Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

Bellezza Essential : Cerah , Gebu & Sihat Sempurna Dalam 3 HARI




Pernah dengar produk kesihatan Bellezza Essential Beauty ? 
Tak apa kalau tak pernah. Sebab produk ni pun masih baru lagi. Tapi sambutannya sungguh luar biasa. Alhamdulillah.... Baru Seminggu aje Product nih diperkenalkan...Testimoni yang diterima semakin ramai.... Ini sudah jelas membuktikan produk ni sudah diterima ramai.

Ramai yang tanya, apa bezanya produk ni dengan produk yang lain-lain..
Kalau uolls nak tahu, Bellezza Essential Beauty nih merupakan 100% natural content yang Berkualiti Tinggi.... Malah Bellezza Essential Beauty sendiri yang mempunyai makanan sunnah Nabi iaitu Madu dan Kurma yang menjadikannya pilihan Pengguna masa kini..... Ia juga bertindak secara Semulajadi TANPA kesan Sampingan....

Bellezza Essential Beauty juga sama seperti Product lain... Ia boleh di amalkan oleh Pregnant Lady , Bfeed Lady serta Tidak Dilupa... Kaum Adam juga boleh amalkan tau 



Bellezza Essential Beauty - The Eternal Beauty

Akan menjadikan kulit uolls LEBIH GEBU , LEBIH CANTIK , LEBIH SIHAT malahAWET MUDA ... Kesan akan nampak dilihat SEAWAL 3 HARI. Insyallah....
Product ini akan memberi Kelengkapan untuk Kecantikan uolls....
The BEST is.... Ianya SANGAT MUDAH , SENANG & MAMPU MILIK tau...
1 Box ada 30 Sac ...





Kebaikan Bellezza Essential Beauty untuk Kecantikan :

Memulihkan kulit rosak, berparut, kusan dan bermasalah
Mencerah dan pemutihkan kulit seluruh badan
Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap
Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
Mengecilkan pori-pori kulit
Melindungi dari sinaran UV
Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
Mengurangkan kesan parut-parut lama.





Kebaikan Bellezza Essential Untuk Kesihatan : 

Anti Kanser
Meningkatkat sistem imunisasi badan
Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
Mengurangi sakit radang dan sendi
Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
Baik untuk mata
Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
Meningkatkan kualiti tidur
Mengatasi masaalah resdung
Meningkatkan Kadar metabolisma dalam badan
Menyah toksid dalam badan
Membantu mendapatkan berat badan yang Ideal
Sesuai untuk pesakit Diabetis




Kelebihan Lain :

Rasa yang sangat sedap.
Di perbuat dr kolagen Ikan yg berkualiti tinggi (Ikan yg diimport)
Mengandungi pemakanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Delima & Habbatus Saudah
Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (Boleh letak dalam bag)
Product yang Berstatus GMP Certificated
Telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM : 160614/06/152)
100% Product Buatan Malaysia & Muslim
100% Product yang dihasilkan daripada Herbal
Merupakan Product yang Selamat & Berkesan



Cara Pengambilan :
Amalkan 2 Kali Sehari
Amik 1 Sac Sebelom Bfast (Time Perut Kosong) + 1 Sac Pada waktu MALAM sebelom Tidur
Hanya koyak sachet dan terus minum.
Amalkan 1-2 sachet sehari untuk kesan dan rawatan terbaik.



Info : Perubahan pada setiap orang adalah BERBEZA ye... Samada Kesan Cepat / Lambat bergantung kepada Genetik & Hormon Individu... So tak boleh nak samakan ye sayang2 sekalian... But Seriously, kalau nak Effect yang SUPER CEPAT, uolls kena minum air yang banyak sekurang-kurangnya 2 Liter dalam Sehari..Faham kan ??




SAKIT SENDI & SAKIT2 BADAN HILANG
Tikah “ Allhamdulillah, sakit sendi mak dah semakin berkurangan”




SUSU MELIMPAH-LIMPAH
Aida “ Aida baru consume 2 sachet, susu dah melimpah-limpah”



SUSU BANYAK SANGAT...
Iza “ Makan BE nih, tak rasa lapar malah susu semakin banyak sampai Terpancut keluar”



JERAGAT SEMAKIN PUDAR
Kak Norma “ Allhamdulillah, Seminggu aje Jeragat dah semakin pudar , badan tak letih-letih lagi dah & Tona Kulit Semakin Sekata”



DAH TAK ADA MASALAH SEMBELIT
Aimi “ Mesti buang air besar , Rasa kurang letih & Kulit dah tak bertapuk”





MASALAH RESDUNG HILANG DENGAN 1 SACHET SHJ!!
Farina “ Sy baru ambik 1 sachet masaalah Resdung saya hilang terus"




KULIT LEMBAB & LEMBUT
Kilah “Alhamdulillah.. Masuk hari ke-3... Kulit semakin Lembut & Lembab.. Malah badan pun dah tak Letih lagi"




PORI-PORI MUKA SEMAKIN MENGECIL
Aya “ Rasa ok sangat... pori-Pori muka dah semakin mengecil & bila bangun pagi cuci muka, rasa kulit Smooth & Bersih aje"




MASALAH PERNAFASAN ANAK DAPAT DI RAWAT !
Eda "Alhamdulillah.. Pernafasan Rayyan dah tak Tersumbat & dah Normal.. Pernafasan dah tak ada bunyi cam Semput lagi time dia tdo"


Selepas consume hari ke3 jerawat dan parut jerawat semakin pudar.. Allhamdulillah .... 


Jerawat dan parut teruk semakin pudar selepas 10 sachet.. Allhamdulullah






Jelitawan semua, jgn lupa consume Bellezza Essential before tido ye ..@natasshamalek



After 10 sachet > Tona kulit lebih sekata
> Kulit Lembut & Lembab
> Kulit lebih Tegang
> Paling meletop!!! Jeragat makin pudar



Bellezza Essential..
Tak perlu bancuh, shake @ kemam. Hanya minum dari sachet. 
Rasa yg sangat sedap..
Mudah dibawa kemana mana seperti Duta Bellezza Essential kami .. @natasshamalek



Terima Kasih ye @dakteropong, sbb nak try produk @Bellezzaessential, 
Hari tu susah nak suruh pakwe nie try, tp lepas dah rasa hmmmm nak lg ye.. rasa sedap dan effective!!..




Harga Termasuk Postage : 
1 Set : RM150 (SM) ; RM160 (SS)

CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

OVISPA SLIMMING AND WHITENING ( KURUS DENGAN HANYA RENDAMAN KAKI )



OVISPA SLIMMING AND WHITENING 
( KURUS DENGAN HANYA RENDAMAN KAKI )

1 BOX MENGANDUNGI :
10 PAKET SERBUK DAN GEL BULAT OVISPA
100ML TIUB SLIMMING LOTION

HARGA MUMMYRINAZONE :
1 BOX RM 95
2 FREE 1 BOX RM 190 
4 FREE 2 BOX RM 369


POS :
PERCUMA SEMENANJUNG
SABAH / SRWK BERGANTUNG KEPADA PAKEJ


HARGA PASARAN :
2 FREE 1 BOX RM 285
4 FREE 2 BOX RM 570



Kelebihan OviSpa Slimming & Whitening
menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah.
membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.
mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka!
dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang ,selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.
kaya dengan protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.
1 kotak OviSpa mengandungi:


10 sachet OviSpa Foot Mix ( Dalam Footmix ini ada serbuk Ovispa + crystal bulat.)
1 tiub Slimming Cream (100ml tiub OviSpa Slimming Cream.Krim ni bukan untuk disapu,tapi untuk campur ke dalam air suam suhu 45celcius untuk rendam kaki )


1 kotak OviSpa mengandungi:
10 sachet OviSpa Foot Mix
1 tiub Slimming Cream



10g dalam satu sachet OviSpa Foot Mix.
Dalam Footmix ini ada serbuk Ovispa + crystal bulat.



100ml tiub OviSpa Slimming Cream
Krim ni bukan untuk disapu,
tapi untuk campur ke dalam air suam suhu 45celcius untuk rendam kaki ye :)




KEGUNAAN OVISPA 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka!

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang ,selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI kaya dengan protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.





OVISPA - KURUS RENDAM KAKI - Melansingkan dan memutihkan (Dua dalam Satu)


A) Rasa lebih ringan selepas 30 minit!

Bersedialah dan memulakan perjalanan dengan 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' buat kali pertama! Kedua-dua kaki dan betis lebih merasa panas manakala suhu badan akan sedikit bertambah panas. Dalam 30minutes, akan berpeluh sekitar dada, belakang dan dahi menunjukkan titik pusat tindak balas telah terbuka sepenuhnya, ia membolehkan 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' untuk bertindak semula jadi di seluruh badan. Berdiri dan berjalan-jalan rasa 20kg lebih ringan!

B) 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' diwaktu Malam , Langsing ketika Siang !

Kejutan di pagi hari dengan seluar yang lebih longgar ! Membayangkan sesuatu? Mengukur dengan menggunakan pita ukuran dan mendapati ukuran anda telah kurang 1cm! Dalam 7 hari, badan dengan mudah boleh kehilangan 5-10 kg, kaki anda akan 2-3 cm lebih langsing!

C) Bentuk badan yang Cantik & Kulit yang lebih cerah !

Penurunan berat badan antara 15-20kg di sekitar lengan, pinggang, pinggul dan saiz paha akan tampak lebih langsing. Cantik manis dengan kulit yang putih seperti bunga lili ! Pasti akan lebih cerah, lebih muda dan lebih mantap berseri-seri dengan daya tarikan ! Ucap selamat tinggal pada Kedutan dan Kulit Kasar seperti Oren!

D) Sihat, Ramping dengan Bentuk Dada yang Cantik!

Ramping dengan 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' tidak akan mengurangkan saiz payudara anda. Sebaliknya berasa gembira untuk bentuk payudara yang mantap, punggung bulat, dan pinggang yang ramping! Apabila telah mendapat bentuk badan ramping dan cantik, nikmati kehidupan anda tanpa fikir bentuk badan ramping akan kembali ke bentuk badan yang asal ! Memakai Potongan fesyen yang kecil, baju yang singkat dan miniskirts kini tiada lagi halangan ! Tiada lagi sembelit , pigmentasi kulit yang lebih cerah dan kitaran haid kembali normal.

Hari Pertama kurang 1cm, Hari ke-30 kurang 8 cm!! 
Dari segi Sains klasik perubatan Cina ada menganggap " kaki seperti akar kepada intipati ". 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' adalah gabungan rahsia yang memerlukan anggaran 45 ℃ air suam untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya. Interaksi antara haba dan pengapungan air yang merangsang pergerakan zarah cecair adalah penting untuk tindak balas 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam badan melalui tapak kaki, yang menuju ke arah pigmentasi kulit dan sel-sel lemak. Semua lebihan yang tidak diingini akan dikeluarkan melalui proses perkumuhan cecair.
'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' telah diiktiraf dengan keputusan yang menakjubkan ke atas 120 juta wanita daripada 23 pusat kecantikan dan pelangsingan badan asas dari Hong Kong, Taiwan dan China. Pengurangan 1cm sekitar pinggang di malam! Dan hari ke-30 seseorang itu boleh menikmati kehidupan langsing dengan pengurangan 5-8 cm, iaitu saiz yang turun dari XXL ke L!





LANGKAH-LANGKAH GUNA OVISPA


1) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

3) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan LUPA tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.







Berjaya langsing hanya dalam 5 Langkah:

Langkah 1 : Penyerapan haba
Luangkan masa 30 minit untuk kehangatan 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' setiap malam sebelum tidur. Dengan suhu air yang mencukupi , haba telah diselitkan dengan campuran rahsia kami dalam 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI'. Ia mengaktifkan dan memindahan haba serta tenaga ke dalam sel-sel badan , khususnya ke arah pengumpulan lemak melalui arah zon refleks kaki dalam badan.

Langkah ke 2: Transdermal

Bahan-bahan aktif dalam 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' menghasilkan haba tambahan untuk dipindahkan melalui liang roma pada bahagian kaki dan tapak kaki sebagai persediaan untuk langkah seterusnya.

Langkah 3: Pembakaran Lemak

Bahan-bahan utama yang mencukupi dalam 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ( Nuciferine dan Kafein Silane C) akan memindahkan haba dan tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan untuk membakar lemak. Dalam keadaan ini lemak degil dalam badan akan dipecahkan kepada asid lemak bebas, juga akan memberi kemudahan untuk membakar lemak dengan lebih teliti serta memberi pengalaman untuk menguruskan badan yang lebih berkesan.

Langkah 4: Membuang dan menyimpan

Dengan metabolisma yang meningkat semua cecair lemak dan toksin akan keluar dari badan maka pemulihan tisu rosak dan kolagen akan bermula. Ikan Protein Laut Dalam dan ekstrak Centella asiatica disediakn bagi membantu untuk memulihkan badan dengan serat elastik dan tisu kolagen untuk hasil pemutihan yang berpanjangan.

Langkah 5: Hasil kulit yang sempurna

'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' juga digabungkan untuk kesan pemutihan kulit yang komprehensif melalui bahan campuran seperti (asid L- askorbik , derivatif Vitamin C , ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan yang asasnya merupakan agen pemutihan kulit) berfungsi untuk menghasilkan tenaga haba dari titik tengah ke kaki yang akan memberi kesan kulit yang lebih cerah dan lebih jelas.






































1 BOX MENGANDUNGI :
10 PAKET SERBUK DAN GEL BULAT OVISPA
100ML TIUB SLIMMING LOTION


HARGA MUMMYRINAZONE :
1 BOX RM 95
2 FREE 1 BOX RM 190 
4 FREE 2 BOX RM 369


POS :
PERCUMA SEMENANJUNG
SABAH / SRWK BERGANTUNG KEPADA PAKEJ


HARGA PASARAN :
2 FREE 1 BOX RM 285
4 FREE 2 BOX RM 570



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

WIS PUTIH SKINCARE - COMBO DENGAN SERUM SIMEIN

 

HYE UOLLS
SELAMAT PAGI..


Masih lagi tercari cari set SKINCARE YANG SELAMAT (ADA KKM NUMBER)
dan semestinya yang sesuai dengan semua kulit serta berkesan
dan ada effect pemutihan pada wajah??

Dalam Facebook dan Instagram dah femes dah
set wis putih nie..uolls bolehlah google yea dan juga serum simen yang banyak khasiat untuk kulit..(normal dan bermasalah)



SO RAMAI YANG PM MUMMY MINTA MUMMY BUAT 

COMBO SET UNTUK WIS PUTIH..
LEBIH MENJIMATKAN



SET COMBO (WIS PUTIH DAN SERUM SIMEN)

Harga Termasuk Postage : 
1 Set : RM150 (SM) ; RM160 (SS)

CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)





Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?
Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?
Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan regim penggunaan mudah?

Tanda2 penuaan kian memenuhi wajah?
Uolls patut cuba WIS PUTIH ini..
Memang berbaloi2..

(PAKAGING TERKINI)

Wis Putih Set Pemutihan Kulit mengandungi 500,000mg agen bahan pemutih termasok Glutathione murni , M-tranexamic acid , sarang burung walit , Arbutin dan banyak lgi . Juga diperkaya dengan ramuan 5 herba terbaik dunia serta 17 stem cell terbaik dunia . 

Mesti ramai tunggu kan ?? 

Satu set ada sabun 60gram , cc cream (krim siang) 20gram , krim malam 20gram n FREE grape stem cell toner 50ml . 


Kenapa uolls perlu TUKAR ke Set Perawatan Wis Putih ? 
100% Product buatan Malaysia 
Dijamin halal 
Bebas dari Bahan Kimia & HYDROQUINON 
Kandungan asasnya dari Stemcell Buah Buahan 
Tanpa Pengelupasan 
Tidak memedihkan kulit 
Mempunyai KKM 
Sesuai unt Lelaki , Wanita & Remaja 


Set ni sesuai untuk mereka yg mmpunyai masalah : 
Kulit anda bermasalah 
Kulit anda kusam 
Uolls yg ingin wajah yg putih gebu 
Uolls yg mengalami masalah jerawat 
Uolls yg ingin rawat tompokan hitam 
Uolls yg ingin kulit licin seperti kulit dikupas 


Harga Termasuk Postage : 
1 Set : RM105 (SM) ; RM115 (SS)

CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)

(PAKAGING TERDAHULU)



Jom ubah keburukan kulit anda ! 
MUMMY percaya kepada keajaiban wis putih skincare - set pemutihan ni kerana KEKUATAN yg ade pada bahannya . 

Meh sini NAK bagitau ye :

Sabun
Sabun yang digunakan bukan sabun papaya ye... Jauh beza nya . 
Sabun ni mengandungi glutathione murni yg bersifat reduced , mengandungi sarang burung walit sbagai collagen asli , vitamin c drpd rosehips , ektrak grape seed sbagai antioksidan n antibiotik smulajadi , juga arbutin murni sbagai agen pemutihan. Malah ia juga mgandungi kojic acid . 


Toner (tiada dlm gmbr) 
Toner ni dirumus khas drpd stem sel anggur , mgandungi ektrak aloe vera sbagai bahan anti parut dn antibiotik smulajadi , mengandungi enzim papaya sbagai agen pemutih dn mgandungi m-tranexamic sbagai agen pemutih. 


CC Cream
Cream ni tersohor sebagai krim paling hebat dgn keajaiban 20x ganda drpd bb cream , foundation dn krim asas biasa... 
Ia megandungi ektrak arbutin , m tranexamic , glutathione murni serta pitera . 
Kekuatan SPF 80 dgn teknologi Fern Block mghalang pnembusan cahaya scara 99% . 
Malah ia juga mengandungi Korean Powder , sjenis serbuk bedak yg ringan dn tersohor di Korea . 


Night Cream
Krim ni bertindak sebagai merawat & memutihkan TANPA Pengelupasan. 
Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain . 
Krim ini juga megandungi lilin lebah sbagai bahan pemutihan dn pemulihan kulit . 
Krim Malam ini juga mempunyai ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu.. 
The best is... Krim Malam ni mengandungi SPF25 


CARA PENGGUNAAN WIS PUTIH



.............................................................................................................................................................




Cakkk. Dpt testi smlm . 3 hari pakai wakk . Kulit licin berkilat berwarna pink . Ok ke tidak ?? Heheh . Mari cuba Wis Putih - Set Pemutihan Kulit . Hrga RM105 je uall . Free TONER stem cell tau . Produk ni bagus sbab bukan smbarangan bahan diletakkan ye . Muahh


Cakkk . Hehe . Customer kite obses n nk try katanya gune kt tgn putih x , licin x . Hasilnya ?? Putih wak . Sabun wis putih boleh pakai kt bdn ye . Sye pon pakai kt bdn . Hehehe . Marvelouss set wis putih - set pemutihan ni only RM105 jeee . Terbaek wak ! 

500,000mg bahan agen pemutihan !! 

X mau ??


Customer ni ckp kulit makin marvelous , x berminyak dh n semakin glowing . Heheh . Mmg la marvelous , wis putih set orange ni ade 500,000mg bahan AGEN PEMUTIHAN . 

Ade m-tranexamic yg u all dok gila cucuk tu , ade glutathione , sarang burung , arbutin n mcm2 lg . Harga lak murah RM105 . Free STEM CELL TONER tau . Yg penting x menghakisss . Mai cuba


Ibu customer ni pakai wis putih set pemutihan . Jeragat makin hilang . Hehehhe . Harga dah la murah RM105 . Kesan meletopss dan pantas . Pakai tak smpai seminggu ye syg . Ade brani nak cuba ?



Customer ni puji , katanya wis putih punye cc cream ni texture halus lembut dan terus meresap ke dalam kulit . Hehehhe . 

Amacam ?? Ade 3 brg dan free toner tau . So ape la tunggu lg kan . Heheh

Repeat order u all . Customer ni puji Wis Putih skincare ni bez !! Hehe. 
Harga pon murah RM105 . Sekali lg MUMMY ingtkan , uolls perlu pakai sunblock pada waktu malam untuk lindung kulit daripada cahaya lampu . Tapi jangan risau krim malam wis putih ade sunblock . 

So jangan salahkan produk kenape la kulit still rosak walaupon tempek krim malam byk2 . hehe . 
Yg penting , 500,000mg bahan pemutih !!


Hehehe. X smpai sminggu guna. Dh bg feedback . Kulit licin , jerawat habiz hilang n semakin putih. Yummmy Spe nk cuba ?? Mari cpt syg . Hehehe . Wis putih the best ! 

RM105 free STEM CELL TONER















Jerawat bernanah hilang sekelip mata ! 
Semakin susut . Walaupun masih ada sikit2 parut . 
Tapi nanah habis mati semua . Wahahaha . Alhamdulillah syukur . 



Dalam masa 1 hari aje kulit dah licin....
Memang TERBAIK la.... Rugi giler sape yang tak try :D


Kulit berminyak ? Alhamdulillah kulit nampak lebih pinkish , Parut semakin pudar malah wajah berminyak kini tiada lagi.... Baru aje amalkan 5 hari !! Best kan ??


Baru sekali pakai CC Cream, Jerawat dah kecut & kulit berminyak dah semakin berkurang...
Wajah semakin berseri-seri....



..................................................................................................................................................................
Harga Termasuk Postage : 
1 Set : RM105 (SM) ; RM115 (SS)

CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / 
Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




Pada sesiapa yang ada masalah dengan wajah muka yang BERLUBANG,BERTEKUK,BEKAS JERAWAT YANG LUAS,PORI PORI TERBUKA ATAUPUN KEDUTAN HALUS..

So apa tunggu lagi uolss??

JOM pm mummyrina lah apalagi..hehehe
RUGI tunggu lama lama nak cantik..
tampal lubang2 muka ngan simen serum nie haa...
Lagi best result kalau uolss beli simen serum dengan satu set lengkap skincer wis putih nie..meletop kebabom kesannya uolss..


SIMEN SERUM WIS PUTIH nih memang sangat-sangat diimpikan ramai pengguna yang sangat Mementingkan Kecantikan & Kesihatan Kulit Wajah....

Simen ini akan menampal semua ketidaksamarataan kulit !!
Malah ia juga akan menjadikan wajah uolls lebih Halus , Gebu , Lembut , Anjal & Bebas dari Semua Lekuk Berlubang , Berparut , Pori-Pori Terbuka mahupun Kedutan halus hanya dalam 

7 HARI SAHAJA PEGGUNAAN !!
TANPA SUNTIKAN ! TANPA LASER ! TANPA SAKIT ! 
TANPA PERLU MAKAN UBAT ! TAK PERLU SUSAH2 NAK MAKAN ! 
THE BEST..... TAK PERLU BERBELANJA MAHAL !!! 

Harga SIMEN SERUM WIS PUTIH sangat RENDAH jika ingin dibandingkan dengan KUALITI & HASIL yang bakal uolls dapat....
Senang cakap.... MEMANG BERBALOI-BALOI la uolls miliki SIMEN SERUM WIS PUTIH nih....
Jum kita kenal ngan SIMEN SERUM WIS PUTIH :D



Apa Itu SIMEN SERUM WIS PUTIH ?
Simen Serum merupakan satu-satunya product yang HEBAT..... 
Simen Serum Wis Putih ini merupakan serum yang akan membantu uolls merawat Pelbagai jenis masalah kulit..... 
Simen Serum Wis Putih merupakan product yang terpaksa PADAM Jerawat , Parut Jerawat , Parut Luka , Bekas Jerawat , Parut Berlekuk / Berkawah / Berlubang & pada masa yang sama ia turut memutihkan kulit , menghilangkan kedutan serta mengurangkan tanda2 penuaan wajah.... 
Dengan hanya 1 titisan aje , Semua masalah uolla akan TERHAPUS !! 


NOTED : JANGAN GUNA JIKA UOLLS SAYANGKAN LEKUK-LEKUK DI WAJAH ANDA !!



Eh lupa nak bagitahu....
SIMEN SERUM WIS PUTIH nih ada KKM ye....
No KKM : NOT140403933K

So tak perlu risau lagi untuk mencuba....
Uolls PASTI akn jatuh cinta :D
10 Respond HEBAT hasil Kajian Unit Penilaian Kualiti Wis Putih : 

80% akan menjadikan Kulit Lebih Lembab 
78.9% akan menjadikan Kulit Lebih Berseri-seri 
98.9% akan MERAWAT masalah Kulit Rosak 
76% akan menjadikan Wajah uolls semakin Cerah 
67.2% akan menjadikan Kulit semakin Kebal kepada Toksin Perosak 


Kenapa Harus SIMEN SERUM WIS PUTIH ? 
100% Buatan Malaysia
Dijamin Halal
Bebas dari Bahan Kimia & HYDROQUINON
Tiada Side Effect
Paling PENTING.... Mempunyai kelulusan KKM (nie biasa cusomer selaluje tanya)

Sesuai unt Lelaki , Wanita & Remaja.


SIMEN SERUM WIS PUTIH diperkaya dengan teknologi baru iaitu CERAMIDES....

Uolls tahu, Simen Serum Wis Putih nih akan menjadikan kulit uolls menjadi LICIN SELICIN SATIN tau selain Kekuatan & Kepekatan bahan hebatnya yang 30 Kali Ganda dari Jenama Lain....
Simen Serum Wis Putih & Wis Putih Skincare merupakan product yang akan membuatkan uolls TERPAKSA CANTIK !! 


SET COMBO (WIS PUTIH DAN SERUM SIMEN)

Harga Termasuk Postage : 
1 Set : RM150 (SM) ; RM160 (SS)

CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in