NUFFNANG

MANDIAN BIDARA - PROMOSI SYAWAL MERDEKA

ASSALAMMUALAIKUM CINTA!!!
Salam ISNIN yang barakah yea cinta hati semua..
moga amalan di hari harini mendatangkan pahala berganda..
so petang petang ni nak cerita tentang GANGGUAN SIHIR...

Huhu berat rasa tajuk entry mummyrina harinikan..
selalunya beri info kecantikan muka dan tubuh badan..
rupa kesihatan rohani dan spritual juga amat amat pentingkan???
kalau tak sihat erm kerja seharian pasti terbantut ye dak uolls??



Mummyrinazonebeauty's photo.
BIDARA NIH SKANG BOTOL MCM NIH YEA..
NEW PACKAGING DR DOKTOR ZUL.


 
Berapa ramai orang diluar sana terkena SIHIR / SANTAU akibat perbuatan KHIANAT & DENGKI. Berapa ramai orang diluar sana hidup mereka TIDAK TENANG akibat SAKA / GANGGUAN JIN.

Mereka berusaha mencari jalan untuk BERUBAT. Jumpa doktor pakar, hospital swasta tapi tidak dapat kesan sakit itu. Ada pula yang mencari BOMOH untuk berubat tapi berakhir dengan KEGAGALAN. Mereka hendak berubat dengan cepat tapi tidak berhasil dan akhirnya ada yang BERPUTUS ASA dengan kehidupan.



Siapa ada masalah 3s?
Anda tahu 3s tu apa?
3s adalah sihir, santau, sampuk.
Nak tahu penawar bagi masalah 3s?
Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara. Anda akan rasa perubahan selepas menggunakannya.


Product Description
Bidara Shower Gel / Gel Mandian Bidara

RAMAI YANG TAHU..
Mandian daun bidara adalah salah satu kaedah rawatan oleh pengamal perubatan Islam.


SEGELINTIR YANG TAHU…
Mandian Bidara ini sangat digalakkan sebagai mandian setelah bersih darah haid untuk wanita.


RAMAI YANG TIDAK TAHU..
Kandungan daun bidara ini bagus untuk kesihatan kulit.
Mandian Gel Daun Bidara memberikan anda kesempurnaan kebersihan diri serta mengekalkan kesegaran dan rambut anda.
YA!..ia boleh juga digunakan sebagai SYAMPU.

Diperkaya dengan Pati Minyak Lavendar mampu memberikan aroma kesegaran dan memberikan ketenangan setelah penat seharian.

Ekstrak Peppermint memastikan mandian anda sentiasa nyaman,sejuk dan memastikan kulit rambut anda diberikan kesegaran yang berkekalan.





Gel Mandian Bidara
Gel Mandian Bidara ini berasaskan ekstrak daun bidara (Zizyphus mauritiana), iaitu sejenis daun yang digunakan secara khusus untuk merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan jin dan sihir. Daun Bidara ini telah digunakan oleh para ulama' sejak zaman dahulu lagi sebagai bahan utama dalam mengatasi orang yang terkena sihir.


Shower gel bidara sangat sesuai digunakan oleh wanita dalam pantang dan period. Waktu ini kita tidak bole solat,maka mahkluk halus mudah mendekati kita. Oleh itu,mandian ini direka khas supaya mahkluk halus tidak mendekati kita kerana daun bidara dpt menghalau mahkluk tersebut,insyaallah

Apa Kelebihan & Manfaat Daun Bidara?

Tertulis dalam Al-Quran
Tertulis Dalam Al-Quran
Pohon bidara tumbuh di dalam surga sebagaimana firman Allah Subhanahu Wata’la berfirman, “Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada di antara pohon bidara yang tidak berduri, dan pohon pisang yang bersusun-susun (buahnya), dan naungan yang terbentang luas,dan air yang tercurah, dan buah-buahan yang banyak,”QS. al-Waqi’ah (56) : 27-32


Tertulis dalam Al-Quran
Daun Bidara Boleh Di RuqyahAl Qurtubi menceritakan daripada Wahab untuk mengubati Sihir: “ Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberi minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya diguna untuk mandi ,Insya Allah akan hilang sihirnya”. “Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak ,Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir Syaitan.”

Tertulis dalam Al-Quran
Pencuci Wanita
‘Aisyah secara marfu’, “Salah seorang di antara kalian (wanita haidh) mengambil air yang dicampur dengan daun bidara lalu dia bersuci dan memperbaiki bersucinya. Kemudian dia menuangkan air di atas kepalanya seraya menggosoknya dengan gosokan yang kuat sampai air masuk ke akar-akar rambutnya, kemudian dia menyiram seluruh tubuhnya dengan air. Kemudian dia mengambil secarik kain yang telah dibaluri dengan minyak misk lalu dia berbersih darinya.” ‘Aisyah berkata, “Dia mengoleskannya ke bekas-bekas darah.” (H.R. Muslim no. 332 dari ‘Aisyah)


Tertulis dalam Al-Quran
Alergi Kepada Makhluk Halus / Jin
Sepertimana ular alergi dengan buluh dan sebahagian serangga alergi dengan daun serai, begitu juga dengan makhluk halus / jin dengan daun bidara. Mereka tidak suka bau-bauan daun bidara ini dan tidak mendatangi seseorang itu sekiranya terdapat daun bidara atau bau daun bidara pada seseorang.


Tertulis dalam Al-Quran
Merawat Sihir / Santau / Saka / Gangguan Jin
Sebahagian besar dunia perubatan Islam menggunakan daun bidara dalam merawat penyakit-penyakit yang berkaitan sihir. Daun bidara ini digunakan samada secara fizikal daunnya digunakan untuk mengurut, atau diambil 7 helai daun bidara, dilumatkan sehingga halus dan dimasukkan ke dalam kolam kecil, lalu pesakit tersebut disuruh berendam dalam kolam tersebut sambil dibacakan ayat-ayat Ruqyah keatasnya.


Mummyrinazonebeauty's photo.

siapa yang sering diganggu dengan mimpi dan tgak boleh nak tidur juga boleh menggunakan
mandian bidara ni tau..
dan tak semestinya terkena sihir...org yang normal juga boleh menggunakan ,mandian ni untuk hilangkan keletihan ubuh badan..
sedap tau guna rasa mint sedikit..
segar selepas menggunakan mandian ni taw..



ganguan pada bayi baru lahir juga boleh yea..
yelah budak budakkan kadang jin suka kacau..
so oklahkan tak perlu kita nak p carik daun bidara dan proses lagi...



ni ada mummy lampirkan sekali yang mummy jumpa dr pak google..
so ni rawatan yang original..hehe
boleh juga mencuba yea..



TESTIMONI
















Biar gambar berbicara. :)
.
#bidaraworld #bidarashowergel #showergelbidara #mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #daunbidara #bandarbarubangi #bangi


Biar gambar berbicara. :)
.
#bidaraworld #bidarashowergel #showergelbidara #mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #daunbidara #bandarbarubangi #bangi


 
BERMINAT???


HARGA BIASA
RM 45
POSTAGE RM7

HARGA PROMOSI SYAWAL MERDEKA

RM 35
POSTAGE RM7 SEBOTOL
RM 14 DUA BOTOL (LEBIH KENA TIMBANG BERAT)

BELI 3 RM 100 SAHAJA
POSTAGE KENA TIMBANG BERAT



Untuk Order :
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : @nurulhezrina
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


Fast Respond
#Whatsapp @mummyrinazone: +60173288087

Dropship Diperlukan


KAMI MERUPAKAN STOKIS SAH BIDARA WORLD DRP DR ZULKIFLI.
 

PENGHANTARAN


KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian PRINCESS BVRC

Terus Whatsapp ke
+0173288087

 
Cara Pembelian
Terus Whatsapp ke  MANDIAN BIDARA
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye


 
 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Jemaima Whitening Pills -BOOSTER KECANTIKAN SEMULAJADI

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!



Apa itu Jemaima Whitening Pills?


Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 


Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..

7 HARI JERAWAT HILANG!

Jemaima Whitening Pills Collagen yg digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik utk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat

❤Khasiat Jemaima Whitening Pills❤

- Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
- Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
- Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
- Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
- Membantu mencegah penyakit alzheimer
- Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
- Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
- 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa





JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!


"I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape brubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal.."

BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♠ Vitamin c
♠ Collagen sisik ikan merah
♠ Astaxanthin

Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills?

✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Melembutkan & melicinkan kulit

✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu 

✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat 
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus 
✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 
pigmen gelap makin berkurang
✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 
yg hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat





Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!


Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
❤ Kulit makin putih
❤ Jerawat beransur hilang
❤ Kulit menjadi sihat
❤ Menambahkan tenaga
Harga pun berpatutan & tak ada bahan kimia sbb ia diperbuat dari sisik ikan merah

Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata & berseri-seri? kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dgn penampilan diri ye tak? Tapi alahaaaii….cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… kalau yg kerja nya hari2 berjemur kt panas mmg uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik & pada masa yang sama nak kekal sihat.


Mostly produk yang dekat pasaran hnya putihkan kulit muka je. Macam mana dgn pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??


Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dgn memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya


Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls... Sebab yang dah cuba, rasa teruja dgn keberkesanannya dlm masa 2 minggu sahaja!



Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”


Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yg terhasil dpd sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan


Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna


Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.


Pengasas Jemaima whitening pills, Yusmira sendiri guna ye uolls sebelum lancarkan produk ni. Dulu muka dia pun problem, masalah jerawat. Lepas dah cuba sendiri & berpuas hati dgn kesan pengurangan jerawat maka terhasillah Jemaima whitening pills yg dpt dikongsikan manfaatnya dgn uolls semua.


Pengasas yusmira pesan, uolls kena ambik secara rutin dua biji sehari klu nak cepat kesan. Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit


Bagi anda yg inginkan kulit putih tanpa cela, Jemaima Whitening Pills ini memberikan faedah berganda seperti pencerahan seluruh badan & menjadikan kulit lebih sihat dgn mencegah jerawat, mengecilkan liang pori serta menghilangkan bintik hitam kesan dpd parut jerawat


Side effect negatif mmg tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sbb dijamin selamat untuk digunakan dan sudah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)


Klu boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww...Kita bntu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat?? 

Say Bye utk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!




"BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM"


"Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt!"


Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!


ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN


Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.


Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!


Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!


Kenapa? Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari! Serius power!





Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!
Jangan Ragu-ragu lagi~


JEMAIMA WHITENING PILLS
KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!


✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya


✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..


✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C - yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.


✔SELAMAT - Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga


✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.


✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana


Anda Kini…


✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan


TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!


Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM




CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS


♥ Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
♥ 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
♥ Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
♥ Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
♥ Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
♥ Boleh diambil semasa period


- Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
- Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
- Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan

Tips mengambil Jemaima Whitening Pills
Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Utk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.



TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS





































KAMI DI MUMMYRINAZONE MERUPAKAN STOKIS SAH JEMAIMA WHITENING PILLS !


HARGA ASAL
RM120 


HARGA PROMO
RM100 




 Fast Respond 
#Whatsapp @mummyrinazone: +60173288087

 Dropship Diperlukan


PENGHANTARAN


KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian PRINCESS BVRC

 Terus Whatsapp ke
+0173288087




Cara Pembelian 
 Terus Whatsapp ke  Jemaima Whitening Pills
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

NUFFNANG

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in