NUFFNANG

PERLAKING PROMOSI HARI GURU



Assalamu'alaikum & Selamat malam semua....

Ramai orang mencari sumber pendapatan tambahan sekarang ni kan.... .
Jom la jadi Rakan Niaga kami di #mummyrinazonebeauty untuk #perlaking
.
Syukur sangat-sangat sebab Permintaan product kami sangat-sangat TINGGI tau.... Malah ianya Konsisten dari semua Pengguna kami...
.
Kami bersyukur sngat sangat sebab kami bukan aje boleh menambah Pendapatan malah kami juga sangat Bangga kerana dapat MEMBANTU semua yang Bermasalah ....
.
Kami bukan hanya MENJUAL tapi kami MEMBANTU anda...
.
Bagi anda yang ingin menjadi Dropship juga sangat DIALUKAN ye...tiada modal diperlukan just promot sahaja di media sosial
.
<<< 🌺 📲 WHATSAPP 👉 +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 📲 WHATSAPP 👉 +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 📲 WHATSAPP 👉 +60173288087 🌺 >>> .
.
.
#KamiBantuAnda
#SayaJual
#DropshipDiperlukan
#Dropship_Diperlukan
#DealerDiperlukan
#Dealer_Diperlukan
#Teammummyrinazone





Assalammualaikum love...
semoga yang menjawab salam mummyrina ni semuanya sihat tubuh badan...diberkahi Allah taala dan dilimpahi rezeki berpanjangan...ameen..dan semoga chantek juga..chantek luaran dan dalaman tau..


so malam yang sangat damai nih meh mummyrina nak damaikan lagi dengan
PROMOSI HARGA SEMPENA HARI GURU
sangat teruja okey...


HARGA DISKAUN RM30

PROMOSI SEMPENA HARI GURU !!
.
Sempena hari guru ni kita nak buat promosi PERLAKING..
.
Diskaun sebanyak RM30 !!
RM30 tauu bukan sikit tu..
Jarang2 nak buat promosi ni.. 😘
.
Stok LAKU KERAS !!
Semua nak cantik dengan PERLAKING..




Anda inginkan Kulit Cerah , Putih Melepak 
Kalau anda nak tahu.... Ada 1 Product Terbaru yang Hangat Diperkatakan ...
PERLA KING RAJA MUTIARA 
PERLA KING nih dos dia PALING TINGGI tau 

Eh Lupa plak kite nak kenalkan...
PERLA KING nih merupakan Satu lagi Product keluaran "AURORA SX" , "AURORA IBU KAPSUL MUTIARA" & "JUTADARA BY AURORA" tau...

Kini.... Fenomena Serbuk Mutiara Kini KEMBALI & Sedang MELANDA 
Perla Kini merupakan 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina..


Kalau korang nak tau...
Sekarang nih memang dah jadi Trend tau , Fenomena Serbuk Mutiara asli sedang Viral & hangat di pasaran!!


PERLA KING RAJA MUTIARA
Kenapa PERLA KING ni dipanggil raja mutiara 
Kalau korang nak tau.... 
Perla King nih mengandungi 100% serbuk mutiara asli yg selamat digunakan + highly effective.... .
Perla King merupakan antara produk premium di pasaran sebab dos & tahap keberkesanan dia PALING TINGGI tau ....


Kami Faham Keluhan Anda..

“Laahh... Patutlah Supplement yg saya guna sebelum ni tak menjadi 
MEMBAZIR je kena BERHABIS DUIT bagai...”


Hmm..Rupa-rupanya Dos yang korang ambil tu tak Cukup...
So Putihnya kemana, Duit Melayang Layang lagi 
Rugi Kan 


Tapi memang Syukur sangat la bila dah jumpa JALAN PENYELESAIAN yang hampir semua orang inginkan selama ini....
Korang nak kulit Putih , Licin , Comey , Flawless , malah korang nak yang bebetol Berkesan & ianya telah pun diuji....
PERLA KING dengan 100% Serbuk Mutiara Asli adalah Jawapan bagi semua masalah korang...



PERLA KING Serbuk MUTIARA ASLI dari laut dlm Philippines!

Bahan kandungan premium Mutiara Asli ini adalah dpd Philippines yg sangat bermutu tinggi, bukan dari China ya seperti kebanyakan supplement lain. 
Paling penting, Perla King mempunyai dos paling tinggi 1,000,000mg untuk keberkesanan maksimum tanpa ada kesan sampingan!


Korang ada tak masalah Kulit Muka Kering 
Penah tak jadi, bila korang pakai Foundation , tapi wajah korang jadi Tak Cantik sebab nampak Bercapuk & Tak Sekata 
Seriously, Lepas 3 hari aje anda mengamalkan Perla King, Skin korang akan jadi semakin Lembab , Flawless & Senang nak apply make up,,,
Memang nampak Cantik , Rata & Natural aje tau 


Kesan yang sangat hebat
Kesan sepantas 3 HARI Pengambilan sahaja 
Kulit anda akan kembali Anjal , Cerah , Lembab & Gebu tanpa sebarang Pantang Larang mahupun Kesan Sampingan...


KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :

Tiada pantang 
Kesan cepat seawal 3-7 hari 
100% asli dan selamat 
GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan 


KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :
Perla King mempunyai 3 Bahan Utama yang sangat penting tau....
Ini antara Bahan & Fungsi Bahan tersebut ye


1. SERBUK MUTIARA FILIPINA :

Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
Bersifat antiradikal bebas . 
Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . 
Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan 
Mengecutkan jerawat


2. COLLAGEN IKAN SALMON :

Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
Collagen yang lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun 
Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
Memudarkan parut dan menggebukan kulit


3. ACID HYALURONIK GRED A :

Lebih halus dan bermineral
Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan 
Melembapkan kulit



BAHAN LAIN : 

4. VITAMIN E & GRAPE SEED EXTRACT :

Antioksidan 
Menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

Korang mesti Idamkan kulit gebu, licin tak payah edit bila upload gambar kt instagram kan 
Pakai bedak Johnson nipis je pon dah cantik tak perlu foundation & bb cream dah 
PERLA KING boleh realisasikan hasrat korang tau 


10 KEHEBATAN KETIKA MENGAMALKAN PERLA KING :

Merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru dan menghasilkan collagen penyembuhan
Meneutralkan radikal bebas & menyingkirkan toksik dlm bdn yg merosakkan kulit
Menghapuskan kedutan dan garis halus pada muka
Wajah kelihatan muda dari usia sebenar
Menyingkirkan ulser kulit, bintik hitam, jeragat & melasma
Memulihkan eczema, ruam & melembabkan muka
Mencantikkan kulit dgn menjadikannya licin, anjal, sihat & halus secara semulajadi
Mencerahkan kulit wajah & seluruh badan secara kekal
Mengecut jerawat + menghilangkan kesan parut jerawat
Melancarkan peredaran darah dlm tubuh


SEBAB UTAMA KORANG HARUS MEMILIH PERLA KING :

Senang Diambil, Tak payah Berpantang
Kesan awal sepantas 3-7 hari
100% bahan asli & semulajadi
HALAL JAKIM, ADA GMP & PATUH kelulusan akta makanan!
Dijamin tak mengandungi RACUN berbahaya & Selamat digunakan
1 Box cukup utk penggunaan 30 hari


KEHEBATAN UTAMA PERLA KING :

1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
3 hari untuk lihat jerawat kecut
7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh badan


KEISTIMEWAAN PERLA KING : 

Kulit menjadi lembap berseri dalam masa 24 jam
Menjadikan kulit lebih flawless, gebu & glowing seolah anda memakai mekap
Kulit semakin putih kemerahan dlm masa yg singkat
Jeragat mula pudar seawal 1 biji pengambilan
Jerawat mengecut & muka kurang berminyak
Parut jerawat akn perlahan-lahan pudar dan hilang
Mengecilkan liang pori dimuka & membuang whitehead + blackhead
Kulit tegang, awet muda, cantik serta byk lagi manfaat lain
Tak ada pantang termasuk kafein


FUNGSI HEBAT PERLA KING :

Pencerahan kulit secara semulajadi
Melindungi dari matahari (sunburn)
Merangsang pertumbuhan sel kulit baru
Menguatkan folikel rambut
Menambahkan daya ingatan
Menguatkan antibody & daya tahan
Mempercepatkan metabolisma badan
Melancarkan pengaliran darah
Mengurangkan kadar kolesterol
Menguatkan & meningkatkan kepadatan tulang
Melambatkan penuaan, menghalang kanser & kesan2 bahaya sinaran UV
Memulihkan keadaan kulit seperti kulit blotches merah, zits, jerawat, rosacea, tompok kering, garis2 halus dan kedutan
Menghapuskan parut dlm masa seminggu @ kurang


CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :

Koyakkan sachet dan terus dimakan
1 Sachet 5 GM
Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


TESTIMONI PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :




































KAMI DI MUMMYRINAZONE BEAUTY MERUPAKAN STOKIS/PENGEDAR/AGENT YG SAH !


 Fast Respond 

 #Whatsapp @mummyrinazone: +60173288087
 Dropship / Leader/Stokis Diperlukan





HARGA  :
1 Box : RM120 
PROMOSI DISKAUN  RM 30
PENGEDAR DIPERLUKAN !


BANDINGKAN HARGA KAMI!



PENGHANTARAN


KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




Cara Pembelian PERLA KING SERBUK MUTIARA BY DSI
 Terus Whatsapp ke
+60173288087



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @igmummyrinazone


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

NUFFNANG

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in