Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

BUST UP EXPRESS - SERLAHKAN KEWANITAAN MU..




PENING DAH PUAS CUBA PRODUK NAK "UP"KAN SIZE ASET "P" TAPI GAGAL DENGAN HASILNYA ?

NAK BAGI SATU RAHSIA BAGI ASET P BULAT BESAR-BESAR.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V anda tu.

MEH SINI DEKAT DEKAT MUMMYRINA NAK KASI TAW..

KAMI ADA PRODUK BOLEH BANTU MASALAH ANDA !!





 BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!

Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..
Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan
Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL




Manfaat Bust Up Express : 

Menambah saiz payudara, menjadikan ia lebih pejal, tegang dan terangkat
Memadatkan punggung yang mengendur / jatuh
Mencerah serta menggebukan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
Menganjalkan kulit yang melendut dan kedutan halus
Melambatkan proses penuaan.
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Mengurangkan risiko osteoperosis, kanser payudara & kanser lain yang berkaitan hormon
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
Mengetatkan vagina, mencegah keputihan dan senggugut
Menghangatkan hubungan suami isteri
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkan pertumbuhan rambut
Menambah tenaga dan kecergasan
Melancarkan aliran darah
Mengatasi masalah sukar tidur
Menjadikan kulit lebih lembut, halus dan lebih 'muda'.




Ingredient :  







Cara Pengambilan Disarankan :



1 scoop penuh pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur
Hanya kemam di bawah lidah hingga larut, telan dan minum air secukupnya
Rasa blueberry yang sedap
Boleh dimbil ibu menyusui bayi juga wanita yang belum berkahwin.
Tidak sesuai untuk wanita hamil.





Adakah anda tahu, tanpa sedar, sebenarnya ini boleh mempengaruhi aspek kehidupan seharian anda :

Perasaan anda apabila memandang cermin Sejak dari kecil anda terfikir adakah payudara anda akan lebih besar dari sekarang
Kemesraan dengan suami Suami anda kata dia suka dengan saiz buah dada anda, tapi itu cuma kata-kata manis untuk menjaga hati anda
Sentiasa membuat perbandingan dengan perempuan lain Anda mungkin terasa mereka lebih menarik dari anda?
Mata suami anda melilau ke arah payudara perempuan lain Dan anda tertanya-tanya, adakah badanku tidak mencukupi?



TESTIMONI PENGGUNA BUST UP EXPRESS














BUST UP EXPRESS MINUMAN TERBAIK WANITA








RM 130 (SM) ; RM 140 (SS)


CARA PEMBAYARAN


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com
✉ mummyrinazonebeauty fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

ZOFEA BEAUTY SECRET - KINI DENGAN FREEGIFT BREAST SERUM..TERBAIKK




SALAM PETANG UOLLS...
Same Packaging with NEW freegift SERUM BREAST ZOFEA..
Kali ini HQ zofea beauty dah tak kasi gift KAPSUL BREAST lagi yea...
Please take note yang sekarang hanya ada BREAST SERUM SAHAJA..




SIAPA LAGI TAK PERNAH DENGAR PRODUK NI??

ZOFEA BEAUTY SECRET 
memang MELETOP la uolls.. Ala yang Tasya Syilla amalkan tu...
Yang mencantikkan ASET dia tu...
Haaaa..Kalau uolls nak tahu, Product nih merupakan satu lagi produk keluaran Zofea Beauty. 

Company yang mengeluarkan SECRET BUST UP & SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN sebelum ini.
Semua tahukan kehebatan SECRET BUST UP & SECRETSKIN WHITE KAWAI COLLAGEN ? 





So,apa perbezaan SECRET BUST UP & ZOFEA BEAUTY SECRET ? 

Kedua-duanya sama fungsi. 
Perbezaan hanya pada kesan. 

Kesan ZOFEA BEAUTY SECRET terlihat hanya dalam 8 hari!! 
SECRET BUST UP pula kesan dlm 10 hari!!

Buatlah pilihan yg tepat.


ZOFEA SECRET BEAUTY WITH FREEGIFT BREAST SERUM




*** Serum ni just apply terus di breast dan sapu membulat yea ikut arah pusingan jam sebelum masuk tidur****



Khasiat ZOFEA BEAUTY SECRET :


  • Menaikkan payudara kendur & jatuh 
  • Mencantikkan payudara leper 
  • Memontokkan payudara 
  • Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D 
  • Menaikkan punggung yg jatuh 
  • Mengetatkan MISS V 
  • Menghilangkan bau badan 
  • Menghilangkan bau MISS V 
  • Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama” 
  • Meningkatkan keinginan seksual 
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami 
  • Menghilangkan masalah keputihan 
  • Mengatasi masalah dalaman wanita 
  • Mencegah kanser 
  • Melawan radikal bebas 
  • Mencantik & meremajakan kulit 
  • Menambah tenaga 
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan 
  • Merawat masalah rahim 



Bahan-bahan Aktif dalam Zofea Beauty Secret : 

Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kayu serapat, Habbatus Sauda, Collagen, Pure L-glutathione, Trehalose, Apricot Seed Extract, Blueberry,Strawberry, Raspberry, Snow lotus, Perilla Seed Extract, Pitera Extract




Fungsi Pueraria Mirifica :


  • Membesarkan payudara yang kecil dan leper. 
  • Memejal dan menegangkan payudara kendur. 
  • Mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia. 
  • Membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara. 
  • Mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik. 
  • Menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah. 
  • Mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  • Melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur. 
  • Awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan. 



Fungsi Marine Collagen :

Mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara. 
Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
Memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet. 
Menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia 
Memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja 



Fungsi Glutathione : 

Melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain. 
Mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal. 
Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya. 
Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione. 
Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing). 
Kulit menjadi kenyal dan anjal. 
Memelihara kesihatan rambut & kuku. 
Dan yang paling BEST sekali setiap sachet ZOFEA BEAUTY SECRET 
mengandungi Habbatus Sauda !!



Ciri-Ciri Utama Habbatus Sauda :

Kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.

Sistem imunisasi- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.

Anti-histamine- Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine.BAik untuk peasakit alahan dan lelah.

Anti-tumor- Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor.

Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.

Anti-radang (anti-inflammation)- Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).

Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah. 



Berbaloiiiii sangat-sangat!! 
Testimoni ramai yang malu nak share gambar cuma dengan kata kata jer..hehe. 
Tasha Shila je yang berani. Huhuhu.

Setiap Kotak ada 30 sachets.
Makan satu sachet sehari 30 minit selepas sarapan pagi anda.
Perasa Blackcurrant. Sedappp laa!!


Ada soalan?? 
Baca di bawah



T : Pelanggan Bertanya
P : Pakar Kami Menjawab


T : Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P : ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.


T : Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P : Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita hamil?
P : Produk ini dilarang kepada wanita hamil.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
P : Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P : Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid iaitu pada hari keempat haid.


T : Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET pula digalakkan ambil time period?
P : Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.


T : Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET 
P : Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. 


T : Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET
P : Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?
P : Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.


T : Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P : Perisa Blackcurrant yang lazat


T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ? 
P : Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.



T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P : Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj.Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET .

..................................................................................................


Alhamdulillah semakin ramai customer yang berani mencuba untuk aset sempurna..malah semakin ramai yakin dengan product ini..
sesiapa yang beli dengan mummyrinazone di alu alukan supaya share testimoni hebat anda kay...
pada yang dah share testimoni alhamdulillah sangat..terima kasih banyak yee..so kalau ada lagi testi meh le share dengan mummyrina..








Suamipun semakin sayang kepada isteri
chewahh..so rugi nie para isteri tak try..
meh try dulu 1 kotak..hehe


Ada yang combine with secret skin white kawaii collagen pun..
memang boleh yer ambil kedua dua produk nie.dua dua pun sangat bagus untuk our skin n body..juga bagus untuk ibu yang menyusu badan..memperbanyakkan susu dan tak menganggu penyusuan..







.......................................................................................................................................

Bukan hanya testimoni daripada customer yang beli..juga drp artis malaysia tashya shiela..dan testi drp hq zofea beauty company..
jom kita p tengok



MENJADI PILIHAN ARTIS UNTUK MAINTAIN BENTUK BADAN DAN ASETNYA.
SO SANGAT TERUJAKAN?









............................................................................................................................................................



ZOFEA BEAUTY SECRET

Harga Kami Termasuk Pos Laju : 
1 Box (Zofea SBU) + FREE BREAST SERUM,
RM145 (SM) ; RM155 (SS)




Combo Zofia SBU + Secret Collagen Kawai


RM 290 (SM) ; RM 300 (SS)
+ FREE BREAST SERUM (ZOFEA)
+ FREE MIRACLE TONER (KAWAII COLLAGEN)

harga asal rm 320 jimat rm 30


CARA PEMBAYARAN


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com
✉ mummyrinazonebeauty fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAGIC BALM NANO TECH - PENAWAR SINUS,SENDI DAN GATAL-GATAL





  • Pening dengan masalah sinus anda ? 
  • Tak tahan bangun setiap pagi bersin/ air hidung keluar nonstop ?
  • Terpaksa menahan selera untuk mengambil seafood kerana alahan ?
  •  sukar solat kerana sakit sendi ? sering menggigil kerana ligamen tidak kuat ?
  •  Susah berlaku pengurangan inch loss utk lemak anda ? 
  • Sebahagian saraf ibu ayah lumpuh ?
  •  Bisa/ gatal/ sakit digigit serangga merimaskan ?
  • Ingin membantu kawan / saudara / keluarga di sambil menjana pendapatan bersama kami ?
  • Tak perlu makan dan hanya SAPU sahaja !




Magic Balm adalah terapi aromatik yang mempunyai sifat menenangkan. 

  • Ia adalah antioksidan yang kuat, boleh meneutralkan spesies oksigen reaktif. 
  • Ia mengandungi ciri-ciri yang bertindak sebagai anti-radang semulajadi yang membantu melegakan keadaan menyakitkan. 
  • Magic Balm adalah balm antiseptik yang menawarkan ciri-ciri antibakteria, antifangus dan antivirus. 
  • Balm serbaguna atau ‘ magic balm ‘ boleh digunakan untuk pelbagai masalah seperti sinus, migrain, lenguh badan, simptom yang berkaitan sendi dan majoriti simptom yang dihadapi kerana ia bertindak jauh ke dalam salur darah dan bertindak dengan pantas .

Bertindak seawal 5 minit !




Balm serbaguna bantu masalah anda !! 

  • Resdung sehingga setiap pagi bangun dan bersin dengan teruk 
  • Sakit kepala sehingga menyebabkan anda tidak fokus 
  • mempunyai masalah insomnia ( sukar tidur ) sehingga lesu 
  • Selsema, hidung tersumbat dan tidak boleh bernafas dengan baik 
  • Batuk yang menyebabkan anda sakit dada, dada ketat dan kejang urat. 
  • Tidak tahan digigit serangga sehingga menyebabkan bengkak dan kegatalan / bisa. 
  • Sukar solat / bergerak akibat sakit sendi. Lemah kerana lenguh dan tidak aktif. Sering mengadu sakit pinggang. 
  • Selulit berselirat/ lemak susah nak pecah/ ukur lilit pinggang besar 
  • Saraf lumpuh menyebabkan anda sukar bergerak.





Kandungan Magic Balm Nano Tech :

menthol crystal,
 camphor, 
salicylic acid, 
acetyl benzoic, 
paraffin, 
cethyl, 
minyak kayu aras





Kelebihan Magic Balm Nano Tech : 

Mengurangkan sinus/resdung/bersin/hidung tersumbat/hingus meleleh setiap pagi. 
Menenangkan dan membantu tidur malam dengan lena. 
Mengembangkan salur darah ketika batuk dan mampu mengurangkan sakit dada/dada ketat/sukar bernafas. 
Melegakan bahagian yang sakit apabila digigit oleh serangga berbisa/gatal/. Bengkak akibat gigitan serangga juga akan surut dengan pantas kerana magic balm bersifat anti radang dan anti fungus. 
Menyokong bahagian yang sukar/sakit ketika solat atau melakukan aktiviti seharian ( lutut, sendi, ligamen,pinggang, tapak kaki ) 
Memecah dan mengurangkan saiz/ ukuran inci pada pinggang, mengurangkan selulit serta membakar lemak dari dalam. 
Merangsang saraf yang lumpuh untuk bertindak balas dan mampu bergerak dengan izin-NYA. 





Cara Penggunaan magic balm nano tech :

Untuk sinus / bersin / gatal – gatal :

Ambil 1 batang cotton bud dan calitkan hujung cotton bud dengan SEDIKIT magic balm.
Masukkan bahagian cotton bud yang bercalit magic balm dan perlahan – lahan oleskan ke dalam dinding hidung
( akan rasa berangin buat sementara waktu )
Biarkan balm diserap dan bernafas seperti biasa.
Jika sekiranya selepas sapuan balm anda akan menjadi lebih bersin / air sinus keluar meleleh tanpa henti / lebih gatal itu itu adalah normal kerana itu adalah proses rawatan. Jika simptom berlarutan sila rujuk HQ untuk keterangan.
Untuk segala jenis simptom yang lain
Sapukan balm pada bahagian yang bermasalah, biarkan sehingga balm diserap.
Bagi pengguna yang menggunakan balm untuk hilang selulit / pecah lemak dan berkaitan dengannya, digalakkan untuk minum air sekerap yang mungkin.
Kurangkan pengambilan air gas / makanan berminyak untuk kesan lebih cepat.
*Jika simptom lebih sakit ( bertindak balas untuk beberapa minit itu adalah normal. Jika berlarutan sila rujuk HQ
Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan kanak-kanak




TESTIMONI PENGGUNA BALM NANO TECH



























MAGIC BALM NANO TECH 50GM


 HARGA TERMASUK POSTAGE :
HARGA ASAL : RM 70
HARGA PROMOSI HQ : RM 60

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI...



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in