Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

Chriszen Eyeliner : Mata Lebih Menyerlah & Cantik Menawan



Chriszen Gel Eyeliner matte long lasting terhangat di pasaran sekarang!! 
Ini barulah "Trend Terkini"
Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..




Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:

Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
Kalis air dan "smudgeproof"
Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
Licin pakai
Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
Cepat kering selepas lukis di mata
Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.





Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. 
Nangis pun tak comot sebab waterproof!



(NEW) Chriszen Gel Eyeliner
Semua orang guna Excel Paris/ MN / NYX Lip Mate longlasting? 
Marilah, kami guna Chriszen gel eyeliner matte longlasting sekarang 




I CHRISZEN GEL EYELINER

Chriszen Gel Eyeliner
Felixia yeap pun pakai . Yang penting waterproof..nangis pun tak comot yahhh.senangg pakai!! 
Pakai time pegi Rumah Terbuka / Open House.... Marbeless cunn







BERMINAT?

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) ; RM30 (SS)
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-



CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

AJ Beauty Ampoule : Terbaik Untuk Semua Jenis Kulit


Syukur Alhamdulillah adajer ber"update" blog kecantikan mummy nie hari hari..
bukan apa ada saje lah PRODUK PRODUK BARU yang tumbuh bak cendawan..
Semua fungsi hebat hebat uolls sampai dah tak tahu mana nak try..mana nak beli..
uolls buat pilihan yang sesuai kat n TERBAIK..boleh mencuba yang mana manapun semoga MEMBANTU uolls..

So kita terus aje ke produk nie yea..ekceli bukan lah baru dalam pasaran tapi mummy baru ambil snn ada permintaan yang tinggi juga serum nie..so rugi kalau tak SHARE..



A'J Ampoule nih sangat Sesuai pada yang Nak Hilangkan Jerawat , Parut , Jeragat , Kesan Cela di wajah tau.... Memang 100% Terbukti Berkesan dengan hanya Sekali ke 2 Kali Sapuan aje... 




Beauty Ampoules bertekstur halus membekalkan collagen, yang akan merangsang pertumbuhan kulit 
dan anti penuaan...... Beauty Ampoule nih bertindak 1000x lebih penyerapan kepada kulit menjadikan kulit lebih cerah dan lembut serta mengurangkan garis halus / kedutan....






5 Jenis Ampoule TERBAIK untuk SKIN uolls : 




1. BRIGHTENING AMPOULE 

Mencerah & Mengurangkan noda hitam & jeragat
Sesuai untuk semua jenis kulit


2. COLLAGEN AMPOULE 

Melembap, memberi kolagen & Anti penuaan
Sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit berminyak


3. ACNEX AMPOULE 

Berminyak & berjerawat 


4. PEELING AMPOULE 

Untuk Kulit Berjeragat dan Berparut 
Sesuai untuk semua jenis kulit


5. VITAMIN C AMPOULE 

Mencerahkan dan meremajakan kulit
Sesuai untuk semua jenis kulit



Buatlah pilihan yang bijak untuk merawat masalah kulit wajah anda, 
pilihlah produk yang selamat & berkesan. 
Jom buat perubahan pada kulit wajah, 
setiap masalah kulit pasti ada penawarnya. 






Kelebihan AJ BEAUTY AMPOULES

1000x Lebih penyerapan kepada kulit
85% Membekalkan collagen
Kesan seawal 7 hari
Botol kedap udara "hygienist"
Merawat & Mencantikan kulit
Mengandungi ekstrak botani & vitamin
No mercury selamat digunakan
Lulus KKM
Formula from france
99% Effective






Apa Beauty Ampoule Janjikan Untuk Kulit Uolls : 

Menegangkan, mencerahkan dan melicinkan kulit.
Mengatasi jerawat, jeragat, pigmentasi
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Menghilangkan garis-garis halus di muka
Kulit akan lebih gebu dan sekata.
Kulit kelihatan lebih halus dan lembut.
Menaikkan seri wajah
Menjadikan kulit wajah lebih berseri dan bebas noda
Tidak melekit dan berminyak.
Kadar penyerapan yang cepat.




Cara Guna : 

Patahkan leher botol ampoule pada bergaris putih dengan tuala @ tisu berlipat
Tuang 1/3 ke tapak tangan 
Gunakan hujung jari untuk sapu di sebelah muka
Ulang langkah-langkah yang sama untuk sebelah muka lagi.
Tunggu & Lihat Hasilnya ! 


Langkah-langkah wajar sebelum menggunakan ampoule :

Cuci muka bersih
Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih
Pakai Toner (jika kamu biasa menggunakan toner)
Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
Pakai Moisturiser/Night cream/ Day Cream




















BERMINAT?
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM40 (SM) ; RM45 (SS)
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-



CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Belleza By Sofieya Beauty : Cerah Sekata Seawal 3 Hari !




BELLEZA ( READY STOCK )
Putih bagai Snow White dalam masa 1-2 minggu!


Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu BELLEZA yang diakui berkesan oleh pengguna!

Belleza By Sofieya Beauty


Info mengenai Belleza By Sofieya Beauty :

Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. 
Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain.
Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh.



Yeeehhhaaa!! Perubahan seawal 1-2 minggu sahaja! 
Putihh melepakk uolllss!





Kebaikan BELLEZA :

Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
Menjadikan kulit glowing secara natural 
Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
Mengecilkan liang roma
Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
Memantapkan bentuk payudara dan punggung
Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
Menghalang jangkitan pada vagina
Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous



Cara Pengambilan:



Terlupa Nak Makan Semalam Sebelom Tdo ?
Best time utk ambil ialah malam sebelum tidur . Masa perut kosong. Makan 1 sachet, minum air segelas & tidur lah rest well ��..

Bangun pagi esok, first thing that we should do. Baca doa bangun, minum air masak then baru shower. Nak Tahu? Intan akan letak 1 bottle mineral water sebelah katil. So,kalau terjaga tu senang la capai minum seteguk dua. 

Tapiiiii kalau terlupa makan semalam, boleh je makan sebelum breakfast / masa drive ke kerja.


NOTED : JANGAN RISAU... PRODUCT DI JAMIN SELAMAT , HALAL & ADA KKM LAGI !!




Bahan Hebat Dalam Belleza : 



Hebat kan ?



HIGH GRADE QUALITY
Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty?
Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. 
Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan. 




Kenapa perlu tunggu lagi kalau nak cantik kan? Cepat-cepat consume Belleza By Sofieya Beauty. 
Memang effective dengan cepat. Bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan. 


OWH, ramai confius cara makan Kemam. Okay, Kemam ni senang Je, don't get too confius. Just tear the sachet, then letak serbuk atas lid ah, lepas tu hisap la serbuk tadi. Buat macam gula-gula. Mesti pandaikan makan gula-gula. Kemam more effective sebab zat dalam supplement bergabung dengan zat dalam air liur tadi. Kecik-kecik dulu suka sangat ratah MILO. Kemam = ratah2 serbuk macam kita makan serbuk milo plzz .




Let's Consume Belleza for a week. Then see the different. Bye dark skin & dry skin.


Wallawehhhh!! Kulit tangan makin cerah dan #gebu bila consume #Belleza. In shaa Allah berkesan untuk yang lain juga kerana Belleza sememangnya #terbaik

Cepat order daripada kami hari ini sementara stok masih ada. 



Vah Vah... ! Baru aje 5 Sac u olls... Ada juga yang amik 3 Sac aje dah berbaloi-baloi Gebussss tau...
Jagan Jeles ye... Nak tahu Best ke idak... Jom Try #belleza sekarang!





Syukur. Diantara customer yang consume #Belleza. Dia Baru je consume 3 sachet Belleza tapi trus dapat kesan kulit makin cerah gebuss tau! Memang#marbeless Alhamdulillah. 


Putih glowing pinkish seluruh badan.
Ohh itulah idaman setiap wanita kankan? 
Bukan je memutihkan semulajadi, tp menyihatkan kita sbg wanita tau ! Luar dalam cantik gituu. banyak sgt kelebihan. 

Lai2... ada org dah order malam ni, siapa nak join boleh utk pos esok, payment before 3 pm ya! Normal price RM 135 ++ our price utk promosi ni murah lahaiii.. 



BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY 



BERMINAT?

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM120 (SM) ; RM130 (SS)
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-


CARA PEMBAYARAN

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in