Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

BeShine Premium Drink : Sihat , Berseri , Kurus & BerAura Positif Dengan Pantas !!

 

 
U Olls nak Cantik ?
Nak Slim ?
Nak dapatkan Kulit yang Cantik Berseri ?
Malah U Olls mahu kekal Sihat Bertenaga ?
Nak Semua di atas tanpa Perlua Supplement yang Pelbagai jenis dalam 1 masa ?
Meh sini meh... Meh sini dapatkan All In 1 Product Dengan BeShine Premium Drink Sekarang !! 
 
 
 


Adakah U Olls Berada Di Kategori Di Bawah :

Kuliyt Gelap , Bermasalah ?
Gemuk , Terlalu Kurus , Selulit ?
Mudah Letih ?
Rambut Gugur & Tak Bermaya ?
Hubungan Intim Bermasalah ?
Kurang Keyakinan Dengan Penampilan ?



U Olls Harus Bertukar Sekarang !!

U Olls hanya perlu amalkan 1 Product Sahaja iaitu BeShine Premium Drink yang telah Terbukti memberi kesan Multifungsi yang Pasti Memuaskan !!

 




10 Kehebatan BeShine Premium Drink :

NO 1 Antioxidant
Master Anti- Aging
Ultra Skin Solution
Extra Glow Skin
Miracle Antibiotic
Super Multivitamin
Multi Health Care
Ideal Weight Solution
Energy and Aura Booster




Fungsi Hebat BeShine Premium Drink :
Merawat semua masalah kulit seawal 3 minggu
Mencerahkan muka,seluruh badan dan pelipat secara alami
Kulit lebih glowing dan berseri secara natural
Tona kulit sekata
Kulit lebih gebu,lembab dan anjal
Mengecut dan menyekat pembentukan jerawat
Merawat kulit sensitif,kering dan berminyak
Pori-pori 3x ganda lebih kecil
Mengurangkan lebam bawah mata
Menghilangkan tompokan jeragat dan parut
Awet muda dan mengurangkan kedutan halus
Merawat resdung
Meransang peningkatan glutathione original dari hati
Meransang kandungan kolagen dalam badan
Mengempiskan perut buncit dan mengurangkan selulit
Memulihkan luka,sel dan tisu dgn pantas
Meningkatkan kesihatan tulang
Membantu kesihatan sistem kardiovaskular
Memulihkan rekahan tumit kaki
Antioksidan dan vitamin yg tinggi
Menstabilkan hormon lelaki dan wanita
Mengurangkan senggugut
Membersihkan darah,buah pinggang,usus dan toksin
Mencerahkan penglihatan mata
Mengawal berat badan berlebihan dan anti selulit
Membakar kolestrol
Memberi tenaga dan kecergasan
Menegang payudara dan merawat keputihan bagi wanita
Membaiki sel kulit,kuku dan rambut
Melawaskan pembuangan
Menjana Aura Positif
 
 



Kandungan Utama BeShine Premium Drink :
 
Pure Green Apple Extract - 
Mengandungi zat besi, magnesium, potasium, kalsium, soldium, vitamin C, vitamin A dan vitamin B serta merupakan sumber serat yang mudah larut bagi memastikan kecantikan dan diet seimbang terpelihara.

Hydrolyzed Collagen (Cod Fish) - 
Kolagen diimport khas dari FRANCE yang telah dihidrolisis dari ikan laut dalam iaitu “Cod Fish” bagi menggalakkan pertumbuhan tisu, kulit, kuku dan rambut yang sihat.

Basic Glutathione N-Acetylcystine (NAC) 
- NAC dapat memberi isyarat kepada hati untuk menghasilkan glutathione ASLI yang lebih banyak dengan kadar penyerapan BOOSTER 3x ganda lebih cepat untuk memberi kesan yang optimum kepada pengguna seawal 3 minggu.

Pure L-Gluthatione
 - Merupakan Master kepada semua antioksidan yang berfungsi sebagai penyokong semula jadi untuk antibodi, anti-penuaan. rahsia kekal sihat, cantik dan cerah.

Vitamin E 
- Merupakan Supervitamin yang sangat diperlukan oleh setiap individu untuk meransang sistem imun,kesuburan, anti kanser, merawat kulit, mencerahkan mata,merawat masalah resdung menstabilkan tekanan darah dan sistem kardivaskular

Fiber
 - Mengandungi serat ASLI yang tinggi TANPA bahan pengawet bagi membantu proses penghadaman, pembuangan toksin, meningkatkan tenaga dan anti-kolestrol

Honey 
- Madu asli HALAL yang sangat berkualiti terbukti bertindak sebagai “NO.1 MIRACLE ANTIBIOTIK” yang menjadi asas kepada kecantikan dan kesihatan sejak dahulu lagi.

Purasweet 
- Merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER (kesan pantas) .Rasanya 3x lebih manis dari gula tetapi sangat berkhasiat untuk pengguna termasuk penghidap kencing manis / darah tinggi dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! DIJAMIN 100% SELAMAT! Rasa Manis bukan dari gula tapi dari cystal powder PURASWEET

Aura 
- Dipertenagakan Aura oleh Prof. Dr. Mir. Khalid Sabran (Ph.D Alternative Medicines IBAM Kolkata). Aura positif menjana keseimbangan kecantikan, kesihatan, persekitaran dan wajah awet muda.



Cara Pengambilan :

Gunakan scoop yang disediakan
Bancuh ½ (separuh) scoop BeShine bersama 150-200 ml air sejuk (cawan teh tarik). Tidak perlu Shake coz Serbuk Mudah larut.
Boleh juga U Olls nak Kemam.. Kemam 1/2 (Separuh) Scoop Di Bawah Lidah secara Perlahan & Biarkan ia larut secara Enzime Air Liur
Untuk Kesan Terbaik, Amalkan 2 Kali Sehari Sebelom BFast + Sebelom Tdo Time Perut Kosong ye...
U Olls Boleh amik Maximum 3 Kali Sehari ye.. Jangan isau coz BeShine merupakan Makanan Tambahan Bukan Ubat ye...


Noted : Minum air secukupnya untuk kesan lebih dan super cepat. Untuk pengguna 35 tahun ke atas. Sukatan adalah 1 SCOOP bersama 300-350 ml air sejuk (1 gelas)



Soalan Lazim Tentang BeShine Premium Drink : 

1. Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless) ?
  • Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua bahan-bahan aktif
 
2. Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
  • Kandungan Utama BeShine terdiri daripada Bahan-Bahan Aktif yang Berkualiti Tinggi Gred AA di import khas untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
  • Formulated by : DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health)
  • Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
  • Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!
 
 
3. Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
  • 550 gram
  •  Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari
 
 
4. Bagaimana dengan cara pengambilan?
  • Gunakan scoop yang disediakan
  • Bancuh ½ (separuh) scoop BeShine bersama 150-200 ml air sejuk (cawan teh tarik). Tidak perlu Shake coz Serbuk Mudah larut.
  • Boleh juga U Olls nak Kemam.. Kemam 1/2 (Separuh) Scoop Di Bawah Lidah secara Perlahan & Biarkan ia larut secara Enzime Air Liur
  • Untuk Kesan Terbaik, Amalkan 2 Kali Sehari Sebelom BFast + Sebelom Tdo Time Perut Kosong ye...
  • U Olls Boleh amik Maximum 3 Kali Sehari ye.. Jangan isau coz BeShine merupakan Makanan Tambahan Bukan Ubat ye...

 
5. Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!

Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super cepat.
Maximum 3 SCOOP SEHARI

 
 
6. Apakah perisa BeShine Premium Drink?

Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!

 
7. Saya rasa agak manis lah ? Pesakit kencing manis boleh minum ke ?

Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PuraSweet. Beshine Tidak menggunakan sebarang gula tambahan (Gula tebu / Gula buah-buahan / Gula buatan / Lain )
PuraSweet merupakan salah satu bahan utama di dalam BeShine bagi membantu proses Booster (kesan pantas) .Rasanya 3x lebih manis tetapi sangat berkhasiat untuk pengguna termasuk penghidap kencing manis / darah tinggi dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! DIJAMIN 100% SELAMAT!


8. Berapa lama untuk lihat perubahan?

Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine Premium Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan lawas dan lain-lain.
Kesan pencerahan pula bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka , seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
Kulit Sawo Matang : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
Kulit Hitam Manis : 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!
Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal


9. Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
Boleh !! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.

 
 
10. Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan kulit cantik juga?

BeShine bukan hanya untuk kurus tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.

 
 
 
11. Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium Drink?
Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.
 
 
12. Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?

Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu dijarakkan 30 min antara pengambilan.
Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya, supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.

13. Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.

 
14. Siapa yang boleh amalkan produk ini?
Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
Ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
Berpenyakit seperti tiriod/ kencing manis/ darah tinggi / sakit jantung

 
15. Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?

Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL. 
 
 
16. Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?

Boleh! Disarankan kandungan berusia 3 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 3 bulan adalah seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada ibu mahupun kandungan.
Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu
 
 
 
17. Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan menstabilkan hormon.
 
 
 
18. Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
Semua produk makanan kesihatan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
Anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link ini http://www2.moh.gov.my/v/faq lihat NO.12
 
19. Apakah saya perlu berpantang apa-apa?

Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman berkafien lain, jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan positif cuma mungkin akan melambatkan keberkesanan .
 
 
20. Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?

BeShine pasti berkesan!
 Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat.
Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. 
 
Minum 2-3 liter air bersih setiap hari.
Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. 
 
Pengambilan waktu perut kosong adalah yang terbaik.
Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine.






























No ID 
D - HBS6277




Harga Termasuk Postage : 

BERMINAT?

Harga Kami Termasuk Pos Laju : 
RM 90 (SM) ; RM 100 (SS)
Status Product : Ready Stock 
Berat : 400gm / Bottle



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

HANDBAGS BERJENAMA DAN HIGH GRED - STOCK DI BULAN NOVEMBER/DECEMBER 2014


HYE SEMUA..
ALHAMDULILLAH SEMAKIN MENDAPAT SEMBUTAN HANGAT
HANDBAG BERJENAMA DI MUMMYRINAZONE NIH
ADA BEBERAPA JENAMA GRED TERBAIK AAA DAN KEATAS YANG ADA DI SINI..
(BUKAN ORIGINAL TETAPI INSPIRED BAG 85% MENGHAMPIRI ORIGINAL)


SO UOLZ BOLEH PILIH YANG MANA MATA BERKENAN DAN DEKAT DI HATI OKEY..
JANGAN RISAU TENTANG KUALITI SEBAB ADA BEBERAPA CUSTOMER DAH PUN YAKIN MEMBELI DENGAN KAMI DAN MENGHANTAR TESTIMONI SEBAGAI KEPUASAN HATI MEREKA..

TAK PERCAYA??
OKEH MEH KITA TENGOK BEBERAPA TESTIMONI CUSTOMER MUMMYRINAZONE.
..............................................................................................................................................................


Ramai orang menggunakan testimoni yang sedia ada tetapi mummy ada testimoni mummy sendiri.customer mummy sendiri.So tak ada isu nak curi testi dan gambar drp orang lain=)Dan semua testimoni UPDATE YEA bukan ulang ulang pakai yang lama punyerrr...








Alhamdulillah sampai jugak akhirnya beg yang ditunggu tunggu..
Untuk pengatahuan uolls, beg nie memakan masa sikit nak order..dalam 15 hari baru beg akan sampai sbb kena pre order dahulu..BTW thanx banyak yea sis,sudi bersabar menumggu beg..Tak sia siakan membeli??






























































terima kasih pada puan norhayati yang sudi membeli dengan kami di mummyrinazone..silalah beli lagi yea dan terima kasih untuk feedback yang baik..alhamdulillah









THANX PADA AKAK AZLINA DR PULAU PINANG
SAMPAI DUA BEG CHANEL MAXI JUMBO DIA BELI..HEHE THANX AKAK YEA..
WARNA MERAH DAH DARK BLUE JADI IDAMAN HATI KAK AZLINA..
ALHAMDULILLAH DIA SUKA DAN PUAS HATI..

LAIN KALI BOLEH BELI LAGI YEA AKAK..


















SEE?? COMEL KAN BEG DENGAN CUSTOMER KITA CIK SORAYA DRP MELAKA NIE..
THANX YEA SUDI BELI NGAN MUMMYRINAZONE...
LAIN KALI BOLEH BELI LAGI YEA..MUMMY JUAL SEPERTI HARGA YANG TERSEBUT..






















AMACAM???
TERUJA??
JOMLAH BELI..

........................................................................................................................................................

So layankan dulu gambar gambar beg yang ada yer n kejap lagi mummy upload yang ada STOCK buat masa nie..

TAPI KALAU NAK ORDER please confirm stock first YEA...Sebab stock bag nie sentiasa berjalan...so takut dah habis..
 MAKE SURE ADA STOCK DENGAN SUPPLIER DAHULU



..........................................................................................................................................................

DISCLAIMER:
GAMBAR-GAMBAR BAG YANG DIPAPARKAN ADALAH MENGIKUT PENATAAN PENGCAHAYAAN..SEBARANG KEMUSKILAN WARNA BOLEH RUJUK MUMMYRINA TERLEBIH DAHULU..

HANDBAG BERJENAMA CHANEL
GRED AAA

















..............................................................................................................................................................


CHANEL BOY LIMITED EDITION












..........................................................................................................................................................

CHANEL FLORA JUMBO (MEDIUM ONLY)










..............................................................................................................................................................

CHANEL MAXI JUMBO LAMBSKIN (PALING BESAR)






( ROZITA CHE WAN DAN RITA RUDAINI 
MEMAKAI MAXI FLAP CHANEL)









............................................................................................................................................................


CHANEL JUMBO LAMBSKIN (SEDERHANA BESAR)


ROZITA CHE WAN 
dia memang gemar sungguh kumpul koleksi chanel jenis flap nie



























......................................................................................................................................................


CHANEL JUMBO CAVIAR (SEDERHANA)









..............................................................................................................................................................

CHANEL JUMBO DAN CHANEL MAXI (LAMBSKIN)







.....................................................................................................................................................

CHANEL GST LAMBSKIN (GRED AAA)




......................................................................................................................................................

CHANEL BOY LARGE





...........................................................................................................................................................

CHANEL LE BOY MEDIUM (KECIL)












.............................................................................................................................................................

CHANEL LE BOY FLORA MEDIUM (KECIL)









..........................................................................................................................................................


CHANEL GST FLORA 
AAA QUALITY























............................................................................................................................................................


CHANEL SPARKLING GST FLORA  GRED AAA QUALITY














..........................................................................................................................................

CHANEL SPARKLING GST  
GRED AAA QUALITY












........................................................................................................................................................








.......................................................................................................................................................









Sila tanya dulu mummy n pm dulu tanya stock yea.gambar gambar nie kadang dah tak ada stock sbb kalau jenama channel memanglah lajuuuu..

NAK KENA CONFIRM STOCK DENGAN SUPPLIER DAHULU 
silalah pm yea




SEMUA BAG TAK TERMASUK POS PENGHANTARAN

RM 10 SEMENANJUNG
RM 15 SABAH DAN SERAWAK



...................................................................................................................................................................


HANDBAG BERJENAMA COACH
Gred 3A


























COACH LOVE 
Super A Gred



















COACH LOVE SUPER A  SLING BAG
Super A Gred














































COACH LOVE SUPER A  SLING BAG
GRED 1:1






















..................................................................................................................................................................



HANDBAG BERJENAMA FENDI
Gred 3A









.......................................................................................................................................................



HANDBAG BERJENAMA BONIA
Gred 3A
















































............................................................................................................





HANDBAG BERJENAMA MICHEAL KORS (MK)
Gred 3A





 





































































...................................................................................................................................................................





HANDBAG BERJENAMA KATE SPADE
Gred 3A


































.............................................................................................................................................................

HANDBAG BERJENAMA BURBERRY
Gred 3A


























.......................................................................................................................................................


HANDBAG BERJENAMA DIOR
Gred 3A





























































......................................................................................................................................................................................................................................................



HANDBAG BERJENAMA GUCCI


Gred 3A































HANDBAG BERJENAMA GUCCI

Gred SUPER A





















.........................................................................................................................................................................




HANDBAG BERJENAMA JIMMY CHOO


Gred 3A


























............................................................................................................................................................



HANDBAG BERJENAMA PRADA
Gred 3A




















HANDBAG BERJENAMA PRADA
Gred SUPER A












.....................................................................................................................................................


HANDBAG BERJENAMA GIVENCY

Gred 3A
















HANDBAG BERJENAMA LOUIS VUITION (LV)

Gred 3A

































HAAA RAMBANG TAK MATA UOLZ??
JOMLAH BELI SATU ATAU HADIAHKAN PADA YANG TERSAYANG..TAK RUGI BELI TAU...
KUALITI DIJAMIN !!

KALAU ADA STOCK TERBARU LAGI MUMMY AKAN UPDATED YEA..TQ UOLZ..



CARA PEMBAYARAN


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ FACEBOOK PAGE : mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in