Penafian

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik mummy (mummyrinazone.blogspot.com) yang berkisar tentang pemakanan organik dan slimming produk. Mummy bukan doktor mahupun pakar perubatan dan mummy ingin pembaca/pembeli tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Memandangkan mummy ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.
yang menulis
mummyrinazone.blogspot.com

BONANZA RAYA MUMMYRINAZONE - jom rebut hadiah dengan hanya RM 150 SAHAJA




INI ADALAH ENTRY MELEKAT SEHINGGA 10 JULAI 2015
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK MENGETAHUI PRODUK2 TERBARU



Salam Ramadhan Al.Mubarak uolls...


Mummyrina ada announcmentni..
BONANZA RAYA MUMMYRINAZONE


Start cabutan raya bonanza 28.june.2015 sampai 10june2015..
sesiapa customer yang cumei n gantang yang beli ONLINE debgan mummyrina boleh joinn cabutan ni..
Ni 1st time ye munmy buat CABUTAN mcm ni..untuk.menghargai customer2 mummyrina...
Selain diskaun harga yang mummy beri ada cabutan lagi...

So mcm ni,Setiap PEMBELIAN RM 150 ke atas layak mendapat 1 cabutan..kalu uolls beli RM 300 means 2 kali cabutan nama uolls ye..2kali nama uolls ada dlm balang..


WAJIB FOLLOW 3 PAGE NI YEE


Mummy pilih hanya 3 orang pemenang sahaja yang akan dapat...

PEMANANG PERTAMA cabutan yang pertama dapat 1 HANDBAG BERJENAMA dr mummy
PEMENANG KEDUA cabutan yang ke 2, dapat SUPPLIMENT verharga RM 150 ke atas
PEMENANG KETIGA cabutan ke 3,dapat SKINCARE drp mummyrina.


Semua hadiah2 adalah pilihan munnyrina sendiri dan ianya terbaik mummy pilih tau..bukan calang2 hadiah buat pemenang...
Cara cabutan tu semua yang beli RM 150 apa2 barang dlm kedai online.mummy mummy akan tulis nama uolls n masuk.dlm 1 balang.bila 10hb julai malam slps jam 11 mummy cabut yea..so hadiah2 uolls akan mummy pos slps itu..

Jom join..
Siapa tak faham.lehlah pm mummyrina 0173288087 tanya yee..GOOD LUCK UOLLS

                  


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

Garcicut Cambogia - MAINTAIN KURUS WALAU ANAK SUDAH TIGA!!




Jus GC telah mendapat reccomendation dari pakar kesihatan USA, Dr. Oz di mana beliau berjaya membongkar rahsia wanita barat kekalkan berat badan ideal.






Apa kelebihannya Jus GC ni???

Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Membakar lemak berlebihan dengan pantas
Mengawal berat badan dengan mudah

                                                                             
Kebanyakan testimoni yang diterima, kesan juice pembakar lemak kami boleh dirasai hanya dengan sekali penggunaan. 
Selera makan berkurangan, bahagian yang berlemak terasa panas, berpeluh lebih banyak dari biasa kerana semasa proses bakar lemak, ia akan dikeluarkan melalui peluh, dan banyak lagi.







KALAU BAHASA MELAYU KAMPUNG GARCINIA DIPANGGIL 
ASAM KEPING / ASAM GELUGOR







GARCICUT Garcniia Cambogiia

✔ Memberi tenaga
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Menahan nafsu lapar
✔ Dalam bentuk jus
Tiada BAHAN AKTIF BAHAYA
✔ Buatan Malaysia

100% ORIGINAL



Jangan tak tahu DATO SITI NURHALIZA antara yang mengamalkan 
garcinia cambogia ni tau...






CARA PENGAMBILAN:
Tak perlu bancuh atau shake, cukuplah minum 2 sudu besar pagi dan malam, 1 jam sebelum sarapan pagi atau makan malam. Tiada bahan kimia berbahaya, hanya ekstrak Superfruits dalam minuman GC ini. Selain GARCINIA CAMBOGIA, juice pembakar lemak kami ada mengandungi Acai Berry, dua-dua buah yang diperakui DR OZ sebagai pembakar lemak paling berkesan.

SELAMAT DAN SUCI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR




TESTIMONI PENGGUNA GC CAMBOGIA












HARGA MUMMYRINAZONE 
RM 80 sm , RM 85 ss

CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR - sihatkan usus dan kurangkan obesiti



Mahu mengurangkan lemak badan yang berlebihan dan melangsingkan badan.??? 
Mahu Memulihkan serta melegakan penyakit bisa-bisa badan??
Senang mengeluarkan keracunan dan kotoran dalaman???
Peredaran darah yang lancar dan sempurna?? 
Melegakan daripada sembelit dan penyakit buasir ???
Melegakan daripada letih lesu??

Nahhh nielah jawapannya...
"dimaz kapsul herba segar"




KENAPA PERLU MENGAMALKAN DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR

Mengurangkan lemak badan yang berlebihan dan melangsingkan badan.
Memulihkan serta melegakan penyakit bisa-bisa badan.
Mengeluarkan keracunan dan kotoran dalaman.
Melancarkan Peredaran darah
Melegakan daripada sembelit dan penyakit buasir
Melegakan daripada letih lesu



Pelbagai tindakbalas boleh berlaku ketika awal-awal memakan kapsul Herba Segar. Tetapi ia akan berlalu setelah 2-3 hari, apabila sisa di usus yang telah terpendam lama mula bergerak meninggalkan usus anda. Anda akan merasa ringan dan lebih segar malah lebih kempis! 




Cara Pemakanan Kapsul Herba Segar ; 

Makan 4 biji slps mkn mlm atau 10.30 mlm setiap hari sehingga terasa perubahan yang memuaskan. Boleh juga selang sehari makan selepas minggu ke-2 penggunaan, bergantung pada kessuaian badan. 

Stop pemakanan semasa period. Jika rasa kesan terlalu kuat seperti sakit perut yang kuat dan cirit birit, boleh kurang kan pengambilan kapsul kepada 3 biji ke 2 biji. Tetapi jika terasa kurang tindakbalas boleh tambah ke 5 atau 6 biji setiap hari.

 P/s: Cadangan penggunaan pada kotak adalah secara am untuk mengekalkan kesihatan pada pelanggan yang tidak mempunyai masalah seperti lebihan berat badan, sembelit dan sebagainya. . 

Cara pemakanan di atas adalah lebih kepada merawat sembelit, mengempiskan perut dan membuang sisa pada usus dan perut.






TESTIMONI PENGGUNA DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR


















HARGA MUMMYRINAZONE 
RM 60 sm , rm 65 ss

CARA PEMBAYARAN




NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazone
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone
 
Copyright © mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in