Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

Magic Jelly Lovera : Gel yang VERSATILE ! Kesan Yang SUPERB !



U Olls ada masalah Eczema? 
Masalah Gatal-Gatal ? Bibir kering? Tumit merekah? 
Masalah jerawat ? Jeragat? 
Ruam lampin? dan pelbagai masalah lagi.. 
MAGIC JELLY adalah jalan penyelesaiannya....
1 produk sahaja tapi boleh menyelesaikan pelbagai masalah ! 




Apa tu Magic Jelly 
 Magic Jelly adalah Aloe Vera based gel yg Selamat dan Halal digunakan untuk bermacam-macam kegunaan dari Hujung Rambut Hingga ke Hujung Kaki tau...
Untuk formula terbaru ni....Ada tambahan cucumber tau. 
Boleh digunakan oleh lelaki & perempuan dari kanak-kanak hingga lah dewasa. 
Berbaloi kan kalau ada sebotol kat rumah



Magic Jelly by L'OVERA.
Gel yang VERSATILE!!!


Magic Jelly by L'OVERA. 1st In Malaysia : Paraben free, No artificial color, No mercury, No harmful substances. Naturally Magical
Bahan asas dri lidah buaya (aloe vera).
Memberikan kelembapan pd kulit yg kering, sensitif dan berminyak.
Boleh digunakan pd setiap bhgian badan spt muka, tangan, rambut,kuku dan kaki.
Gel yg berbau segar, xmelekit serta dingin yg selesa apabila dipakai.
Sesuai pada semua peringkat umur. Lelaki/ perempuan/ bayi malah satu keluarga juga boleh menggunakannya. 
Bebas dri pewarna tambahan dan bahan kimia berbahaya!!
Boleh dicampur dgn krim lain sebagai 'booster'.
Harga MURAH dan MUDAH dipakai!!











Manfaat Magic Jelly : 

Hydrates kulit muka & badan
Mengecutkan jerawat muka & badan
Kulit kelihatan segar & sehat
Boleh Digunakan sebagai serum rambut utk rambut yg sehat
Sesuai utk mereka yg ada kulit kering kerana ezcema
Boleh digunakan sebagai aftershave (utk lelaki & perempuan)
Boleh digunakan untuk sunburn
Boleh campur dengan foundation as make up primer. Make up thn lebih lama & buat muka lagi glowing
Untuk bibir kering
Sesuai utk cracked heels
Campur dgn night & day cream untuk booster
Make up remover tanpa minyak. 


 Fungsi & Kebaikan Magic Jelly : 

Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
 Untuk lelaki : Digunakan sebagai penyembuh selepas bercukur dan dapat merawat luka-luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.
Untuk merawat jerawat : Mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria.
 Mengurangkan keradangan kulit dan menyembuhkan dengan cepat.
Ianya tidak berminyak pada kulit, sangat sejuk dan selesa. 
Membantu melawan masalah penuaan kulit dan kulit kering.
Mengandungi vitamin C dan E untuk membaiki kulit secara semulajadi.
Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat.
Mengurangkan stretch mark, sama ada perubahan berat badan atau mengandung.
Digunakan untuk merawat kulit dari sinar matahari selain mengurangkan kesakitan dan bengkak semasa terkena sinaran matahari.
Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan apabila kulit menjadi kering.
Juga sesuai untuk rambut gugur, kelemumur, rosak dan rambut bercabang.
Digunakan utk bayi yg mengalami ruam lampin atau gigitan serangga.



Magic Jelly Boleh Digunakan Sebagai :
Face moisturizer
Mengecutkan jerawat
Serum rambut 
Melebatkan & memanjangkan bulu mata
Pelembab bibir
Makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
After shave gel
Menghilangkan parut2
Penyegar wajah
Sunburn gel
Ruam2 pade bdn bayi
Lotion badan
Makeup remover




Magic Jelly pilihan ramai kerana : ️
Ada kelulusan KKM
Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
TIADA bahan kimia terlarang
TIADA paraben
TIADA pewarna tiruan
TIADA mercury
TIADA steroid
TIdak menghakis kulit
TIADA kesan sampingan
500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
Jimat & SERBAGUNA






Di sini ada sedikit penerangan bagaimana nak menggunakan Magic Jelly dengan krim siang dan malam.



Cara pakai gaya 1
Basuh muka
Pakai toner
Sapu magic jelly ke seluruh muka.
Sapukan dengan urutan ke atas.
Pakai krim sianag atau krim malam korang.



Cara pakai gaya 2
Basuh muka
Pakai toner
Pump magicjelly dan letak krim bersama, sebatikan dua product ni
Sapukan wajah dgn urutan ke atas.



Khasiat memakai #magicjelly di muka
Melembapkan kulit dgn sihat
Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
Mematikan kuman jerawat
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut
Membaiki kulit kering
Memudarkan jeragat
Melebatkan bulu mata
Mengembalikan keremajaan kulit
Mengembalikan seri wajah yang kusam.




TESTIMONI







































































100%ORIGINAL


FREE POSTAGE 
Sebotol  : RM 60 SEM RM 65 SS
Borong Min 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!






PENGHANTARAN:

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

D'Collagen Sofeeya Diamond : Produk Anti Penuaan Terbaik!




 KULIT KUSAM & TAK BERMAYA? 
KERING dan BERUSIA dari usia sebenar..
Rasa sedih bila orang tegur kulit muka banyak tompok hitam, tona tak sekata dan berjerawat?
JOM! CANTIK DENGAN D'COLLAGEN





D'Collagen di datangkan dalam bentuk sebuk....
So, you all SHAKE! and SHAKE! dan boleh terus minum  
Senangkan 
 Rasa nya pun enak dan bestt



Info D'Collagen :
D-COLLAGEN adalah produk makanan tambahan kecantikan yang menggunakan Hydrolised Technology Marine Collagen beserta gabungan PITERA dan BIRD's NEST dan Kandungan Tambahan hebat lain yang mempunyai kesan hebat dan boleh dilihat seawal 7 hari pengambilan D-Collagen.
Kulit akan bertambah cerah berseri, dan anjal dari dalam!
D-Collagen adalah inovasi formula kecantikan anti penuaan terkini dan makanan tambahan kesihatan yang di hasilkan dengan kajian yang teliti terhadap fungsi kolagen di dalam tubuh manusia
Gabungan formula kolagen bersama bahan utama seperti bird-nest, pitera dan madu mempercepatkan proses pemulihan sel kulit baru, melembap dan mencerahkan kulit secara alami, segar berseri, lebih anjal dan mulus pada masa yang singkat.



D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ini dihasilkan dengan ramuan dan gabungan bahan-bahan yang memang telah diyakini memberikan kesan terbaik dalam anti penuaan. 

Antara bahan yang lain dari yang lain dan tidak ada pada sebarang produk minuman collagen lain tapi ada dalam D-Collagen adalah Pitera dan Sarang Burung. Kedua-dua bahan ni memang dari dulu lagi dipercayai memberikan hasil terbaik untuk melawan penuaan. Bukan tu je, ada banyak lagi bahan semulajadi dan berkhasiat yang digunakan iaitu madu, goji berry dan white yam bean. 



D-Collagen Produk Anti-Penuaan Terbaik ini juga mampu memberikan khasiat untuk merawat sakit sendi dan sakit tulang yang sangat biasa di kalangan perempuan. Begitu juga dengan khasiat untuk memperbaiki struktur kulit dan menghilangkan kesan parut, jerawat dan masalah jeragat. Senang kata, D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik memang cukup lengkap serba serbi!




D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ini tidak hanya memfokuskan kepada kaum wanita sahaja. Produk ini boleh diambil oleh lelaki juga dan tanpa mengira umur. Malahan wanita mengandung dan menyusukan bayi juga boleh menggunakan D-Collagen. 





KHASIAT & KEHEBATAN  D-COLLAGEN 

anti penuaan dan memelihara keremajaan kulit
memeliharan ketengangan dan keanjalan kulit
membantu memperbaiki struktur kulit 
kulit menjadi putih, bersih dan semakin sihat
membantu hati dalam proses detoksifikasi
memelihara kelenturan sendi
memberikan tenaga
mengurangkan keradangan
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
mengurangkan & mengecutkan kesan jerawat pada muka
mengecilkan pori-pori dan mengawal sebum minyak pada muka
mencerahkan kawasan tersembunyi seperti celah ketiak dan leher
meningkatkan penyerapan kalsium dalam badan
menguatkan salur darah dan melancarkan sistem aliran darah
membina struktur tisu penyokong dan mengawal fungsi sel
melindungi tulang rawan pada sendi


Produk ini juga tanpa was-was dan keraguan telah mendapat sijil HALAL & sijil Kementerian Kesihatan Malaysia. 


JAMINAN PRODUK KAMI 

√ Ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan bagi dan tiada kesan sampingan
√Ianya melambatkan proses penuaan dan memperbaiki struktur kulit supaya menjadi lebih anjal dan cantik
√Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet
√kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi
√ perubahan dapat dirasai seawal 7 hari penggunaannya,kulit menjadi lembap sehingga 85% dan "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 3 - 4 hari√ sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi 





Soalan Yang Sering Ditanya :

Jika ada penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, jantung atau penyakit kronik lain selamat di minum atau tidak?
D-Collagen selamat di minum.Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet.Jika ragu dan bimbang akan tindak balas yang teruk, boleh mengurangkan dos pengambilan.

Adakah D-Collagen sesuai untuk ibu mengandung dan juga menyusukan anak?
Ya,ianya sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi.Insyallah kulit baby akan jadi gebu dan halus bila di lahirkan.Kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi.

Alahan Seafood atau resdung boleh mengambil D-Collagen?
Boleh.D-Collagen di formulasikan dari sumber akuatik ikan talapia dan sarang burung(walid) serta kandungan pitera dan buahan-buahan sangat sesuai untuk kesihatan dalaman dan memperbaiki struktur kulit menjadikan lebih cantik dan lembap.
Pendek kata,produk D-Collagen lengkap untuk semua masalah kesihatan.Baik untuk masalah kulit,masalah sendi tulang,masalah dalaman mahupun masalah luaran.Cukup lengkap.


TESTIMONI




























































100%ORIGINAL


FREE POSTAGE 
1 Jar + Free Shaker : RM168 SEM RM178 SS

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 



KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in