NUFFNANG

A'MORE - SUPPLIMENT TERBAIK BUAT SI MANJA ANDA.



ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...
SELAMAT MENYAMBUT HARI PEKERJA 1 MAY 2016

Selamat petang 
So,petang nih nak continue update kebaikan product yang satu nih
A'more by Adleesya Beauty yang banyak khasiatnya..

Entry sebelumni ada mummy cerita
khasiat A'more secara menyeluruh...kepada kanak kanak,kepada wanita menyusu...kepada org dewasa dan semua segi secara menyeluruh...
Jadi harini nak tekankan khasiat kepada kanak kanak sahaja...


KANAK-KANAK
============
❤ Membantu tumbesaran dan peningkatan otak
❤ Membantu menguatkan gigi dan tulang
❤ Mengelakkan masalah anemia
❤ Meningkatkan pertahanan badan & menghapuskan radikal bebas


PESAKIT YANG MEMPUNYAI MASALAH 
===============================
❤ Athma/lelah
❤ Gastrik, 
❤ Sembelit, 
❤ Kencing manis, 
❤ Hilang selera makan, 
❤ Penyakit Hati, 
❤ Anemia


.
PELAJAR
========
❤ Untuk meningkatkan otak pelajar terutama yang ingin menduduki peperiksaan,
❤ Anti stress & anti kanser.




JUICE A'MORE JUGA TERBAIK BUAT ANTIBODI KANAK KANAK YEA..

kata stokis a'more PAHANG..

"Dua beradik ni dari kecil smpai besar, asyik keluar masuk wad... Sbb selalu mengalami demam dan semput yg agak teruk...
Baru2 ni pula kedua2 mereka dikejarkan ke hospital krn mengalami cirit-birit dan muntah2...
Risau dgn keadaan yg menimpa anak2, ibunya tanpa berlengah terus bagi mereka minum A'MORE...
Dgn sekali ambil shj, kedua2 mereka dh dibenarkan keluar wad pd keesokan harinya... Syukur sgt2, keadaan kali ni tak melarat mcm sebelumnya..."





LEGA!BUNYI KAHAK HILANG😱.
.
Bayangkan dah berbulan-bulan anak batuk dan selsema...BARU AMBIL 6 SUDU AMORE ANAK SEMBUH..Alhamdulillah izin Allah kan.Kita ikhtiarkan je..
.
Anak-anak tak sihat kita susah hati..Nak buat kerja apa pon rasa tak senang hati..dok fikir bilalah anak nak sembuh..Tak sanggup tengok.
.
Sekarang dah ada #jusamore sebagai salah satu Ikhtiar untuk ibu bapa yang ada anak-anak yang mempunyai masalah kesihatan.




Reaksi anak-anak amore

Nak pergi sekolah...ambil #jusamore sesudu.mesti anak- anak sukakannya.

Mampu memberi 

❤Tenaga sepanjang hari.
❤Antioksida yang tinggi baik untuk minda
❤Antibodi tubuh badan yang lebih kuat

AMORE SEDAP
AMORE TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK ANDA 😍.




Alhamdulillah...semakin ramai penggunanya di kalangan kanak-kanak.Mereka sangat SUKAKAN A'MORE.

Minuman kesihatan dan minda yang baik di amalkan pelbagai peringkat usia..
❤KANAK-KANAK
❤IBU HAMIL
❤IBU MENYUSUKAN BAYI
❤PELAJAR
❤ORANG DEWASA
❤PESAKIT KRONIK
Gabungan pertama Ekstrak Moringa+spirulina dan kurma dengan rasa yang SANGAT SEDAPPP..
PILIHAN TERBAIK SEISI KELUARGA..Alhamdulillah..










OM BACA PENGAKUAN DARI STOKIST AMORE
.

Malam tadi anak bujang Alee Khaeyr batuk teruk menangis2 sebab sakit dada.
.

Memang gelabahlah sebab dia kalau batuk memang teruk. Memang confirm susah nak tidur.
.

Dah bagi sesudu Amore petang tu tapi malam time dia tengah menangis2 sakit bagi lagi sekali. Urut2 badan dia terus dia tidur.
.

Harap2 dia tak merengek2 sebab kalau batuk ni kita tau memang susah nak tidur silap2 memang tak tidur.
.

Tapi tu lah semua dengan izin Allah tengok dia elok je tidur, bila kai terjaga sapu2 ubat dekat dada n belakang badan dia.
.

Alhamdulillah pagi ni bangun nampak ok, batuk pun macam ada dengan takde Syukur sangat 😍😍😍.
.

Wahhhhh memang sangat rekemen dekat mak2 semua, dah kena dekat batang hidung kai sendiri huhu lega sangat.
.
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087🌺 >>> .
.
#JusAmore
#JusKesihatan
#Amore
#WomenDesireKualaLumpur
#WomenDesiree
#KamiBantuAnda
#WomenDesireeEssentialCream
#AmoreLovers
#TestimoniPengguna
#TestimoniAmore
#DropshipDiperlukan
#Dropship_Diperlukan

http://mummyrinazone.blogspot.my/

Sesiapa ada batuk kahak yang teruk especially ibu ibu mengandung dan kanak kanak yang kena elakkan ubat batuk sebarangan ataupun tengah selesma sampai tak boleh bernafas,
Boleh amalkan A'more dr Adleesya beauty yang mmg terbaik untuk masalah di atas..






haaa..
sempena menyambut kedatangan ramadhan ni boleh amalkan a'more nih..
tebaikk dari ladang..
memang makanan tambahan yang sangat sihat dan berkhasiat..
tahan badan kita sepanjang bulan RAMADHAN..
jom amalkan..mummyrina dah nak start yea...uolls bila lagi??

Kepada anak anak syurga yang start nak elajar puasa,elok amalkan A'more sepanjang ramadhan untuk tahan drp lapar dan dahaga...In sha Allah..




😱😱BOLEH TAHAN LAPAR
.
.
Wah boleh jadi salah satu makanan kesihatan yang tidak memerlukan diet yg ketat..sebabnya bila tubuh badan kita menerima zat dan nutrien yg di perlukan..jadi takdelah signal di otak kita beritahu..itu tak cukup ini tak cukup kan...
.
.
PALING MUDAH BANCUH MASUK DALAM AIR 2LITER..
Confirm habis air 2liter tu tanpa paksaan..sebab sedappp sangat.

Jom kita cuba









Adake mommies dalamni ada problem dengan susu badan??
Tak cukup nak produce banyak susu?
Meh try ‪#‎A'more‬ dr Adleesya beauty hq yang saya kira banyak manfaatnya..
Kerana dalam amore ada kurma dan daun moringga yang funsinya milk booster...
Cuba tgk apa kata pelakin terkenal n femes Marian Rivera tentang daun moringga..
Selain dr tu boleh jadikan 
Suppliment terbaik buat baby...sbb bahan hebat dalam amore disalurkan ke baby melalui susu ibu...

#amore
‪#‎adleeshyabeauty‬
‪#‎supplimentforkidz‬
‪#‎preggymom‬
‪#‎ibumenyusu‬
‪#‎dropshipwanted‬.







Siapa kenal AKTRESS HOT FILIPHINA ni...MARIAN RIVERA
Dia kan dah ada baby girl yg comel tu kan..dia ada kongsikan RAHSIA MILK BOOSTER Untuk baby dia tau...jom kita tengok...APA RAHSIA DIA...
.
.
.
.
.
.
.
Daun MORINGA Lah..yg ada ekstraknya di dalam A'MORE
so ibu menyusukan baby sangat sangt elok mengamalkan a'more nih..susu badanpun banyak baby kitapun sihat dan cerdas..dan bijak in sha allah dengan izin Allah..
dengan kandungan bahan berkhasiat dalam a'more dapat disalurkan ke baby melalui susu ibu..





Tengok adik mina kemain suke tau dia dengan AMORE!

Kanak-kanak sukakannya.
Setiap hari akan tanya.

"ibu nak AMORE"

Apa kelebihan AMORE utk kanak2 ye???

❤Membantu tumbesaran dan peningkatan otak.
❤Membantu menguatkan gigi dan tulang.
❤Mengelakkan masalah anemia.
❤Meningkatkan pertahanan badan & menghapuskan radikal bebas.

Anak sihat. itu yg ibubapa semua impikan.


AMORE

RASA :Rare! Susah nak describe Tapi MEMANG SEDAP (HIGH CLASS)

KANDUNGAN BAHAN : Daun Moringa+Spirulina+Kurma
Warna : Hijau emerald
STRUKTUR:Likat dan Pekat
KANDUNGAN : 500ML
KEGUNAAN : 33KALI Hidangan


Cara pengambilan:
Dewasa :
1 Sudu Besar 
1-2kali Sehari

Kanak-Kanak 12 Tahun ke bawah.
1Sudu Teh
1-2kali Sehari

Note : Ambil sewaktu perut kosong...gap kan setengah jam sebelum makan.untuk penyerapan nutrisi.

SEMUA BOLEH GUNA...
Tak Kisah ada penyakit apa sekalipon.

SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT USIA
TIADA PANTANG LARANG


A'MORE JUS KESIHATAN Khas dari Adleesya Beauty HQ buat anda yang sangat MEMENTINGKAN KESIHATAN DALAMAN & LUARAN....
.









A'More Jus Mengandungi 3 Bahan HEBAT : 

1.MORINGA
2.SPIRULINA
3.KURMA





πŸ”ΆMORINGAπŸ”Ά
=================
Moringa di kategorikan sebagai “superfood”.
Daun dan buahnya mempunyai protein, segala macam vitamin, zat galian, amino acid dan antioxidant 
yang mengatasi sumber makanan yang lain.

Daun moringa sangat kaya dengan antioxidant dan menjadi raja segala sumber antioxidant , 
lebih hebat dari ‘beri acai’ dan teh hijau .

Peranan antioxidant dalam tubuh manusia ialah sebagai pertahanan dan 
pencegahan dari penyakit barah dan penyakit yang merosakkan sel-sel dalam badan.

Disamping itu moringa memiliki lebih 90 jenis nutrien seperti vitamin, 
protin, asid amino, zat galian besi, calcium dan potasium.

Kehebatan moringa diiktiraf oleh W.H.O apabila badan dunia itu mengambil moringa 
sebagai bahan pemakanan untuk membantu kanak-kanak yang menghadapi masaalah 
“malnutrition” atau kurang zat pemakanan di beberapa buah negara di Afrika.


Kalau diukur sesama berat dengan jenis bahan makanan yang lain daun pokok merunggai mempunyai:-

1. khasiat vitamin A yang lebih tinggi dari lobak merah (carrot), 
2. lebih banyak zat besi dari bayam, 
3. lebih banyak vitamin C dari limau, 
4. lebih banyak kalsium dari susu, 
5. lebih banyak potassium dari pisang 
6. dan kualiti proteinnya setanding dengan telur dan susu.
Perubatan -antaranya seperti berikut 
(semua bahagian pokok ini mempunyai khasiat perubatan): 



✔Menstabilkan tekanan darah/hypotensive 
✔Mengawal kadar glukos dalam darah 
✔Cirit birit 
✔Bengkak dalam usus 
✔Parasit dalam perut 
✔Sengal tulang 
✔Sakit sendi 
✔Arthritis Gout 
✔Meningkatkan ketahanan badan 
✔Kanser prostate,
✔kulit dll./anticancer 
✔Sakit kerongkong/bronchitis 
✔jangkitan saluran kencing 
✔Kurang darah/anemic anti-kuman, 
✔termasukkuman 'Helibacter pylori' yang menyebabkan sakit 'ulser' dan gastrik 
✔Anti-bengkak/anti-inflammation 
✔Hypo glycemic




Sekadar perkongsian ilmu.

1. Tahukah anda bahawa orang yang memakan kurma setiap hari tidak akan di dekati jin?

2. Percayakah anda bahawa ekstrak kurma dapat mengubati kemandulan wanita?
.
3. Tahukah anda bahawa makanan dan ubat paling penting bagi para angkasawan adalah kurma?
.
4. Tahukah anda bahawa buah kurma lebih menyihatkan daripada kaviar?
.
5. Tahukah anda bahawa sabut pokok kurma adalah pembersih yang paling baik bagi tubuh dan dapat melindunginya dari penyakit-penyakit
kulit?
.
6. Tahukah anda bahawa apabila kurma direbus dan diminum seperti teh maka ia dapat menggembirakan hati yang sedih?
.
7. Tahukah anda bahawa setiap 100 gram kurma
mengandungi 318 kalori, setara dengan 315 kalori yang terkandung dalam setiap 100 gram
madu?
,
8. Tahukah anda bahawa sebutir kurma dapat membekalkan anda kalori yang cukup untuk aktiviti seharian dengan penuh semangat?
.
9. Tahukah anda bahawa makanan paling baik yang digunakan oleh askar perang adalah kurma, kerana kurma kaya dengan kalori, menguatkannya dan menggiatkan kelenjar adrenal sehingga dia menjadi seorang yang berani dan tidak takut akan kematian?
.
10. Tahukah anda bahawa ada 1,450 jenis
kurma di seluruh dunia?
.
Panjang-panjangkanlah agar lebih ramai yang
tahu.



AMORE
RASA :Rare! Susah nak describe Tapi MEMANG SEDAP (HIGH CLASS)

KANDUNGAN BAHAN : Daun Moringa+Spirulina+Kurma
Warna : Hijau emerald
STRUKTUR:Likat dan Pekat

KANDUNGAN : 500ML
KEGUNAAN : 33KALI Hidangan




Jangan disangkal Hokey....
Terlalu banyak MANFAAT untuk penjagaan Kesihatan Tubuh Badan kita....
Malah ianya sangat sesuai untuk semua PERINGKAT UMUR !




Alhamdulillah...1st keluaran di Newspaper " Sinar harian EDISI WOW"
Nak tahu apa itu POKOK AJAIB MORINGA..Jom dapatkan Newspaper Sinar Harian.
Kami akan keluar setiap bulan di Newspaper...insyaAllah.

Berminat untuk jadi dropship/agent..boleh PM inbox.
Semoga di permudahkan segalanya..InsyaAllah.

#jusamore





KAMI DI MUMMYRINAZONE BEAUTY MERUPAKAN PENGEDAR/AGENT DR STOKIS SAH !


 Fast Respond 

 #Whatsapp @mummyrinazone: +60173288087
 Dropship / Leader Diperlukan




HARGA KAMI :

HARGA PASARAN : RM 130 / BOTTLE

HARGA PROMOSI RUNTUH : RM100 SEM RM105 SS
PENGEDAR DIPERLUKAN !


BANDINGKAN HARGA KAMI!



PENGHANTARAN


KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Cara Pembelian A'MORE BY ADLEESYA BEAUTY
 Terus Whatsapp ke
+60173288087



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @igmummyrinazone





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

A'MORE - KELUARAN ADLEESYA BEAUTY TERBARU UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN MENYELURUH


Salam Selamat MALAM sayang smua..

Syukur Alhamdulillah...
Selepas Kejayaan #WomenDesireeEssentialCream,#WomenDesireVHygiene, Kini HQ dah ada BABY Baru lagi...
.
Syukur Alhamdulillah....
Product Yang LAKU KERAS nih dah selamat SAMPAI !!
Inilah dia Baby Baru kami iaitu A'MORE Yang di nanti oleh semua.

Ini merupakan Produk KESIHATAN YANG PERTAMA DI MALAYSIA & ia telah menggabungkan 3 KANDUNGAN HEBAT yang mana ramai sudah tahu akan KEBAIKANNYA YANG TIDAK MAMPU DI SANGKAL LAGI.
.
A'MORE JUS KESIHATAN Khas dari Adleesya Beauty HQ buat anda yang sangat MEMENTINGKAN KESIHATAN DALAMAN & LUARAN....
.









A'More Jus Mengandungi 3 Bahan HEBAT : 

1.MORINGA
2.SPIRULINA
3.KURMA





πŸ”ΆMORINGAπŸ”Ά
=================
Moringa di kategorikan sebagai “superfood”.
Daun dan buahnya mempunyai protein, segala macam vitamin, zat galian, amino acid dan antioxidant 
yang mengatasi sumber makanan yang lain.

Daun moringa sangat kaya dengan antioxidant dan menjadi raja segala sumber antioxidant , 
lebih hebat dari ‘beri acai’ dan teh hijau .

Peranan antioxidant dalam tubuh manusia ialah sebagai pertahanan dan 
pencegahan dari penyakit barah dan penyakit yang merosakkan sel-sel dalam badan.

Disamping itu moringa memiliki lebih 90 jenis nutrien seperti vitamin, 
protin, asid amino, zat galian besi, calcium dan potasium.

Kehebatan moringa diiktiraf oleh W.H.O apabila badan dunia itu mengambil moringa 
sebagai bahan pemakanan untuk membantu kanak-kanak yang menghadapi masaalah 
“malnutrition” atau kurang zat pemakanan di beberapa buah negara di Afrika.


Kalau diukur sesama berat dengan jenis bahan makanan yang lain daun pokok merunggai mempunyai:-

1. khasiat vitamin A yang lebih tinggi dari lobak merah (carrot), 
2. lebih banyak zat besi dari bayam, 
3. lebih banyak vitamin C dari limau, 
4. lebih banyak kalsium dari susu, 
5. lebih banyak potassium dari pisang 
6. dan kualiti proteinnya setanding dengan telur dan susu.
Perubatan -antaranya seperti berikut 
(semua bahagian pokok ini mempunyai khasiat perubatan): 



✔Menstabilkan tekanan darah/hypotensive 
✔Mengawal kadar glukos dalam darah 
✔Cirit birit 
✔Bengkak dalam usus 
✔Parasit dalam perut 
✔Sengal tulang 
✔Sakit sendi 
✔Arthritis Gout 
✔Meningkatkan ketahanan badan 
✔Kanser prostate,
✔kulit dll./anticancer 
✔Sakit kerongkong/bronchitis 
✔jangkitan saluran kencing 
✔Kurang darah/anemic anti-kuman, 
✔termasukkuman 'Helibacter pylori' yang menyebabkan sakit 'ulser' dan gastrik 
✔Anti-bengkak/anti-inflammation 
✔Hypo glycemic




Sekadar perkongsian ilmu.

1. Tahukah anda bahawa orang yang memakan kurma setiap hari tidak akan di dekati jin?

2. Percayakah anda bahawa ekstrak kurma dapat mengubati kemandulan wanita?
.
3. Tahukah anda bahawa makanan dan ubat paling penting bagi para angkasawan adalah kurma?
.
4. Tahukah anda bahawa buah kurma lebih menyihatkan daripada kaviar?
.
5. Tahukah anda bahawa sabut pokok kurma adalah pembersih yang paling baik bagi tubuh dan dapat melindunginya dari penyakit-penyakit
kulit?
.
6. Tahukah anda bahawa apabila kurma direbus dan diminum seperti teh maka ia dapat menggembirakan hati yang sedih?
.
7. Tahukah anda bahawa setiap 100 gram kurma
mengandungi 318 kalori, setara dengan 315 kalori yang terkandung dalam setiap 100 gram
madu?
,
8. Tahukah anda bahawa sebutir kurma dapat membekalkan anda kalori yang cukup untuk aktiviti seharian dengan penuh semangat?
.
9. Tahukah anda bahawa makanan paling baik yang digunakan oleh askar perang adalah kurma, kerana kurma kaya dengan kalori, menguatkannya dan menggiatkan kelenjar adrenal sehingga dia menjadi seorang yang berani dan tidak takut akan kematian?
.
10. Tahukah anda bahawa ada 1,450 jenis
kurma di seluruh dunia?
.
Panjang-panjangkanlah agar lebih ramai yang
tahu.



AMORE
RASA :Rare! Susah nak describe Tapi MEMANG SEDAP (HIGH CLASS)

KANDUNGAN BAHAN : Daun Moringa+Spirulina+Kurma
Warna : Hijau emerald
STRUKTUR:Likat dan Pekat

KANDUNGAN : 500ML
KEGUNAAN : 33KALI Hidangan



Jangan disangkal Hokey....
Terlalu banyak MANFAAT untuk penjagaan Kesihatan Tubuh Badan kita....
Malah ianya sangat sesuai untuk semua PERINGKAT UMUR !


WANITA HAMIL
===========
❤ Khasiat seimbang membantu tumbesaran bayi
❤ Kalsium dan magnesium membantu menguatkan tulang dan gigi
❤ Mengelakkan masalah anemia
❤ Mengimbangkan hormon dan kestabilan emosi
❤ Mengurangkan risiko keguguran dan menguatkan rahim
❤ Mengelakkan kelahiran bayi cacat
.
.
IBU BREASTFEEDING
==================
❤ Menambahkan susu badan
.
.
KANAK-KANAK
============
❤ Membantu tumbesaran dan peningkatan otak
❤ Membantu menguatkan gigi dan tulang
❤ Mengelakkan masalah anemia
❤ Meningkatkan pertahanan badan & menghapuskan radikal bebas
.
.
MASALAH KULIT BERJERAWAT & KESIHATAN
======================================
❤ Membersih toksik dalam badan
❤ Mengimbangi hormon dan membantu pemulihan luka
❤ Merangsang metabolisme dan mengelakkan parut jerawat
❤ Membantu mencantikkan kulit dan pigmentasi serta melambatkan proses penuaan
.
.
MASALAH BERAT BADAN
=======================
❤ Membantu menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar atau mengikuti program diet yang ketat.
(Makan sebelum makan&atau bancuhsebagai minuman akan membuatkan anda rasa kenyang)
.
.
PESAKIT YANG MEMPUNYAI MASALAH 
===============================
❤ Athma/lelah
❤ Gastrik, 
❤ Sembelit, 
❤ Buasir, 
❤ Daya seksual, 
❤ Kencing manis, 
❤ Darah tinggi, 
❤ Ghout
❤ Penyakit Hati, 
❤ Anemia
❤ Sakit Sendi-Sendi Dan Lutut.
.
.
PELAJAR
========
❤ Untuk meningkatkan otak pelajar terutama yang ingin menduduki peperiksaan,
❤ Anti stress & anti kanser.
.
.


Kalau anda nak tahu, Kami telah menggunakan Extract Bahan yang SANGAT BERKUALITI TINGGI tau...
Malah Sebotol SANGAT JIMAT kerana ia untuk penggunaan selama SEBULAN...




πŸ’•Jus Kasih SayangπŸ’•

Kasih syg suami pd isterinya
Kasih syg isteri pd suaminya
Kasih syg ibu ayah pd anak2nya
Kasih syg anak2 utk ibu bapanya
Kasih syg kita pd diri sendiri

Jom kita saling sayang menyayangi

🌹 Produk pertama di Malaysia yg menggunakan kebaikan MORINGA yg diakui oleh para pengamal perubatan dlm kemampuan merawat pelbagai jenis penyakit.
.
Owh ye ! Kami dah pun mencuba & memang sangat AWESOME....

Sebotol : 500ML
DI LULUSKAN OLEH KKM.

P/S:HARGA PROMO SEDANG BERLANGSUNG..DAPATKAN SELAGI STOK MASIH ADA!!
.
.
🌻 Fast Respond ⤵⤵⤵. .
.
πŸ“² +60173288087
πŸ‘„ Stokis Women Desiree Kuala Lumpur
πŸ‘­ Dropship Diperlukan .
.
.





JUICE A'MORE JUGA TERBAIK BUAT ANTIBODI KANAK KANAK YEA..

kata stokis a'more PAHANG..

"Dua beradik ni dari kecil smpai besar, asyik keluar masuk wad... Sbb selalu mengalami demam dan semput yg agak teruk...
Baru2 ni pula kedua2 mereka dikejarkan ke hospital krn mengalami cirit-birit dan muntah2...
Risau dgn keadaan yg menimpa anak2, ibunya tanpa berlengah terus bagi mereka minum A'MORE...
Dgn sekali ambil shj, kedua2 mereka dh dibenarkan keluar wad pd keesokan harinya... Syukur sgt2, keadaan kali ni tak melarat mcm sebelumnya..."

Kita cuma berikhtiar, semoga A'MORE mampu membantu mengatasi semua masalah yg anda alami... Mudah2an.


Jom, miliki A'MORE skrg... Dan 'miliki' juga kesihatan yg lebih terjamin TANPA UBAT...
HARGA PROMOSI masih berlangsung.. Jimat RM30.πŸ’ƒ




LEGA!BUNYI KAHAK HILANG😱.
.
Bayangkan dah berbulan-bulan anak batuk dan selsema...BARU AMBIL 6 SUDU AMORE ANAK SEMBUH..Alhamdulillah izin Allah kan.Kita ikhtiarkan je..
.
Anak-anak tak sihat kita susah hati..Nak buat kerja apa pon rasa tak senang hati..dok fikir bilalah anak nak sembuh..Tak sanggup tengok.
.
Sekarang dah ada #jusamore sebagai salah satu Ikhtiar untuk ibu bapa yang ada anak-anak yang mempunyai masalah kesihatan.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut..jom dapatkannya segera!



Reaksi anak-anak amore

Nak pergi sekolah...ambil #jusamore sesudu.mesti anak- anak sukakannya.

Mampu memberi 

❤Tenaga sepanjang hari.
❤Antioksida yang tinggi baik untuk minda
❤Antibodi tubuh badan yang lebih kuat

AMORE SEDAP
AMORE TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK ANDA 😍.




Alhamdulillah...semakin ramai penggunanya di kalangan kanak-kanak.Mereka sangat SUKAKAN A'MORE.

Minuman kesihatan dan minda yang baik di amalkan pelbagai peringkat usia..
❤KANAK-KANAK
❤IBU HAMIL
❤IBU MENYUSUKAN BAYI
❤PELAJAR
❤ORANG DEWASA
❤PESAKIT KRONIK
Gabungan pertama Ekstrak Moringa+spirulina dan kurma dengan rasa yang SANGAT SEDAPPP..
PILIHAN TERBAIK SEISI KELUARGA..Alhamdulillah..










OM BACA PENGAKUAN DARI STOKIST AMORE
.

Malam tadi anak bujang Alee Khaeyr batuk teruk menangis2 sebab sakit dada.
.

Memang gelabahlah sebab dia kalau batuk memang teruk. Memang confirm susah nak tidur.
.

Dah bagi sesudu Amore petang tu tapi malam time dia tengah menangis2 sakit bagi lagi sekali. Urut2 badan dia terus dia tidur.
.

Harap2 dia tak merengek2 sebab kalau batuk ni kita tau memang susah nak tidur silap2 memang tak tidur.
.

Tapi tu lah semua dengan izin Allah tengok dia elok je tidur, bila kai terjaga sapu2 ubat dekat dada n belakang badan dia.
.

Alhamdulillah pagi ni bangun nampak ok, batuk pun macam ada dengan takde Syukur sangat 😍😍😍.
.

Wahhhhh memang sangat rekemen dekat mak2 semua, dah kena dekat batang hidung kai sendiri huhu lega sangat.
.
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087🌺 >>> .
.
#JusAmore
#JusKesihatan
#Amore
#WomenDesireKualaLumpur
#WomenDesiree
#KamiBantuAnda
#WomenDesireeEssentialCream
#AmoreLovers
#TestimoniPengguna
#TestimoniAmore
#DropshipDiperlukan
#Dropship_Diperlukan

http://mummyrinazone.blogspot.my/




haaa..
sempena menyambut kedatangan ramadhan ni boleh amalkan a'more nih..
tebaikk dari ladang..
memang makanan tambahan yang sangat sihat dan berkhasiat..
tahan badan kita sepanjang bulan RAMADHAN..
\jom amalkan..mummyrina dah nak start yea...uolls bila lagi??



😱😱BOLEH TAHAN LAPAR
.
.
Wah boleh jadi salah satu makanan kesihatan yang tidak memerlukan diet yg ketat..sebabnya bila tubuh badan kita menerima zat dan nutrien yg di perlukan..jadi takdelah signal di otak kita beritahu..itu tak cukup ini tak cukup kan...
.
.
PALING MUDAH BANCUH MASUK DALAM AIR 2LITER..
Confirm habis air 2liter tu tanpa paksaan..sebab sedappp sangat.

Jom kita cuba











GEMBIRA HATI SI ANAK MELIHAT PERUBAHAN POSITIF.
.
Alhamdulillah..
Boleh dikatan bermacam-macam ubat & cara dah guna tapi Kesan MASIH SAMA !
.
Tapi, rasa Syukur sangat bila dah mencuba sendiri A'More Stokis Kuala Lumpur nih,SAKIT LUTUT MAK semakin BERKURANG ...
Mungkin Serasi...
Alhamdulillah.... Syukur sangat-sangat...
Sekarang nih, Mak dah mampu untuk SOLAT BERDIRI.
.
Perkara yang boleh menggembirakan mak ayah kita di waktu usia yang memerlukan kesihatan tubuh badan yg baik untuk beribadah..
.
.
Pilihlah #JusAmore rasai rasanya yang unik dan sedap dan kebaikkannya yang sangat memuaskan hati pengguna.
.
Kami ingin membantu anda yang mungkin sudah buntu mencari jalan.... Anda boleh terus WHATSAPP kami untuk kita borak borak mengenai product ye
.
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
<<< 🌺 πŸ“² WHATSAPP πŸ‘‰ +60173288087 🌺 >>> .
.
#StokisKualaLumpur
#KamiBantuAnda
#TestimoniPengguna
#TestimoniJusAmore
#TeamMummyrinazone
#TeamDSmummyrinazone
#TeamIntan2u
#WomenDesireeEssentialCream
#KamiBantuAnda
#UkhuwahJutawan
#DropshipDiperlukan
#TambahPendapatan

http://mummyrinazone.blogspot.my/







Siapa kenal AKTRESS HOT FILIPHINA ni...MARIAN RIVERA
Dia kan dah ada baby girl yg comel tu kan..dia ada kongsikan RAHSIA MILK BOOSTER Untuk baby dia tau...jom kita tengok...APA RAHSIA DIA...
.
.
.
.
.
.
.
Daun MORINGA Lah..yg ada ekstraknya di dalam A'MORE
so ibu menyusukan baby sangat sangt elok mengamalkan a'more nih..susu badanpun banyak baby kitapun sihat dan cerdas..dan bijak in sha allah dengan izin Allah..
dengan kandungan bahan berkhasiat dalam a'more dapat disalurkan ke baby melalui susu ibu..




KAMI DI MUMMYRINAZONE BEAUTY MERUPAKAN PENGEDAR/AGENT DR STOKIS SAH !


 Fast Respond 

 #Whatsapp @mummyrinazone: +60173288087
 Dropship / Leader Diperlukan




HARGA KAMI :

HARGA PASARAN : RM 130 / BOTTLE

HARGA PROMOSI RUNTUH : RM100 SEM RM105 SS
PENGEDAR DIPERLUKAN !


BANDINGKAN HARGA KAMI!



PENGHANTARAN


KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Cara Pembelian A'MORE BY ADLEESYA BEAUTY
 Terus Whatsapp ke
+60173288087



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @igmummyrinazone







Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

NUFFNANG

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in