Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

Sy Advance Beauty Skincare : Wajah Lebih Flawless Tanpa Cela !




Salam Pagi sayang-sayang semua...
Ok tak pagi uolls..hehe...Alhamdulillah pagini mummyrina nak SHARE lagi satu product skincare yang makin meletup-letup dan femous 2015 nie yea uolls..Rugi kalu ketinggalan mencuba nya..

Uolls tengok PENGASAS PRODUCT SYMA BEAUTY nie...
Aduhai chantek sangat2 kulit dia..halus...licin...putih..maveless lah bak kata..
macam kulit baby2 satu jerawat pun takdok...




Ni dulu punya pakaging yea...Setelah 6bulan test product kat diri sendiri..syma akhirnya pasarkan product dia...so mmg ternyata berkesan dan ada kkm serta sah2 selamat yea...So ni packaging TERDAHULU..


Dulu hanya TIGA sahaja barang..
1. sabun
2.krim siang
3.Krim malam
4.TONER (ada tapi loose.asing2)



S.E.K.A.R.A.N.G


Haaa tudia TERBARU DARI SYMA...
SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE

Lebih lengkap dengan set untuk kulit halus dan gebus!!
Didatangkan dengan warna yang lebih pinkish se pinkish orang yang menggunakannya nanti...chewah..jom try..


TAPI....
Ini bukanlah menggantikan Set Syma Beauty Skincare yang dah terkenal dan terbukti berkesan. Dua-dua pun boleh didapati. So, peminat SBS masih boleh menggunakan set yang lama kalau rasa sudah selesa dengannya. Kalau nak bertukar kepada yang baru pun, okay jugak. Tak de masalah. Lagi bagus 




Terdapat 4 produk hebat dalam Set SyAdvance Beauty Skincare :

Cleansing Gel (Pencuci muka)
Miracle Toner (Toner, guna lepas mencuci muka)
BB Cream (Krim siang)
Advance Cream (Krim malam)



Gandingan mantopppp 4 barang nie memang
thorbaikkkk untuk kulit yang halus mulus...tulus....hehehe
jom kita tengok pulak apakah kebaikannya




KELEBIHAN SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE

✔ Menghilangkan jerawat 
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan pigmentasi 
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih





FUNGSI SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE


SETIAP 4 BARANG TU FUNGSINYA ADA DI KOTAK SY ADVANCE BEAUTY
BOLEH RUJUK UNTUK CARA-CARA PEMAKAIAN YEA..







Kelainan dan Kelebihan SyAdvance Beauty Skincare berbanding Syma Beauty Skincare :





Miracle Toner :

Sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. 
Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah.
Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah. 
Sesuai untuk semua jenis kulit. 


Cara Pakai Miracle Toner : 
Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
Tekap pada wajah dengan lembut. 
Biarkan kering. 
Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.





syadvance beauty skincare, syadvance beauty, syadvance, syma beauty skincare, syma beauty, produk kecantikan, produk kecantikan murah

Baby Skin BB Cream :

Sebagai krim siang. 
Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, Serbuk Mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan nutrien yang mencukupi pada kulit.
Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, mengimbangi kelembapan, mencerah, menggebu dan melembutkan kulit wajah. 
Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12jam pemakaian. 
Ia juga bertindak sebagai bedak asas.


Cara pakai Silky Smooth BB Cream : 
Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna.





Advance Beauty Cream / Night Cream

Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. 
Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya.


Cara Pakai Advance Beauty Cream : 
Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 
Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.






Cleansing Gel : 

Dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul. 
Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan, lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan. 
Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah. 
Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.



Cara pakai Cleansing Gel :

Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering. 
Diikuti dengan Sy Advance Miracle Toner. 




Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

MUMMYRINA adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.




TESTIMONI SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE


"Kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "





" TQ akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "


"Dah tambah cerah.."
"Parut pudar cepat sangat.."
"Jerawat kecut tanpa bekas.."
"Licin dah muka sekarang.."

Now adik kita nih dah semakin Confident tau...


"Jeragat pudar "
"Kulit makin putih"
"Seriuosly jatuh cinta dengan Syma Beauty Skincare.."


" Ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, Terima Kasih Syma Beauty Skincare"


"Dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare"
" Sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"





Hanya Dalam 3 Hari
Wajah dah tak kusam lagi


" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk


" serius terkejut gila"
" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"



 HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM 85 (SEM) ; RM 95  (SS)


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI...



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

RANGKAIAN PRODUK JAMU JELITA - SEMUANYA THORBAIKK




Rahsia Kejelitaan Yang Tiada Tandingan... 
Dapatkan rangkaian produk terlaris JAMU JELITA sekarang !!! 


Keseluruhan Produk JAMU JELITA mendapat pengkelasan makanan dari pihak KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), selamat diamalkan semasa haid, mengandung dan menyusukan bayi tanpa sebarang masalah. 





SEXY WHITE JAMU JELITA
HARGA : RM 38.00
+free shaker
Kandungan: 400 gm


Sexy White merupakan formulasi istimewa yang menggabungkan campuran herba asli bersama vitamin C untuk keanggunan dan keremajaan yang berpanjangan. 

Ia kaya dengan khasiat Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kacip Fatimah dan Manjakani yang ternyata berkesan untuk membantu anda memiliki aset tubuh yang montok dan menawan di samping dapat memelihara kesihatan dalaman kaum wanita secara menyeluruh.



KHASIAT SEXY WHITE JAMU JELITA

Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
Mengekalkan keanggunan dan keremajaan dari dalam
Memelihara kecantikan kulit
Meningkatkan kecerahan kulit secara semulajadi
Membantu merawat masalah keputihan, ketegangan otot serta kitaran haid yang tidak stabil
Membantu mengecutkan tisu faraj
Membentuk bahagian payudara dan punggung yang lebih tegang dan montok
Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual para isteri
Membantu menganjal dan menegangkan kulit
Melambatkan proses penuaan
Membantu mengurangkan kanser rahim dan payudara
Meningkatkan tahap kesihatan kaum wanita secara menyeluruh



KANDUNGAN SEXY WHITE JAMU JELITA

Pueraria Mirifica:
Pueraria Lobata:
Vitamin C:
Manjakani:
Habbatussauda:
Kacip Fatimah:
Serapat:
Ginkgo Biloba:
Delima:
Madu


CARA PENGAMBILAN SEXY WHITE JAMU JELITA

Bancuh 2 sudu Sexy White bersama 150 ml air menggunakan shaker yang disediakan.
Goncang sehingga larut.
Amalkan sebelum/selepas sarapan pagi atau makan malam.

Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.






PEARL WHITE PUTIH MULUS 
HARGA : RM 36.00
+free shaker
Kandungan: 400 gm

http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2014/08/produk-jamu-jelita.html
Rahsia Awet Muda & Pencerahan yang menyeluruh.



FUNGSI :

✔ Mencerahkan
✔ Menggebukan
✔ Menganjalkan
✔ Melembutkan
✔ Mengawet-muda-kan
✔ Me-Anti-Oksidan-kan
✔ Menegangkan
✔ Menghaluskan
✔ Mencantikkan
✔ Menyihatkan
✔ Memuluskan
✔ Menawankan



KANDUNGAN :

Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose Alps.



CARA PENGGUNAAN :

Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan 120ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.

Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.






3PLE MIRACLE DIET
TRIPLE MIRACLE DIET FORMULASI DIET TERBAIK MASA KINI
Harga : RM27.00


Merupakan fomulasi minuman serat yang kaya dengan pelbagai ramuan organik seperti buah-buahan yang baik untuk kesihatan dalaman diet seimbang.

Membantu anda memiliki berat dan bentuk badan idaman tanpa perlu berdiet ketat.



Sesuai untuk anda yang mengalami :-

Pelawasan
Perut Buncit
Obisiti
Metabolisme Rendah
Selera Makan Tinggi

Kesannya dapat dilihat selepas 5-7 jam pengambilan dan dapat dirasai seawal kotak pertama.
LEBIHAN TOKSID & MINYAK yang tidak diperlukan akan disingkirkan melalui pembuangan.

HASILNYA badan terasa ringan, sihat dan bertenaga. 








3PLE MIRACLE DIET SET KURUS
DENGAN HARGA RM 85.00

3PLE MIRACLE DIET
Untuk KESAN BERGANDA, gunakan bersama 
3PLE MIRACLE, SUPERAMPING BALM HANGAT DAN JAMU RAMPINA






JUS TRADISI WANITA 
MENGANDUNGI 10 KALI EKSTRAK PERAHAN DELIMA, ACAI BERI & PRUNE & RAMUAN HOMEOPATI 
HARGA : RM33.00



JUS ini amat disyorkan untuk wanita yang :-

Kurang Tenaga 
Selepas Bersalin 
Mengalami Masalah Kedinginan 
Kemurungan 
Sukar Mendapt Zuriat 
Ketidakseimbangan Hormon 
Kelancaran Haid 
Senguggut 
Menopaus 
Payudara Kecil & Kendur 
Bentuk Badan Yang Kurang Menarik 
Kelonggaran 
Keputihan 
Kelihatan Lebih Tua dari Usia Sebenar. 




KEISTIMEWAAN JUS TRADISI WANITA :-

Berkualiti Gold & Premium
Harga Kompetitif
Ekstrak Kolagen 500mg
Pelbagai Herba Wanita
Berkesan dan Efektif
Sedap & Selamat
Tanpa Pewarna
Kaya Vitamin & Mineral
Baik Untuk Dalaman & Luaran
Menaikkan Seri Wajah
Mengembalikan Keperawanan
Memontok & Membentuk Badan
Meramping & Awet Muda 
Meningkatkan Keyakinan Diri
Baik untuk Dara & Berkahwin
Sesuai untuk Ibu Menyusu Bayi





JAMU RAMPINA
HARGA : RM 36.00

JAMU RAMPINA

Dihasilkan daripada herba-herba terpilih seperti Garcinia Cambogia. Ia digunakan secara tradisional untuk melegakan Sembelit, Panas dan Mengurangkan Berat Badan.

Ini adalah sediaan herba. Perlu diambil dengan diet yang seimbang dan diikuti senaman yang berterusan.






JAMU TRADISI WANITA
HARGA : RM 36.00


JAMU TRADISI WANITA dihasilkan daripada herba-herba terpilih seperti Ketumbar, Kunyit, Halia, Pegaga, Cekur, Serapat, Temulawak, Kayu Manis dan buah Pala.

MEMBANTU MELEGAKAN KEPENATAN FIZIKAL
MEMBANTU MENAMBAH TENAGA
SESUAI DIGUNAKAN OLEH GADIS, WANITA DAN IBU SELEPAS BERSALIN.





PUTIH JELITA BB SILKY CREAM
HARGA : RM28.90


Merupakan krim pencerah lengkap untuk Kulit Putih, Cerah, Gebu dan Halus Sempurna. Ianya dihasilkan dengan ramuan semulajadi ekstrak sutera, mutiara dan kolagen yang membantu menaikkan seri wajah. 

Sesuai digunakan untuk SEMUA JENIS KULIT LELAKI & WANITA. 



Mempunyai 10 fungsi lengkap :-
1. Mencerahkan Kulit 
2. Melindungi Kulit Dari Sinar UV 
3. Menutup Celah Wajah 
4. Menghaluskan Kulit
5. Melembapkan Kulit Wajah
6. Berfungsi Sebagai Bedak Alas
7. Anti Penuaan & Menganjal
8. Bertindak Sebagai Krim Dasar Solekan
9. Mengawal Minyak & Jerawat
10. Meredahkan Kemerahan & Jeragat




SUPERAMPING BALM HANGAT SERBAGUNA
HARGA : RM 25.90


Dihasilkan daripada herba-herba terpilih dan akar kayu yang difomulasikan khas untuk membantu :-

Melangsingkan Badan
Membakar Lemak
Mengurangkan Selulit
Strect Marks
Membuang Lebihan Angin



Ianya sesuai digunakan pada bahagian berlemak seperti :- 
》Perut
》Pinggang
》Peha
》Punggung
》Bahu
》Badan



Antara kegunaan lainnya :-

Membuang Lemak -Sapu pada bahagian yang berlemak seperti perut & pinggang
Darah Tinggi & Migrain - Sapu pada bahagian belakang leher
Penat / Lelah - Sapu pada bahagian dada & belakang badan
Gout / Senguggut / Sakit Gigi - Sapu pada bahagian yang sakit
Kanak-kanak Kencing Malam - Sapu sedikit sahaja pada bahagian ari-ari
Wanita Lepas Bersalin - Sapu pada bahagian perut dan pakai bengkung.
Bagi yang sakit lutut, sakit pinggang, terseliuh, kebas-kebas tangan, lenguh sendi - Sapu pada bahagian yang diperlukan.






SERUM AWET MUDA JAMU JELITA
HARGA : RM29.90



Dirumus dengan ekstrak semulajadi adalah serum ajaib yang mempunyai kesan sebaik 'BOTOX'.

Kesannya dapat dirasai seawal 2 minit. Penggunaannya tidak mendatangkan kesan sampingan, tanpa berminyak dan melekit.




Kelebihannya :-

1. Menegangkan Kulit Wajah & Leher
2. Mengurangkan Garis Kedutan
3. Merawat Kesan Lebam Mata
4. Meruncingkan Wajah 
5. Mencerahkan Kulit Wajah
6. Merawat Jerawat & Jeragat 
7. Memulih Kesan Terbakar 
8. Memudarkan Parut
9. Melembapkan Kulit Wajah
10. Menghaluskan Pori & Kulit
11. Memberi Kesan Awet Muda. 







Set Rawatan Muka 
HARGA : RM78.00




1. SERI WAJAH CLEANSER. 
2. SERUM AWET MUDA + COLLAGEN.
3. PUTIH JELITA BB SILKY CREAM.





1. SERI WAJAH CLEANSER. 

Rumusan KOLAGEN & air EMAS, NILAM, BERLIAN, MUTIARA, BAIDURI & FIRUS yang membantu untuk menaikkan seri serta aura wajah secara semulajadi.



Selain membersih, ia bertindak sebagai SKRUB dan MASKER yang membantu untuk :-

1. Melembutkan Kulit
2. Melembapkan Kulit
3. Menganjalkan Kulit
4. Menghaluskan Pori
5. Menanggalkan Solekan
6. Mencerahkan Kulit Wajah
7. Menggebukan Tekstur Kulit
8. Memberi Kesan Awet Muda
9. Melindungi Kulit Dari Sinar UV
10. Menanggalkan Lebihan Minyak. 





2. SERUM AWET MUDA + COLLAGEN.
Mencerah
Melembap
Menghalus
Menegang
Menganjal
Dengan ekstrak semulajadi adalah serum ajaib yang mempunyai kesan sebaik 'BOTOX'. Kesannya dapat dirasai seawal 2 minit.


Penggunaannya tidak mendatangkan kesan sampingan, tanpa berminyak dan melekit.

Kelebihannya :-

1. Menegangkan Kulit Wajah & Leher
2. Mengurangkan Garis Kedutan
3. Merawat Kesan Lebam Mata
4. Meruncingkan Wajah
5. Mencerahkan Kulit Wajah
6. Merawat Jerawat & Jeragat
7. Memulih Kesan Terbakar
8. Memudarkan Parut
9. Melembapkan Kulit Wajah
10. Menghaluskan Pori & Kulit
11. Memberi Kesan Awet Muda. 




3. PUTIH JELITA BB SILKY CREAM.

Merupakan krim pencerah lengkap untuk Kulit Putih, Cerah, Gebu dan Halus Sempurna.

Ianya dihasilkan dengan ramuan semulajadi ekstrak sutera, mutiara dan kolagen yang membantu menaikkan seri wajah. Sesuai digunakan untuk SEMUA JENIS KULIT LELAKI & WANITA.


Mempunyai 10 fungsi lengkap :- 
1. Mencerahkan Kulit
2. Melindungi Kulit Dari Sinar UV
3. Menutup Celah Wajah
4. Menghaluskan Kulit
5. Melembapkan Kulit
6. Berfungsi Sebagai Bedak Alas
7. Anti Penuaan & Menganjal
8. Bertindak Sebagai Krim Dasar Solekan
9. Mengawal Minyak & Jerawat
10. Meredahkan Kemerahan & Jeragat 








KORSET LANGSING BERHERBA
HARGA : RM36.00



Didatangkan Dalam Saiz yang berbeza S-M / L-XL

Keistimewaan;

PEMADAT
PENEGANG
PENGANJAL
PEMBENTUK
PELANGSING





SET BERSALIN TRADISI
HARGA : RM 169.00



Terdapat 8 Produk dalam 1 set

JUS TRADISI
TUNGKU HERBA TRADISI
AIR SELUSUH
MENYAK SELESA
RENDAMAN HERBA MANJAKANI
SABUN NYAMAN
SERBUK NYAMAN
BALM HANGAT.





BENGKUNG TRADISI
HARGA : RM 37.00




Bengkung Tradisi Jamu Jelita adalah bengkung yang direka khas untuk ibu selepas bersalin. Diperbuat dari kain kasa belacu yang tebal dan lembut. Ianya diperbuat dari kain cotton yang bermutu tinggi membuatkan para ibu berasa selesa ketika memakainya. Panjang bengkung ini menutupi seluruh kawasan perut iaitu dari bawah payudara hingga ke paras pinggul.


Fungsi dan kelebihan

Kain belacu tebal tapi selesa dan lembut
Membentuk semula bahagian perut dan punggung
Menghalang peranakan turun dan menguatkan semula otot-otot yang regang dan lemah
Menghalang perut dari dimasuki angin dalam tempoh berpantang
Mudah digunakan walaupun tidak berpantang

Cara pemakaian boleh lihat digambar yang disertakan, juga terdapat pada kotak bengkung tradisi.







Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Coffee Babies Blink By Lyanaz Beauty Care : Cerah, Gebu & Bertenaga S




Inginkan Kulit yang Lembut, Selembut Baby ?
Inginkan Kulit yang lebih Cerah ?
Inginkan Tona Kulit yang Lebih Sekata ?
Ingin Sihat Secara Dalaman ?
Kini..... Terbaru dari Lyanaz Beauty Care....

"Coffee Babies Blink" yang bakal Menggegarkan Pasaran 2015 




Coffee Babies Blink nih di adun dengan menggunakan Serbuk Mutiara & mempunyai 15 Khasiat yang Tersimpan ....
Ianya sangat BEST & BAGUS untuk Kecantikan secara Dalaman & juga Luaran...
Malah ia juga Kaya dengan Khasiat Habbatussauda ,Collagen serta Vitamin C yang mampu Mencantikkan Kulit Secara Luaran & Dalaman...





Kandungan Utama Coffee Babies Blink : 

Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
Calcium
Ekstrak Habbatussauda
Ekstrak Betik
Ekstrak Anggur
Avocado
Tomato
Vitamin C
Marine Collagen
Kopi Arabik
Krimer Bukan Tenusu
Gula



Keistimewaan & Fungsi Coffee Babies Blink :

Mencerahkan kulit dalam masa 5 hari
Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
Membaiki tekstur kuliy agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
Memulih kulit berparut, berjerawat serta kering
Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata
Mengecilkan liang pori kulit
Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
Menghilangkan rasa mengantuk




Cara Minum Yang Betol :

Amalkan 2 Kali sehari
Amik 1 Sac Sebelom Bafst & Sebelom tido
Make sure amik time perut Kosong so mudah nak Serap dalam Badan
Make sure banyakkan minum air Masak ye untuk mempercepatkan Proses




 HARGA TERMASUK POSTAGE :
1 bottle : RM 40 (SM) ; RM 45 (SS)
100%ORIGINAL


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI...


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in