NUFFNANG

SALAM JUMAAT YANG BARAKAH



ASSALAMMUALAIKUM CHINTA..
salam jumaat...semoga jumaat harini lebih baik dr JUMAAT yang sebelumnya..
semoga sama sama memperbaiki kekhilafan diri dengan lebih baik..
Semoga Allah memaafkan kesalahan di dunia..
Selawat juga ke atas junjungan nabi MUHAMMAD s.a.w...


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAMADIL WOMEN LOVE : HANYA TERBAIK BUAT KAUM HAWA

ASSALAMMUALAIKUM CHINTA...
Alhamdulillah baru selesai dinner ngan hubby n kidz...mlmni malas nak amik nasik banyak..just a little bit..benti makan sebelum kenyang tu petua kenapa tun mahathir umur dah lanjutpun masih gagah n nampak sihat...n badan lagutu jugakkan??so amalkan petua tu yee..hehee

pssttttt.....pssssttt..
meh nak bisik bisik...mummy ada product best tau...
hanya buat wanita SEJATI je tau...
yang menjaga dalaman n luaran dengan baik...mesti ada supporting product selain pemakanan sihat dan gaya hidup yg sihat..so hangpa nak dengaq dok??
pernah dengaq WOMEN LOVE MAMADIL???
haa jom sat kita go through satu satu...
WOMEN LOVE dihasilkan dari kolagen tumbuhan untuk mencerahkan kulit, 
bukan dari kolagen laut.kolagen laut kebiasaan pengguna akan alami kegatalan selepas guna mungkin dari penyakit resdung yang ada & sebagainya. 


WOMEN LOVE juga mengandungi Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari kaki. Selain itu WOMEN LOVE juga mengandungi pueraria mirifica khas utk keanjalan payudara & susu ibu bertambah banyak & pekat. WOMEN LOVE juga mengandungi bahan yang paling penting iaitu MANJAKANI khas untuk merawat masalah kewanitaan, ramai pengguna yang sudah mengandung sejak mengambil WOMEN LOVE.


Rasa buah-buahan ini juga adalah salah satu agen untuk anda senang membuang & tidak sembelit lagi.


" Kanser usus berpunca dari sembelit atau membuang tidak lawas & sisa2 najis yang tidak keluar normal.Lama kelamaan ia bertukar menjadi sel2 kanser" -Dr.Rahmah Klinik Adnin K.Terengganu.




KEBAIKAN DAN KHASIAT WOMEN LOVE :-

✔ Untuk kecantikan kulit seluruh muka & badan. Menjadikan kulit lebih cerah, gebu & berseri.
✔ Disahkan halal oleh JAKIM, diluluskan KKM dan mendapat penarafan produk selamat dan bersih ‘MeSTI’.
✔Pengambilan yg konsisten menjanjikan penampilan yang semakin cantik & menarik.
✔Mujarab menghilangkan jerawat/bintik-bintik halus terutamanya di belakang badan & lengan.
✔ Menjadikan bawah ketiak lebih cerah.
✔ Menghasilkan kulit yang sangat halus & licin dengan penampilan kulit yang cerah sekata.
✔ Memudarkan parut.
✔ Membersihkan “dalaman” wanita.
✔ Mengurangkan keputihan.
✔ Merapatkan rahim.
✔ Melancarkan haid.
✔ Membentuk badan yang kemas & menarik.
✔ Mencantikkan payudara & punggung.


SIAPA YANG BOLEH AMBIL WOMEN LOVE :-

- Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
- Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak.
- Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
- WANITA SAHAJA.



APA PANTANG LARANG WOMEN LOVE :-

-Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA. 
-Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan.


HARGA 
RM140sm / RM150ss
1Kotak (30sachet x5g) 



CARA PENGGUNAAN MAMADIL WOMEN LOVE

Ianya tidak perlu dibancuh air. Hanya koyak sachet & terus tuang ke atas lidah. Rasanya serbuk buah-buahan yang sangat sedap. Tidak ada rasa herba atau pahit. 

Boleh diambil 1sachet sehari sebelum makan. 
Jika inginkan kesan yg lebih optimum, ambil 2sachet sehari

Kesan seawal 2 minggu ke atas (Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten)

Tips: Pastikan pengambilan AIR PUTIH yg banyak setiap hari. Ramai yg tidak tahu, sebenarnya AIR PUTIH ialah agen melembut & melembabkan kulit.

ORANG YANG ADA PENYAKIT SEPERTI KENCING MANIS/ DARAH TINGGI / TIADA RAHIM / FIBROID @TIROD BOLEH AMBIL TAK WOMEN LOVE :-

- Boleh dgn syarat pastikan pengambilan air putih yang banyak setiap hari.
- Mulakan dengan 1sachet sahaja. Bila rasa selesa boleh consume 2sachet sehari. Terpulang mengikut kehendak.



WOMEN LOVE ADA KKM & HALAL TAK :-

- Alhamdulillah walaupun lambat sikit prosedurnya tapi kami telah terima sijil KKM & sijil HALAL


Women love lulus pengkelasan KKM dan dikatagorikan sebagai makanan.Produk ini dikilangkan oleh pengilang yg diiktiraf oleh KKM yg diberikan sijil MESTI oleh bahagian kualiti & keselamatan makanan,kementerian kesihatan Malaysia.(produk makanan TIDAK perlukan MAL. MAL hanya utk produk tablet & kapsul)


Boleh ambil berama produk lain tak :-
Boleh..Jarakkan 3-4 jam


TESTIMONI MAMADIL WOMEN LOVE :-















Anda juga mungkin meminati produk MAMADIL yang lain iaitu 
SLIM LOVE & SUSU RIZQI


Bagaimana Cara Pengambilan Produk Mamadil SlimLove, Women Love & Susus Rizqi serentak?


Slim Love - Pagi
Women Love -Malam
Susu Rizqi - boleh ambil bila-bila masa


HARGA MAMADIL WOMEN LOVE :-
RM140sm / RM150ss
1Kotak (30sachet x 5gm) 




BERMINAT??
JOM ORDER.

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TREKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PERINGATAN...BILA MELAKUKAN DOSA...


Beratnya dosa sehingga tidak terkira jumlahnya dalam gm..
panjangnya dosa sehingga tak boleh diukur dengan kilometer..
banyaknya dosa sehingga tak terucap dengan kata kata
banyaknya dosa sehingga tak sedar kita dah semakin dimamah usia...
banyaknya dosa sehingga tak terucap maaf kepada Allah..

astagfirullah al azim...
semoga allah mengampunkan semua kesalahanku..
semoga allah merahmatiku
semoga allah sentiasa memberikan taufik dan hidayah kepadaku..

Allah sentiasa melihat...
Malaikat sentiasa mencatat setiap perbuatan
MATI bila bila masa sahaja akan tiba...
Kekalkanlah ketakutan hambamu ini supaya sentiasa beringat...

sesungguhnya Aku manusia...yang mudah lupa...


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TESTIMONI PENERIMAAN PARCEL CUSTOMER MUMMYRINAZONE

ASSALAMMUALIKUM CHINTA HATI SEMUA..
dah zzz ker?
bagus tido awal sbb besok maun bangun pagi lagi...segala stress kita lepaskan dengan tgidur awal..okeh..esok bangun pagi fresh..
so saja mummy nak update serba sedikit customer yang SPORTING update STATUS PENERIMAAN PRODUCT..

Yang mana mana update gambar ke,testimoni bergambar memang akan mummy update terus di page facebook,instagram juga blog..
saje nak menghargai my beloved customer..
at the end hujung tahun mummy akan random kasi gift kepada yang update testimoni atau status penerimaan barang ni haa..

btw..
THANX A LOT!!!
MUAAAHHHHHCIKED!!



Ponnn ponnn...
Tumpang lalu abam poslaju Nak p anto parcel #garciniaslimplus nihh...
Untuk slim melim dengan selamat yea...
Dengan extrack Asam jawa...thanx sudi update status penerimaan.at least mummy lega parcel korang sampai dah..

"TURUN BERKILO KILO TANPA DIET"
fenomenan garcinia slimplus

Isi Kandungan/Berat : 15 biji kapsul

JOM cuba Garcinia SLIM PLUS, Tidak perlu properly diet n HEAVY diet untuk KURUS!!!! Tapi perlu minum air kosong banyak untuk kesan yang lebih CEPAT dan PANTAS!!! JOM Kita kekal SLIM dan SIHAT di hari raya tahun ini

✔️ 100% Ramuan Herba Semulajadi
✔️ Dijamin HALAL
✔️ Lulus KKM
✔️ Tiada kesan sampingan dari Produk ini
✔️ MEMBAKAR LEMAK dgn CEPAT
✔️ Melarutkan Toksin seluruh BADAN
✔️ Memberi Tenaga kepada BADAN

PRODUK DETOX TERBAIK 100% RAMUAN HERBA SEMULAJADI, MEMBAKAR LEMAK, MENGURANGKAN SELERA MAKAN, MELARUTKAN TOKSIN.. BERAT TURUN BERKILO - KILO TANPA DIET!!

DETOX ↔ BURN ↔ SLIM
➲ Menyekat lemak dan tepung masuk ke dalam badan.
➲ Membakar memakan lemak yang terkumpul di dalam badan.
➲ Mengekalkan keseimbangan pengumpulan lemak supaya
berat badan tidak naik secara mendadak selepas berhenti pengambilannya.

Satu Lagi Produk Pelangsingan Berkualiti AJ GARCINIA SlimPlus, Lihat Pengurangan Berat Badan Anda Seawal 7 Hari Sahaja... Tanpa perlu berlapar, tanpa perlu senaman. rasai peningkatan
metabolisma badan mencairkan lemak dari dalam. BERAT TURUN BERKILO-KILO dan TENAGA BERTAMBAH.

KELEBIHAN & KHASIAT GARCINIA SLIM PLUS :
✔ Membakar Lemak.
✔ Mengurangkan selera makan.
✔ NyahToksin Yang Efektif.
✔ Merupakan perangkap semua jenis lemak.
✔ Menambah baik kadar metabolism
✔ Perut makin mengecil.
✔ Berat makin menurun.
✔ Tenaga makin bertambah.
✔ 100% ramuan semulajadi.
✔ Sistem Penghadaman Yang Lebih Baik.
✔ Penyerapan Karbohidrat Serta Selera Makan.
✔ Bentuk Badan Yang Sempurna & Berat Yang Ideal.

CARA PENGAMBILAN GARCINIA SLIM PLUS :
1-Makan 1 capsule selepas sarapan
2- Minum air bersih dalam kuantiti yang banyak (2-3 liter sehari)
**Untuk Kesan Yang Terbaik kurangkan makanan berlemak, susu, gula, minyak dan karbohidrat



Thanxxx abam pos laju... again n again customer update ‪#‎parcel‬ yang sampai dengan selamat yee..terharu mummyrina siapa yg sudi update n snap gambat tau.. yang mana yang kasi gambarje masuk dlm ni..sbb kalu nak amik semua huhuhu habes lah mummy.. bengkok lorr..
‪#‎melecunscrub‬ antara product yang best ada dalam kedai online mummy tau... tak henti henti order dr customer abb sangat unikk.. hargapun berpatutan yea...
Owu sblm lupa.. skang mummy amik yang besarje, yang kecil dh takde tau sbb tu pek pengenalan sahaja... yang besarje ada sbb banyak demand yg besar..
Rm89
Sangat berbaloi dan puas hati..



Okeh #saBunbaybie kita pulak dah sampai yeaa... alhamdulillah sgt cust comel ni sudi update gambar parcel.. thanx jugak abam poslaju yg sudi hantar cecepat.. hehe..

Sabun ni sesuai untuk semua jenia kulit termasuk sensitive.. anak eczema ke apa ke pakailah sabun ini yeah.... hargapun mampu milik uolls...haa siapa nak beli #sabunbidara juga boleh yea..fungsi dia selain dr menyegarkan.. ia mampu merawat gangguan makhluk halus n jenis jenis gangguan.. juga sesuai untuk wanita dalam pantang, haid..

Nurul tu nama mummyrinatau.. jgn compius.. nurulhezrina okeh...hehe...

Okeh sambung keje yg menimbun ni.
Tata...
Siapa nak beli meh whatsappje 0173288087

#mandianbidara
#showergel
#sabuneczema
#sabunbaybie




So yang mana nak buang bulu dengan:
cara terbaik
cara paling mudah
cara paling tak menyakitkan
cara yang paling menjimatkan
Adalah dengan MENGORDER #aurajelitahairremoval
#agentpencabutbuluterbaik
#cabutBulutaksakit
#tarikbuludrakar

Alhamdulillah smpai jugak #aurajelitahairremoval nihhh.. thanx abam poslaju yang hantar barang dengan selamat... dan cepat...
Cara guna mmg ada di sticker tu yeah...



Yehuuuu...
#heightup #vitamintinggi #selamatdiambil #calcium 

Tak sabar nampakNya adek kita ni nak tinggi.. Alhamdulillah parcel diterima dengan selamat.. thanx abam poslaju yg sentiasa berusaha menghantar barang dengan cekap dan cepat...

Pembeli online pertama kali mcm adek ni mmg biasanya akan was was... hehe.tapi alhamdulillah senyum lebar bila terima barang..

Saya,mummy rina,
Mummy rina suka berniaga online,
Mummyrina jujur dan hantar barang dengan baik sekali,
Mummyrina suka ramai customer,
Mummyrina pandai
jadilah seperti mummyrina

Wakahkahkah..
Skema sungguh kan??
Trend ooo ayat kat atasni.. hehe.. gurau gurau je..
Okeh, sesiapa nak cuba atau nak tinggi boleh trylah yea.. whatsappje 0173288087 mummyrina..



Ponnn ponnn abam poslaju nak antoo #olicandy ni...
#olicandyni barang panasss ooo.. ramai sgt customer suka ngan kesannya.. berkhasiat dan lazat juga.. n paling penting mampu beli.... rm55 taklah semahal mana untuk kesihatan yg uolls nak kan??okeh mummyrina jual barang ye ...

Whatsapp 0173288087
Bagi yg nak order olicandy



Ngantokk gila dah mata.. tapi nak sudahkan satuni nak update...#testimonipenerimaanparcel
thanx abam pos laju sbb sudi hantarkan parcel yg mummyrina hantoo...

#olicandy
#chrizenmoistcake
Adalah barang yang custni pesan ngan mummyrinazone..satu skincare satu suppliment.. thorbaikkk. demi kesihatan luaran dan dalaman..
Ramai org suka beli #olicandy ni tau... sbb berkesan dan murah berbaloi baloi..#chrizenmoistcake pun antara foundation yg best.. dpt free serummuka...

Whatsapp 0173288087
untuk more info



Wahhh malamni ramai yg sporting tau customer mummyni.. cayang korang ketat ketat... lalalallalala

Bukan apa sporting update gambar parcel sampai.. suka mummy.. thanx sangat first sbb sudi membeli.. n 2nd sudi update gambar produk sampai... so siapa yg kasi pic kita mmg terus letak di wall yeah.. so appreciate...

Memang balutan kita balut proper yea sbb takut mudah pecah atau rosak semasa proses penghantaran drp #poslaju
Thanx abam poslaju jugak sbb hantaq parcel cheqq dengan baik yeah...

#aurajelitahairremoval 
Product #penanggalbulu yang paling palinggggg hot n spicy di mummyrinazone tau.. senangje guna ni.. pastu murah... selamat dan yg penting berkesan!!.beribu kot cust kasi testimoni.. n melambatkan pertumbuhan bulu 5x ganda.. bukan bulu korang tak tumbuh yea.. melambatkan..

Siapa nak beli??
Laju laju whatsappje mummy 0173288087.laju laju gak den balas..





Akhirnya... sampai juak itu ‪#‎perfume‬ ‪#‎adorableperfumebyritarudaini‬ ‪#‎ritarudaini‬
Terbang menemui tuannya di sabah Nun jauh disana.. habis wangiii satu flight kan bawak perfume rita ni???hehhehe..
Janji sampai dengan selamatnya mummyrina dah legaaa.. thanx abam pos laju even ada sikit sikit kotaknye yang kemek.. huhuhu
#adorableperfumebyritarudaini
‪#‎adorablestunning‬
‪#‎adorableclassy‬
‪#‎perfumesangatwangi‬
Pasnii... wangilahh sis yang pakai ni kann...10 lagi dia beli uolls.. hehe.. thanx ye sis.. tqtq
sesiapa nak beli meh sini pm,dm, whatsapp 0173288087..
Zazzzz laju laju kita reply nooo..



Ramaii gila pm Mummyrina pasal 
#aurajelitahairremoval
Satu satunya product penanggal bulu yang terbaik pernah mummy Jual..
Ramai kata "mummy sakit tak bila tarik tu??" Bagi mummy tak bape lah Nak sakit..sikitjerpun sakit nye..Nak cantik kenalah sakit sikit..ramai yang menggunakan nya kata Sgt Sgt effective...

Skang harga masih HQ buat promosi harga..biasanya rm40 siap pos smjg..tapi skang cuma rm35..so uolls jimatkan rm5 tu..leh wat Beli roti canai lagi..Sabah swk add RM 5 yeah..

#testimoniajhairremoval terkini..
Siapa beminat terus msg/WhatsApp 0173288087




okehhh cukup dululah..yang atasni mana mana dalam page mummy n ngan status sekali den copy.hahahaha..
nnt yang mana mana update in sha allah rajin lebih kita masukkan pulak..
okeehh!!




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

7 SEBAB MENGAPA UJIAN KEHAMILAN POSITIF TETAPI ANDA TIDAK HAMIL


❤ 7 SEBAB MENGAPA UJIAN KEHAMILAN POSITIF TETAPI ANDA TIDAK HAMIL ❤

1. Rawatan Kesuburan. Suntikan HCG atau gonadotropins sebagai contoh Pregynl atau Pergonal yang digunakan untuk mencetus ovulasi boleh menyebabkan ujian kehamilan menjadi positif untuk berminggu-minggu lamanya walaupun anda tidak hamil.

2. Garis Penyejatan. Garis ini terjadi kerana air kencing yang melintasi ujian menjadi sejat dan meninggalkan garisan perang. Ia sering diinterpretasikan sebagai positif walaupun wanita tidak hamil.

3. Membuat dengan cara tidak betul. Sangat penting untuk anda membaca arahan sebelum menjalankan ujian untuk memastikan keputusan ujian yang tepat. Jika arahan ujian menyatakan anda perlu mentafsir dalam masa 3 minit, anda perlu patuh dengan arahan tersebut. Mentafsir ujian selepas waktu yang ditetapkan boleh memberikan keputusan palsu.

4. Masalah perubatan. Ketumbuhan pada ovari boleh memberikan bacaan positif walaupun wanita tidak hamil tetapi ini sangat jarang terjadi.

5. Ubatan-ubatan. Sesetengah ubat seperti Methadone, chlordiazepoxide, atau promethazine boleh memberikan ujian kehamilan positif palsu.

6. Kehamilan Kimia. Pada dasarnya anda hamil, tetapi anda gugur terlalu awal tanpa anda sedari. Keadaan ini sangat kerap terjadi dan walaupun ujian masih positif anda sebenarnya tidak lagi hamil.

7. Ujian kehamilan yang dah tamat tempoh. Ini boleh memberikan keputusan ujian palsu. Sentiasa periksa tarikh luput sebelum menjalani ujian untuk memastikan keputusan yang tepat.


APA PERLU ANDA BUAT?

Sekiranya anda curiga dengan keputusan ujian air kencing anda, jumpa doktor untuk pemeriksaan. Doktor mungkin membuat ujian ultrasound untuk mengesan kehamilan anda. Sekiranya ia masih negatif, kehamilan anda mungkin masih terlalu awal. Doktor juga mungkin akan menyarankan ujian darah untuk mengesan kehadiran hormon hCG, sekiranya berlaku peningkatan, anda hamil.

Sebagai alternatifnya anda mungkin ingin menunggu untuk membuat ujian air kencing sekali lagi selepas 1 minggu. Jika keputusan ujian negatif, anda tidak hamil begitulah sebaliknya.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PENGUMUMAN POS LAJU PADA HARI RAYA CINA


OKEY SAJA MUMMY PASTE DI BLOG
SENANG ANAKANDA SEMUA RUJUK NAA...
So korang beli barang awal sikit tau..
hehheh...




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PUTIH AJAIB BY RCW : MARI PUTIH MACAM CIK TA


Ehh korang nak tak product ni???
Product cream yg sapu sapu putih???
Hahh sebenarnya mummy dah amikpun..
PUTIH AJAIB BY ROZITA CHE WAN

jngan korang risaulah ni cikta nye
so mmg SELAMAT digunakan yeah...


Setelah kejayaan & telah menjadi FENOMANA iaitu PRECIOUS BY RCW ..
Kini, sekali lagi akan menjadi FENOMENA buat semua iaitu "PUTIH AJAIB BY RCW" ...
Kalau anda nak tahu....
Putih Ajaib ini merupakan Inspirasi Wangian dari Precious By RCW ...

nie kata kata cik ta sebelum keluar yea...
skang dah READY STOCK..maii beli ngan mummyrina!!



Anda inginkan kulit yang Cerah Putih Berseri macam Che Ta 
Kalau jawapan anda adalah YA , (Sape tak nak ooooi dapat kulit cam Che Ta 
Anda Jangan tunggu lagi...
Meh sini rapat-rapat untuk dapatkan Lotion Ajaib keluaran terbaru RCW nih 


Mesti anda nak tahu kan...
Kenapa dia AJAIB 
Sebab ....... 
Kesan selepas anda menggunakan Lotion Ajaib nih memang Sepantas Kilat dengan inspirasi wangian parfume Precious By RCW 


Kami boleh memberi jaminan untuk anda semua...
Kulit anda akan Cerah , Gebu & Licin aje hanya dalam masa SEMINGGU sahaja 
Tapi , Dengan Syarat la...
Syarat mudah sangat haih 
Anda haruslah RAJIN & gunakan secara KONSISTEN kan



CARA MENGGUNAKAN PUTIH AJAIB BY RCW : 

Sapu putih ajaib di seluruh badan & susurkan ke bahagian badan terutama di peha bwh lengan siku lutut & biarkan kering...
Boleh digunakan sekerap mungkin.����




APA KEISTIMEWAAN PUTIH AJAIB BY RCW :

Gabungan Vitamin E & C serta Collagen yang diperlukan pada kulit
Meningkatkan impak pesona pada badan si Pemakai
Mengekalkan Keharuman yang Berpanjangan
Kulit menjadi lebih Gebu , Bersih , Halus , & Berseri-seri
Membantu mengatasi masalah Parut & Kulit Berjerawat pada badan
Berat 110 ml
Buatan Malaysia
Halal





BAHAN HEBAT PUTIH AJAIB BY RCW : 

Aqua , Glycerin , Helianthus Annuss (Sunflower) , Seed Oil , Isopropyl Myristate , Petalatum , Dimethicone , Collagen 



HARGA PUTIH AJAIB : 
1 Tube : RM35.90

POSTAGE : 
Semenanjung : RM6
Sabah / Sarawak : RM9






Kalau anda nak SUPERB lagi kan...
Kira nak Haruman Kekal Berpanjangan...
mummyrina suggest anda dapatkan Set COMBO nih...
Harga pun MENARIK 




HARGA PUTIH AJAIB : 
1 Tube : RM35.90


POSTAGE : 
Semenanjung : RM6
Sabah / Sarawak : RM9



HARGA COMBO (PRECIOUS + PUTIH AJAIB) :
1 Set : RM70 SEM RM75 SS


 Fast Respond 
 #Whatsapp @mummyrinazone : +60173288087



BERMINAT??
JOM ORDER.

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TREKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

NUFFNANG

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in