



2 PILIHAN WARNA UNTUK OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY

✔ Petal (Natural)
✔ Beige (Dark)




CARA PENGGUNAAN OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY

✔ Sebelum menggunakan foundation, pastikan kulit muka bersih dari kekotoran
✔ Sapukan pelembap muka dan biarkan seminit untuk pelembap meresap ke dalam kulit
✔ Kemudian calitkan sedikit foundation di dahi, hidung dan tulang pipi
✔ Ambil MAGIC SPARKLING WATER SPRAY. semburkan ke atas span dan ratakan foundation dengan menggunakan span basah tadi (untuk kesan yang lebih rata)
✔ Akhir sekali anda boleh pakai bedak yang tanpa ada kandungan foundation di dalamnya dan diikuti dengan langkah mekap seperti biasa






TESTIMONI
OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY
































HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM 50 (SEM) ; RM 60  (SS)
harga promosi sekarang..cepat cepat sementara promosi harga masih ada...



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


CARA PEMBAYARAN



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI..






Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GLIMMERZ SKIN SKINCARE - KULIT LEBIH CERAH DAN FLAWLESS DENGAN SELAMAT


Helooooooo uolls..
Selamat petang semua....
petangni mummyrina nak habaq maii product dr KELUARAN KAMI sendiri yea...
SKINCARE yang meletopp kebabom...

For sure selamat digunakan..So jgn takut..
Mummyrina sendiri apply dah di muka selama 1 bulan...hasill nya mmg superb!!



So kat atasni adalah teaser kami yee
Dah beberapa bulan sebenarnya KAMI test n tgk result penggunaan..
dan banyak yang terjual secara OFFLINE..


So setelah beberapa bulan..
Maka keluarlah ini BEST PRODUCT ...BEST SKINCARE 
100% SELAMAT DIJAMIN..



ANDA ADA MASALAH JERAWAT ? RESDUNG ? KULIT GELAP ? PARUT ? JERAGAT ?
** SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT**

Kelebihan Glimmerz Skincare :

✔ Menghilangkan jerawat 
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan pigmentasi 
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih


Fungsinya :

- Mencegah jerawat
- Mencerahkan kulit
- Jadikan kulit lebih glowwing, flawless & pinkish
- Menghilangkan jeragat
- Merawat kulit kusam



Gandingan mantopppp 4 barang nie memang
thorbaikkkk untuk kulit yang halus mulus...tulus....hehehe
jom kita tengok pulak apakah kebaikannya




TERUJA BUKAN???
SERIUS mummyrina jamin uolls yang guna puas hati...
thorbaikk..



tengok??
walaupun masih baru tapi ada customer OFFLINE yang demand sangat sangat tinggi...
sebab keunikannya...
UOLLS TGK MACAM SAMA NGAN OTHERS SKINCARE
TETAPIIII
200% tak sama...bila uolls pakai uolls akan rasa..hehe
yang penting selamat digunakan..tiada sedikitpun bahan kimia dicampurkan..



Chantek jer duduk dalam bekas merah menyala nikan??
ni semasa proses melebel dijalankan...



inilah rupa KRIM MALAM dan KRIM SIANG
yang nampak lebih kurang seruma tapi bukan dia...hehe
gerenti tak sama..bahan adalah semulajadi tanpa sebarang hormon atau bahan kimia terlarang..



CARA PAKAI??







TESTIMONI PENGGUNA 








*** TESTIMONI INI SEMUA TANPA SEBARANG EDIT YEA***
Akan di tambah dari semasa ke semasa...

Glimmerz Skin  Skincare dalam proses mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. 
Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan adalah dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.








 HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM 150 (SEM) ; RM 160  (SS)
harga promosi sekarang..cepat cepat sementara promosi harga masih ada...


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazonebeauty fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



.............................................................................................................................................

 HARGA KOMBO SCRUB NANO + GLIMMERZ SKIN SKINCARE :
RM 190 (SEM) ; RM 200  (SS)
harga promosi sekarang..cepat cepat sementara promosi harga masih ada...




** KALU UOLLS NAK LAGI CEPAT FLAWLESS N KULIT LAGI HALUS MULUS BOLEH KOMBINASIKAN DENGAN MAGIC SCRUB NANO***






PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI..



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Serum Vitamin C By NN Beauty : LUPAKAN TERUS Suntikan Vitamin C !




Uollls ada masalah wajah berparut & tona kulit yang tidak sekata 
Kulit wajah berjerawat  Berjeragat
Wajah tak nampak smooth & glowing 
Apa kata uollls dapatkan 
Serum Vitamin C By NN Beauty 
sekarang:x::x:


Insyallah, dah banyak Testimoni malah ada di kalangan Customer mummyrina sendiri request product nih sebab Berkesan 

Dengan Serum Vitamin C nih....
:22:Tiada lagi JERAWAT
:22:Tiada lagi JERAGAT
:22:Tiada lagi PARUT
:22:Tiada lagi KULIT KERING/KUSAM



 Kulit lebih Moist / Lembab2 Basah 
 Kulit Semakin Bersih Tanpa Kesan Cela
 Kulit Lebih Tegang & Fresh seperti Awek Muda 
 Kulit Lebih Cerah & Lembut Seperti Kapas
 Tona Kulit Lebih Sekata 



Kenapa uollls nak menahan rasa sakit akibat cucuk Vitamin C 

Ye la sebab sekarang ada Serum Vitamin C yang dah cukup & memadai untuk memberikan kesan maksima...
Bila uolllssss pakai Serum vitamin C nih, ia akan terus menyerap kedalam kulit dan ianya lebih baik dari menyuntik tau...
Uolllssss percaya atau tak la kan....
Vitamin c merupakan Vitamin yang tinggi peratusannya untuk memulihkan kulit kusam ,jerawat dan juga parut...
Malah uollssss Tak Perlu Risau pun tau coz harga yang ditawarkan setanding kesan yg super duper terbaik
Jummm kite kenal dulu ngan Product nih nak ?



Pengenalan Product Serum Vitamin C by NN Beauty : 

Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN Beauty
Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.
Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara.
Rumusan teknologi dari France.
Mempunyai 10jenis produk mengikut masalah kulit,1 botol tahan sehingga 2 bulan.
Serum Vitamin C telah dibuat dan dikilangkan oleh pengilang berlesen.


Inilah dia rupa Serum tu bila spray di tapak tangan....
Tekstur serum yang pekat ...
Uolllssss tak payah nak spray banyak kali....
Hanya dengan sekali spray sudah memadai disapu di seluruh muka uolls...



Kelebihan Vitamin C Serum by NN Beauty : 

Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan.  Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu. 

Ia dapat menarik air dan menyalurkannya kadalam sel –sel kulit... Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.



Kelebihan Lain Serum Vitamin C by NN Beauty : 

Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb.
Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ).
Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi.
Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.
Menghilangkan flek hitam.
Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).
Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.
Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.
Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.




 Cara Penggunaan Serum Vitamin C by NN Beauty : 

Bersihkan muka.
Ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.
Amalkan pagi dan malam untuk kesan maksimum



NOTED : Serum Vitamin C telah dibuat & dikilangkan oleh pengilang berlesen (GMP) , Tiada bahan kimia terlarang, Selamat, Halal, boleh dibawa solat dan ada KKM. Malah ianya Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & perempuan.































100%ORIGINAL
TAK JUAL FAKE FAKE FAKE PRODUCT YEAA...



FREE POSTAGE 
Sebotol : RM60 SEM RM65 SS
2 Bottle : RM110 SEM RM115 SS
3 Bottle : RM150 SEM RM155 SS
5 Bottle : RM200 SEM RM210 SS

Borong Minum 10


NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


CARA PEMBAYARAN



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in