NUFFNANG

PERLAKING + PERLASHINE - PAKEJ PROMOSI RAMADHAN


PERLAKING ORIGINAL MURAH


PENJELASAN . .
New formulation of PERLAKING
.
Perubahan rasa pada packaging baru PERLAKING . Rasa masin dan pahit sedikit serta masam .
.
Kenapa masin ? .
Kerana kami sudah tidak gunakan krimer . .
.
100% nutrisi vitamin yg sgt cukup untuk kulit dan kesihatan . .
.
Tidak melekit , serbuk sangat halus dan cepat larut bersama enzim mulut . Keberkesanan yg lebih pantas .
.
Kenapa pahit sedikit ? .
Kerana kami ada menambah sukatan ekstrak biji anggur dalam Perlaking . .
Biji anggur ini adalah sumber antioksidan dan stem cell sebenarnya .
.
Kenapa lebih masam ? .
Masam disebabkan kami meningkatkan jumlah Vitamin C dan Astaxanthin .
.
.
Jadi, adakah kami telah menjawap semua persoalan anda ?
.
Jangan tunggu lagi ...
Anda harus dapatkannya sekarang kerana ia akan menjadikan anda LEBIH CANTIK / HANDSOME DENGAN PANTAS !



Assalammualaikum love...
semoga yang menjawab salam mummyrina ni semuanya sihat tubuh badan...diberkahi Allah taala dan dilimpahi rezeki berpanjangan...ameen..dan semoga chantek juga..chantek luaran dan dalaman tau..

Mummyrinazonebeauty's photo.

so malam yang sangat damai nih meh mummyrina nak damaikan lagi dengan
PROMOSI HARGA SEMPENA RAMADHAN
sangat teruja okey...lagi beberapa harije lagikan nak Ramadhan..So SAFIEY ILLIAS DAH KASI GREEN LIGHT KITA BUAT PROMOSI.


HARGA DISKAUN SEHINGGA RM70

.
Diskaun sebanyak RM70 !!
RM70 tauu bukan sikit tu..
Jarang2 nak buat promosi ni.. 😘
.
Stok LAKU KERAS !!
Semua nak cantik dengan PERLAKING..


OKEH SIAPA NAK TENGOK DETAIL PERLAKING ADA MUMMYRINA KASI DALAM ENTRY SEELUM INI.sILA KLIK LINK NIH YEA..
PERLAKING ORIGINAL DSI



PERLASHINE
[FORMULASI TERBARU UNTUK MEMUTIHKAN KULIT DENGAN SERBUK MUTIARA ASLI]


Sesuai untuk individu yg ada masalah JERAWAT, JERAGAT, BERPARUT,KULIT BERMINYAK, DAN KULIT GELAP.

PERLASHINE suplemen pertama di Malaysia hanya mngunakan 100% serbuk mutiara asli tanpa bahan pracampuran lain.
.
Dihadirkan dgn DOS 500mg serbuk Mutiara Asli bagi setiap kapsul.
.
PERLASHINE MenCERAHkan kulit serta bertindak sebagai "booster" pemutihan dan pemulihan kulit.

Bukan itu shj, 
PERLASHINE berupaya merawat masalah kesihatan seperti resdung dan melancarkan peredaran darah serta membantu masalah SEMBELIT dan PENCERNAAN.




Kebaikan Ibu Serbuk Mutiara dari Laut Dalam yang ada dalam sebotol PERLASHINE :-

1. Serbuk mutiara adalah antioksida yang meningkatkan aktiviti Dismutase Dismutase (SOD), salah satu enzim antioksidan penguat imun badan, dan juga mengurangkan pengoksidaan, salah satu proses yang dipanggil penuaan. PERLASHINE membuatkan kulit menjadi awet muda

2. Serbuk mutiara mengandungi “protein isyarat” yang membantu untuk mengekalkan warna kulit yang cerah dan menyokong kesihatan tulang

3. DNA yang mencipta protein isyarat dalam mutiara adalah sama dengan sebahagian daripada DNA kita sendiri yang terlibat dalam peraturan kalsium badan

4. Pada usia 25 tahun, tahap kolagen mula menurun pada kadar 1.5% setahun. Pada usia 40, badan anda berhenti kolagen pembuatan sama sekali! PERLASHINE melambatkan penurunan kolagen dalam badan

5. Protein isyarat dalam PERLASHINE juga merangsang pertumbuhan semula kolagen & pertumbuhan kulit baru. Disebabkan itu PERLASHINE mampu memudarkan parut

6. Serbuk mutiara adalah harta yang telah digunakan oleh orang Mesir purba, Cina, Maya dan pengamal Ayurveda di India.

7. Serbuk mutiara adalah sumber yang terbaik dan paling bio-kalsium.

8. Serbuk mutiara mengandungi protein, 17 jenis asid amino, polisakarida & lebih daripada 30 + mineral penting untuk membantu anda mempunyai fungsi badan yang optimum, kecantikan , awet muda, pemutihan kulit, serta merawat cela pada wajah dan badan.



Syukur dh keluar Sijil Indikasi KKM bagi PERLASHINE . 
Dijamin selamat untuk anda amalkan ya .
.
Walaupun banyak isu serbuk mutiara ni ada yg kata boleh rosak itu ini , boleh tersumbat itu ini , tapi KKM sendiri telah mengesahkan ia selamat 100% . 
Bukan sng tau nak dapat MAL . 
.
Untuk pengetahuan semua , sebarang produk yg ada tulis "serbuk mutiara" di kotak produk mereka wajib mempunyai kelulusan MAL tidak kisah ia serbuk , kapsul mahupun jus . Produk berkenaan tidak boleh dikelaskan sebagai makanan tambahan . Kami buat semua ni demi memastikan produk keluaran kami tidak dirampas KKM atau membahayakan kesihatan pengguna . 



CARA MAKAN PERLAKING DAN PERLASHINE


Aturcara pemakanan : Ambil 1 biji 1-2 kali sehari 30 minit sebelum makan. Untuk kesan paling cepat, ambil 2 kali sehari atau bersama PERLAKING Minuman Pracampuran.

Aturcara pemakanan jika diambil bersama PERLAKING Minuman Pracampuran : Ambil satu sachet PERLAKING 30 minit sebelum sarapan, PERLASHINE pula diambil sebiji sebelum tidur. Minum air yang secukupnya untuk kesan lebih pantas.




HARGA KAMI :
RM 180
HARGA PROMOSI RAMADHAN : RM 140





Korang nak lagi glowing?
lagipun dah nak rayakan so amik dua suppliment ni.teraik wokk.Hargapun ada  promosi nih
rugi kalu tak sahut..hehe.



 Fast Respond 
 #Whatsapp @mummyrinazone : +60173288087
 Dropship Diperlukan




PENGHANTARAN

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian PERLASHINE & PERLAKING
 Terus Whatsapp ke 0173288087




Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PERLASHINE - TAK MANDIPUN CANTIK

[FORMULASI TERBARU UNTUK MEMUTIHKAN KULIT DENGAN SERBUK MUTIARA ASLI]


Sesuai untuk individu yg ada masalah JERAWAT, JERAGAT, BERPARUT,KULIT BERMINYAK, DAN KULIT GELAP.

PERLASHINE suplemen pertama di Malaysia hanya mngunakan 100% serbuk mutiara asli tanpa bahan pracampuran lain.
.
Dihadirkan dgn DOS 500mg serbuk Mutiara Asli bagi setiap kapsul.
.
PERLASHINE MenCERAHkan kulit serta bertindak sebagai "booster" pemutihan dan pemulihan kulit.

Bukan itu shj, 
PERLASHINE berupaya merawat masalah kesihatan seperti resdung dan melancarkan peredaran darah serta membantu masalah SEMBELIT dan PENCERNAAN.



Kebaikan Ibu Serbuk Mutiara dari Laut Dalam yang ada dalam sebotol PERLASHINE :-

1. Serbuk mutiara adalah antioksida yang meningkatkan aktiviti Dismutase Dismutase (SOD), salah satu enzim antioksidan penguat imun badan, dan juga mengurangkan pengoksidaan, salah satu proses yang dipanggil penuaan. PERLASHINE membuatkan kulit menjadi awet muda

2. Serbuk mutiara mengandungi “protein isyarat” yang membantu untuk mengekalkan warna kulit yang cerah dan menyokong kesihatan tulang

3. DNA yang mencipta protein isyarat dalam mutiara adalah sama dengan sebahagian daripada DNA kita sendiri yang terlibat dalam peraturan kalsium badan

4. Pada usia 25 tahun, tahap kolagen mula menurun pada kadar 1.5% setahun. Pada usia 40, badan anda berhenti kolagen pembuatan sama sekali! PERLASHINE melambatkan penurunan kolagen dalam badan

5. Protein isyarat dalam PERLASHINE juga merangsang pertumbuhan semula kolagen & pertumbuhan kulit baru. Disebabkan itu PERLASHINE mampu memudarkan parut

6. Serbuk mutiara adalah harta yang telah digunakan oleh orang Mesir purba, Cina, Maya dan pengamal Ayurveda di India.

7. Serbuk mutiara adalah sumber yang terbaik dan paling bio-kalsium.

8. Serbuk mutiara mengandungi protein, 17 jenis asid amino, polisakarida & lebih daripada 30 + mineral penting untuk membantu anda mempunyai fungsi badan yang optimum, kecantikan , awet muda, pemutihan kulit, serta merawat cela pada wajah dan badan.



Syukur dh keluar Sijil Indikasi KKM bagi PERLASHINE . 
Dijamin selamat untuk anda amalkan ya .
.
Walaupun banyak isu serbuk mutiara ni ada yg kata boleh rosak itu ini , boleh tersumbat itu ini , tapi KKM sendiri telah mengesahkan ia selamat 100% . 
Bukan sng tau nak dapat MAL . 
.
Untuk pengetahuan semua , sebarang produk yg ada tulis "serbuk mutiara" di kotak produk mereka wajib mempunyai kelulusan MAL tidak kisah ia serbuk , kapsul mahupun jus . Produk berkenaan tidak boleh dikelaskan sebagai makanan tambahan . Kami buat semua ni demi memastikan produk keluaran kami tidak dirampas KKM atau membahayakan kesihatan pengguna . 




Aturcara pemakanan : Ambil 1 biji 1-2 kali sehari 30 minit sebelum makan. Untuk kesan paling cepat, ambil 2 kali sehari atau bersama PERLAKING Minuman Pracampuran.

Aturcara pemakanan jika diambil bersama PERLAKING Minuman Pracampuran : Ambil satu sachet PERLAKING 30 minit sebelum sarapan, PERLASHINE pula diambil sebiji sebelum tidur. Minum air yang secukupnya untuk kesan lebih pantas.





TESTIMONI PERLASHINE





DISCLAIMER:
KESAN PERLASHINE ADALAH DIFFRENT DARI SATU INDIVIDU KEPADA SATU INDIVIDU YANG LAIN MENGIKUT KEADAAN TUUH MASING MASING.











DISCLAIMER:
KESAN PERLASHINE ADALAH DIFFRENT DARI SATU INDIVIDU KEPADA SATU INDIVIDU YANG LAIN MENGIKUT KEADAAN TUUH MASING MASING.



KAMI DI MUMMYRINAZONE MERUPAKAN STOKIS/AGENT SAH PERLASHINE !



 Fast Respond 
 #Whatsapp @mummyrinazone : +60173288087
 Dropship Diperlukan


FREE POS LAJU


HARGA KAMI :
RM 180
HARGA PROMOSI RAMADHAN : RM 140




PENGHANTARAN

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




Cara Pembelian PERLASHINE
 Terus Whatsapp ke 0173288087




Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

GULA GULA KURUS MINCE DIMAR - KISAH KAK ROS



KISAH KAK ROS (Part 1 )

Kak ros berusia 30an dan mempunyai 3 cahaya mata yang comel .
Kak ros perasan,dirinya semakin dipam pam sejak berkahwin apatah lagi selepas bersalin.

Antara puncanya adalah, kak ros tak sampai hati bila anak anak tak habiskan makanan bila makan di kedai.

Disebabkan kak ros bertekad untuk turunkan berat badan, kak ros merancang untuk amalkan tips ini

1- Order nasi separuh sahaja pada setiap anak atau kongsi sahaja anak beranak.
2- Kak ros akan kurangkan makan di kedai, bila kak ros masak..mudah untuk perkara ini tak berlaku lagi.

Kak ros tekad tahun 2016 ini mesti kak ros Berjaya turunkan beratkan badan!

Walaupun sudah pertengahan tahun. Kak ros tekad supaya ibadah di bulan ramadhan nanti lebih seronok bila tak sakit lutut dan termengah mengah ketika terawih.

Jom sama sama berjuang bersama kak ros
Nantikan sambungan kisah kak ros =)





KISAH KAK ROS (Part 2)

Satu hari, di pagi yang sunyi… ketika kak Ros solat tahajud, terlintas dalam hati kak Ros untuk berdoa semoga Allah kuatkan semangat kak Ros nak kurus tahun ini.

Lagipun Ramadhan tinggal beberapa hari ja lagi. Kak Ros nak beribadah dengan mudah.

Sekarang ni bila duduk antara 2 sujud terasa lemak dekat perut menyebabkan kak ros tidak selesa.

Kak Ros terasa sebak..
.
Tubuh badan ini adalah kurniaan Allah,
Adakah kak Ros menjaga kurniaan Allah ini sebaiknya?

Kak ros bertekad dengan Niat yang betul..InsyaAllah dipermudahkan ..
Doakan Kak Ros ya…
.
Jom sama sama perbetulkan niat kita nak kurus ..mungkin sebab niat nak kurus kita sebelum ni salah tu la yang kita tak kurus kurus pun…




KISAH KAK ROS (Part 3)

Nak dijadikan cerita,
beberapa hari selepas kak ros amalkan doa minta kekuatan semangat nak kurus ni, Kak ros terjumpa iklan satu produk ni.

Sekali pandang dah buat kak ros tertarik.
"Gula Gula Kurus"

Ada ke gula gula boleh kurus?
Bila kak Ros baca info yang di share dalam facebook baru kak ros faham.

Gula gula sebab cara makan dia mudah. Masuk mulut, hisap atau kemam macam kita makan gula gula ja.

Menarik la kak ros tengok sebab kak ros pun kerja, dengan anak 3 orang, dengan suami lagi memang kak ros selalu rushing terutama pagi pagi.

At least gula gula ni, tak da air dalam kereta pun sambil drive sambil layan ja kan.

Lagi pulak, rasa dia macam orange sebab masam masam manis gitu. Wahhh teruja la kak ros!

Terus kak ros order dan Transfer.
Laju kan kak Ros?
Sampai seller tu kata

Dia boleh dapat rasa terujanya kak ros sebab terus minta no akaun, terus transfer.

Hehehe tersenyum ja la kak ros.
Korang dah pernah rasa gula gula kurus ni?





KISAH KAK ROS (Part 4)

Kebetulan kak Ros amalkan Gula Gula Kurus ketika bulan Ramadhan, jadinya kak ros semakin bersemangat la sebabnya cukup sebulan nanti meraikan syawal sama meraikan kejayaan kak ros dapat turunkan berat .

Mulanya ada juga rasa takut takut nak amalkan gula gula kurus ni bulan ramadhan sebab risau tak bermaya .Rupanya sangkaan kak ros salah!

Kak ros makan sebiji sebelum sahur dan sebiji sebelum tidur malam.
Kak ros jadi bertenaga sangat!
Balik kerja, kak ros masih rasa fresh nak masak untuk berbuka puasa dengan anak anak.

Apa yang lagi mengejutkan kak ros, bila kak ros makan sedikit sahaja bila berbuka. Dah la makan sikit ,lepas tu terawih pun rasa ringan ja badan.

Takda nak rasa lenguh lutut dan lemak bergesel kat perut pun rasa tak lama dah ni nak hilang!

Alhamdulillah..

kak ros rasa happy sangat , tambahan pula gula gula kurus ni sedap tau. Rasa dia masam masam manis ja..

eeee.. tak sabarnya kak ros!
owh ya, kak ros ikut tau segala tips dari seller yang selalu hantar ke kak ros.




KISAH KAK ROS (Part 5)

Sepanjang Kak Ros amalkan #GulaGulaKurus ,
kak ros ikut ja tips yang diberi oleh seller ni.

Katanya boleh ja kak ros tak follow tips tips ni, boleh ja turun ...

tapi bila kak Ros tengok testimoni testimoni turun berkilo terasa macam harini makan, esok nak kurus dah! hahaha

adoi la..
so nak cepat nampak kesan dan cepat turun berat, kak ros follow ja apa yang seller ni share.

Pasti akan kurus, cumanya setiap orang kesan tu tak sama. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang penting kita bertindak daripada nak kurus tapi apa pun tindakan tak ada

Ok ni ha,kak ros kongsikan tips tips yang kak ros amalkan. Jom sama sama kurus!





Kisah Kak Ros (Part 6)
Eh eh cerita kak Ros harini macam sama pulak dengan kisah founder ‪#‎Dimar‬ Harini la ..
Kak Ros dah semangat cari baju raya ni.
Korang dah beli ke belum baju raya?
Mesti yang nak diet bulan puasa ni tak beli lagi kan sebab budget nak pakai saiz kecik sikit raya ni kan..
hehehe.
Tau tak?
tadi kak ros pergi shopping raya,
kak ros ambik jer la baju tak tengok saiz apa pun..lepas try baru kak ros perasan baju tu saiz S!
terkejut jugak kak ros!
sebelum ni kak ros pakai baju saiz L tau..
;)
kak ros terus nampak muda bila dah selim ni kan? perasan ke tak korang ni? ish ..
ni kak ros ada pesanan untuk korang yang nak sangat pakai saiz kecil baju tu..
tengok komen first tau..
kak ros tinggalkan kat situ pesanan kak ros ni..




KISAH KAK ROS (Part 7)
Di Hari Raya yang serba indah,
Ramai kawan kak ros yang datang beraya ke rumah terkejut tengok kak Ros!
"Ros! awat kuruih la ni?"
"Ros! Hang sakit ka?"
"Ros! Hang makan produk kurus ka?"
Kak Ros gelak mengekek setiap kali kawan kawan bertanya..
So Kak Ros terus letak Botol Mince a.k.a ‪#‎GulaGulaKurus‬ dekat meja tetamu terus..
Senang kak ros kata, orang tanya, terus bagi rasa.. Kak Ros Mula planning untuk jual plak la mince ni.
Tapi,
Kak ros tak tau macam mana nak minta izin suami..
Kak Ros tak pernah meniaga sebelum ni..
cam na ya?
p/s: Agak agak suami kak Ros izinkan ke tidak kak ros nak berniaga?
jeng jeng jeng..
nantikan kesinambungan kisah kak ros seterusnya..




KISAH KAK ROS PART 8

"Ibarat orang mengantuk disorong bantal !"

Belum sempat kak ros bertanya pada suami,
suami kak ros dah bagi pendapat dulu supaya kak ros berniaga !

Bayangkan, betapa terujanya kak ros ni !
Daripada pengguna nak naik ke level berniaga pula ni.

Apa lagi, kak ros terus la contact seller yang kak ros pernah beli dulu tu kan.Kak Ros daftar ejen terus dan apa yang buat kak ros teruja, bila kak ros dapat starter kit cara nak balas wassap customer dan ayat nak follow up.

kak ros ni kan baru nak belajar berniaga, bila ada panduan ni ..memang rasa bersemangat lagi la.. tak da la kak ros nak tergapai gapai sangat kan. Lagipun kak ros tak perlu nak kacau leader kak ros tadi tanya macam macam, cuma tinggal kak ros baca dan hadam starter kit tu ja..

best jugak join team #dimar ni.
jom la join sekali kak ros.. kak ros kalau ada kawan kawan meniaga sekali kak ros, semangat tu extra voganza la skit kan..

Kalau Tak nak join, tak pa la.
Doakan kak ros berjaya ya =)




KisahKakRos PART 9

Kak Ros sangkakan berniaga itu mudah.
Kak Ros sangkakan sekali promote di facebook/ instagram terus orang pm beli.
Kak Ros sangkakan sekali orang pm tanya berkaitan produk terus akan payment cepat cepat macam Kak Ros.

Rupanya ia hanya sangkaan kak Ros.
Terus kak Ros rasa give up!

Stok Pertama laju ja habis bila kawan kawan kak Ros beli.
Stok kedua ni yang mencabar. Belum keluar lagi.

Kak Ros terus rasa down.
Terus kata kata negative menghantui kak ros.

Satu malam, bila anak anak dah tidur, suami kak ros macam dapat tau apa yang kak ros sembunyikan perasaan ni.

Bila kak ros luahkan.
Suami Kak Ros banyak bagi semangat .Alhamdulillah kak ros diberi suami yang sangat supportive.

Kawan kawan yang tengah berniaga tu, ada ka yang tengah rasa macam kak ros ni?

Apa yang biasa kawan kawan buat bila ada perasaan macam ni?


Kisah Kak Ros

Bila Kak Ros kaji, apa sebab kak ros cepat sangat down dan tak dapat seperti sangkaan kak ros.

Baru kak Ros sedar,
Kak Ros baca ilmu yang diberikan sambil lewa ja. Kak Ros tak praktikkan pun apa yang dikongsi. Kak Ros tak aktif dalam group support yang disediakan.

So, apa kak ros buat?

Kak Ros hadir kelas yang disediakan. Walaupun berbayar, kak ros sanggup keluarkan sedikit wang untuk dapatkan ilmu tersebut.

Selain tu, Kak Ros mula praktikkan apa yang HQ ajarkan. Kak Ros layan customer dengan baik. 

Sehingga customer suka untuk rekeman kawan kawan mereka beli dari kak ros.

Bila ada sales ke tak da sales ke, 
Kak Ros latih diri untuk bersedekah ..

Selain tu kak ros ikut tips amalan jemput rezeki seperti baca Quran. Mula mula kak Ros baca secara paksa.Lama lama kak ros rasa jatuh cinta dan nak lebih memahami maksud ayat yang kak Ros baca.

Walaupun ada hari kak ros sales tak banyak mana, Kak Ros rasa tenang dan bahagia sebab kak ros tau kak ros dah buat yang terbaik ! 

:-D 

so kawan kawan, ingat ya..
Down itu normal..
Tapi bangkit dari down itu luar biasa :-D 



[TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN "BUAH DELIMA"]

Cara ini boleh ditambah dalam senarai untuk menurunkan berat badan:

+ Ambil sebiji buah delima muda, kupas kulitnya
+ Masukkan setengah gelas air dan secubit garam bersama buah delima tadi. Kisarkan.
+ Tapis campuran yang dikisar dan sejukkan dalam peti sejuk
+ Minum selepas makan tengah hari

Amalkan petua ini seminggu sekali sehingga anda mendapat berat yang diidamkan. Pastikan anda mengambil pemakanan yang sihat bersama senaman yang sesuai.

Cara paling mudah jika anda sukar untuk lakukan petua ini adalah amalkan #GulaGulaKurus 30 minit sebelum makan .

Salah satu ingredient #Mince adalah delima 😊👍🏻





5 sebab Kenapa M E S T I cuba GulaGula Kuruih ni

1- rasa sedap
2- mudah , kemam macam gula gula ja
3- Terbukti Berkesan
4- Mudah dibawa kemana sahaja
5- Kawal Selera makan








Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

NUFFNANG

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in